Програма лояльності Київстар Амбасадор

Місто
Мукачево
Телефон
Motorola Edge 50 Fusion
Участь у програмі безкоштовна. Активним користувачам які використовують номер більше ніж 6 місяців але витрати повинні перевищувати за 600 грн/місяць або маєте Ексклюзивний номер.
Усі абоненти Київстар, крім абонентів бізнес-тарифів.
Можна за допомогою:
Якщо ви не виконали одну з умов, ви, на жаль, більше не берете участі у програмі. Проте ви завжди можете повернутися у програму, якщо будете активно користуватися своїм номером, купите ексклюзивний номер чи плата за тариф буде понад 600 грн.
1)Інтернет без обмеження швидкості (Якщо маєте безлім на інтернет, швидкість не буде обмежуватися, скільки б гігабайтів ви не використали.); 2)Легкий зв’язок з оператором (Телефонуйте у контакт-центр або спілкуйтеся з оператором у чаті легше та швидше.); 3)Екстра гроші за 1 грн (Бракує грошей на рахунку і не можете наразі поповнитися? Замовте бонусні 350 грн на рахунок всього за 1 грн. Послуга доступна лише для користувачів передплати.); 4) Особливі подарунки (У програмі Оце подарунки вибирайте дві винагороди замість однієї раз на 3 місяці — більше знижок, хвилин, гігабайтів та інших корисностей.); 5) Додаткова SIM за 1 грн (Забирайте додаткову SIM-картку для вашого планшета або другого телефона всього за 1 грн на місяць (якщо у вас контрактний тариф) або на 4 тижні (якщо у вас тариф передплати).); 6) Пріоритетне обслуговування (Ваші звернення та питання розв’язуються якнайшвидше.)

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Періодично підключають цю програму на мій контракт Успіх 2024. І несподівно відключают десь приблизно через місяць. Переваг по моєму тарифу не бачу. Все що пропонують - в мене і так є або щось те, чим я не користуюсь

• Like
Реакції: Evan
Місто
Мукачево
Телефон
Motorola Edge 50 Fusion
Що мається наувазі під "ексклюзивний номер"?

Зверху