Програма лояльності «Vodafone Bonus»

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
bonus.vodafone.ua
Обмінюйте бонуси на подарунки!

• Підключіть програму лояльності
    у мобільному застосунку My Vodafone або відправте "5" у SMS на номер 820.
  • Отримайте подарунок
    200 привітальних бонусів.
  • Збирайте бонуси
    за витрати на мобільний зв'язок.
  • Обирайте подарунки
    перевіряйте кількість бонусів та обмінюйте їх на подарунки.

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Народ, а бонусні 7% на Розетці, то одноразовий промокод? На кожну покупку потрібно новий промокод за 200 бонусів придбавати?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Народ, а бонусні 7% на Розетці, то одноразовий промокод? На кожну покупку потрібно новий промокод за 200 бонусів придбавати?
Одноразовий, звичайно.
Придбання, до речі, глючне, вдалось на третій день обміняти бонуси на промо-код, після звернення до котів.

зображення_viber_2023-05-12_10-43-33-584.jpg

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
На мій товар промокод спрацював і, у любому випадку, 7% краще ніж 5% ;) Просто увімкнув режим "хитрого єврєя", хотів дві покупки зробити, а фігвам :( Но нічого, бонусів на рахунку достатньо, замовив ще промокод.
Post automatically merged:

не на все товары идёт этот промокод
Так, цей момент я трошки не зрозумів. Категорія відповідна, аналогічний товар з цієї категорії спрацьовую промокод, а той що мені потрібен - ні. Якось дивно вони до цього підійшли. ТА ще й враховуючи, що на товар зі знижкою від Розетки приймає промокод, а на товар з повною ціною посилає за руським кораблем :(

Останнє редагування:
Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
На мій товар промокод спрацював і, у любому випадку, 7% краще ніж 5% ;) Просто увімкнув режим "хитрого єврєя", хотів дві покупки зробити, а фігвам :( Но нічого, бонусів на рахунку достатньо, замовив ще промокод.
Post automatically merged:

не на все товары идёт этот промокод
Так, цей момент я трошки не зрозумів. Категорія відповідна, аналогічний товар з цієї категорії спрацьовую промокод, а той що мені потрібен - ні.
Там же, по ссылке - четко указаны товары на которые идет скидка, если нужного товара в списке нет - то естессно сто будет пролет :cool:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Там же, по ссылке - четко указаны товары на которые идет скидка, если нужного товара в списке нет - то естессно сто будет пролет
Це зрозуміло. Логіка незрозуміла. Вже б на категорії просто ставили та й все на тому. А тут ще по конкретним товарам дивись

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Там же, по ссылке - четко указаны товары на которые идет скидка, если нужного товара в списке нет - то естессно сто будет пролет
Це зрозуміло. Логіка незрозуміла. Вже б на категорії просто ставили та й все на тому. А тут ще по конкретним товарам дивись
Для того щоб вам продати по знижці, цюсзнижку треба додати до ціни товару.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Там же, по ссылке - четко указаны товары на которые идет скидка, если нужного товара в списке нет - то естессно сто будет пролет :cool:
Хтось з форуму купляв щось в дитячих товарах, на які розповсюджувалась знижка, але на конкретну гру не розповсюджувалась знижка, бо вона була в якійсь субкатегорії, яка не приймає участь. Але це одинокі випадки, а не так як в Фокстроті, Комфі, etc, де наоборот тільки поодинокі товари мають знижку.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Для того щоб вам продати по знижці, цюсзнижку треба додати до ціни товару.
Я би не сказав. Придбав конкретний товар, який навіть у виробника коштує рівно стільки, скільки на Розетці. А тут 7% знижки дуже виручили!

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Мне в прошлом году ничего, до войны была просто смс с поздравлением, до этого или бонусы или интернет давали:(

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
там был выбор 500 бонусов и ещё какая-то хрень
т.е. нужна была реакция от абонента?

а то может мы все потому и не видели ничего такого, пшта не заходили в приложение на свой др. Я вот не припомню бонусов на др за все 10+ лет у оператора.

Зверху