Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
За 150 грн не безлимитный 4G, а 12ГБ
І справді: вже і контактні тарифи встигли спаскудити – якось я пропустив це) Але все одно за 150 грн/міс такий пакет буде набагато кращим, ніж за 180 грн/міс сам домашній інтернет, як дівчина зараз має платити.

sunifly

Местная
Місто
Харьков
Телефон
Fly IQ 446 Magic
там не на что обращать внимание, т.к. все тарифы от 200грн, т.е. экономии никакой. да и мобильная связь от кс мне не нужна.
втікайте від них до будь-якого із місцевих провайдерів
к сожалению у нас все местные провайдеры, которые есть в моем доме стоят не меньше 180грн:(
так что бежать особо некуда.

Останнє редагування:
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
к сожалению у нас все местные провайдеры, которые есть в моем доме стоят не меньше 180грн:(
так что бежать особо некуда.
Ну тоді сходіть до кінця місяця в СЦ Київстару і оформіть підключення контрактного тарифу "Smart" із абонплату 150 грн/міс. Отримаєте на додачу до домашнього інтернету ще непоганий пакет мобільного зв'язку. Навіть якщо Ви ту сімку поставите на полицю, все одно вийде вигідніше, ніж один тільки домашній інтернет за 180 грн/міс.

sunifly

Местная
Місто
Харьков
Телефон
Fly IQ 446 Magic
спасибо за совет, но контракт не хочу. я так понимаю там обязаловка платить каждый месяц, а я хочу иметь возможность пропускать, например, 1 месяц в году. и на контракте скорее всего баланс может уходить в минус, а это меня точно не устраивает!

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
хочу иметь возможность пропускать, например, 1 месяц в году
Є тимчасове призупинення.
на контракте скорее всего баланс может уходить в минус, а это меня точно не устраивает
А чи влаштовує користуватись платіжною картою у кредитний ліміт? Мабуть так. Та ще й всі намагаються якомога більше за кредитні кошти безвідсотково. Так само на контракті у мінус. Що тут поганого? Сценарій той же.
Висновок: рішення необдумане. У вас забобони щодо контракту.

Місто
Кривой Рог
Сегодня позвонили с Киевстара и предложили скидку -25% на 12 месяцев в тарифе Безлим 100. В итоге 116,25 грн/мес.

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Сегодня позвонили с Киевстара и предложили скидку -25% на 12 месяцев в тарифе Безлим 100. В итоге 116,25 грн/мес.
С чего это они вдруг Вам её предложили? Наверное, Вы не пользовались ДИ какое-то время?

Місто
Кривой Рог
С чего это они вдруг Вам её предложили? Наверное, Вы не пользовались ДИ какое-то время?
Как раз наоборот - подал заявку на отключение

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Не користуюсь домашнім інтернетом від КС вже від початку січня. І – опа – сьогодні дзвонить номер +380674660466. На проводі дівчина, яка представилась менеджером компанії Київстар. Запитує, чому я вже стільки часу не користуюсь інтернетом. Кажу, так і так, був майже 9 років вашим абонентом, але через останнє подорожчання (із 155 до 225 грн/міс) був вимушений підключитись до іншого провайдера. Тоді вона запропонувала знижку – 125 (!) грн/міс за інтернет + телефон. Як казав Лесь Подерев'янський, "звучіт заманчіво". Але я відмовився: сказав, що маю не менш вигідну пропозицію, тому дякую вам, і на тому бувайте здорові.
А сам думаю: користувався Київстаром від 2011 року, справно і вчасно платив абонплату, і жодних цікавих пропозицій не поступало. А як тільки перестав платити – то ось))
Ну і на Київстар назад у жодному випадку не бажаю: вже реально задовбала вкінці гугл капча, яка вилазила надто часто. Стільки їм платять, і то скидають купу клієнтів на одну айпішку, повстидались би! Тоді як на моєму теперішньому провайдері міського масштабу (CanadaNet) все ідеально: збоїв не помічав, гугл капчі практично ніколи не бачу. Та і навіть якби я зараз повернувся назад на КС, то по коштах як мінімум нічого не виграв би.

Останнє редагування:

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Стільки їм платять, і то скидають купу клієнтів на одну айпішку, повстидались би! Тоді як на моєму теперішньому провайдері міського масштабу (CanadaNet) все ідеально: збоїв не помічав, гугл капчі практично ніколи не бачу.

Блок IPv4 сейчас стоит как золото, новых уже давно нет, перекупить у сдыхающего провайдера стоит адских денег. Да и не сравнивайте КС с его 25+ млн абонентов и какой-то там ПупырыНэт, у которого дай Зевс 10 тысяч наберётся, он может себе позволить сажать в разы меньше абонентов за NAT, а может и вовсе белую динамику раздавать направо и налево. КС даже выделенную статику позабирал у абонентов, настолько ему уже не хватает куда их пихать.

Почему не вводят IPv6 - отдельная тема. А капча на гугле решается входом в гугл аккаунт.

c0rax

Интернет-провайдер
Місто
Киев
Телефон
Galaxy Z Fold 3 / P30 Pro
Почему не вводят IPv6 - отдельная тема.
1. Нужно менять оборудование которое наравне с IPv4 будет вытягивать 6ку. Как минимум нормальный бордер, который будет в состоянии держать все BGP префиксы (которых уже 800к только в одном IPv4) а таких таблиц может быть далеко и не одна, в зависимости от кол-ва аплинков. Если взглянуть сюда, то не сложно будет догадаться, какого масштаба должно быть ядро, которое переварит 163 пира в смешанном IPv4 + IPv6 трафике.
2. Найти и платить спецам которые будут уметь корректно работать (настраивать) с этим самым Dual Stack
Этот список можно продолжать дальше ;)

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
В КС на ДИ на период карантина начинают подключать (на шару) для неактивных (не видящих оплат последнее время) лицевых счётов, хоть и на скорости 3мбит/сек

По 460 и в смс можно смело искать/ждать инфу об этом ;)

ДОМАШНІЙ КИЇВСТАР. Вам відкрито доступ до інтернету на швидкості до 3мбіт/сек на період карантину. Користуйтесь вже зараз. Деталі за номером: 0800300460

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Стільки їм платять, і то скидають купу клієнтів на одну айпішку, повстидались би! Тоді як на моєму теперішньому провайдері міського масштабу (CanadaNet) все ідеально: збоїв не помічав, гугл капчі практично ніколи не бачу.

Блок IPv4 сейчас стоит как золото, новых уже давно нет, перекупить у сдыхающего провайдера стоит адских денег. Да и не сравнивайте КС с его 25+ млн абонентов и какой-то там ПупырыНэт, у которого дай Зевс 10 тысяч наберётся, он может себе позволить сажать в разы меньше абонентов за NAT, а может и вовсе белую динамику раздавать направо и налево. КС даже выделенную статику позабирал у абонентов, настолько ему уже не хватает куда их пихать.

Почему не вводят IPv6 - отдельная тема. А капча на гугле решается входом в гугл аккаунт.
Білу динаміку дає КС безкоштовно на запит.

Місто
Киев
ДОМАШНІЙ КИЇВСТАР. Вам відкрито доступ до інтернету на швидкості до 3мбіт/сек на період карантину. Користуйтесь вже зараз. Деталі за номером: 0800300460

Какая щедрость, 3мбіт/сек дать людям, на которых даже HD ютуб будет тормозить... Эта барская подачка требует особой благодарности в виде подношений к центральному офису после карантина! Ещё я бы советовал людям петицию на сайт президента "подать", что бы главе Киевстара памятник вылить из бронзы и вручить звания Герой Украины!

Місто
Кривой Рог

Какая щедрость, 3мбіт/сек дать людям, на которых даже HD ютуб будет тормозить... Эта барская подачка требует особой благодарности в виде подношений к центральному офису после карантина! Ещё я бы советовал людям петицию на сайт президента "подать", что бы главе Киевстара памятник вылить из бронзы и вручить звания Герой Украины!
ЕС обратился к YouTube и Netflix с просьбой о снижении качества видео для предотвращения перегрузки интернет. Скорости вполне хватит для месенджеров и просмотра новостных лент.

Зверху