andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
вдалось отримати підвищені бонуси по зверненню у підтримку?
Вже не памятаю точно, але наче з 2 замовлень, за одне (перше) було нараховано. Таким же чином було і в наступному місяці без звернення, тому для себе відклалось що їм можно користуватись 1р на місяця. Для другої покупки краще шукати інший, хоча б з готошопа.

Місто
Хмельницький
Глобус дає 10% в 911, ще не пробував. Трохи здивувало останнє речення.
Screenshot_2025-05-23-01-57-02-019-edit_com.t18.bone.personal.globus.jpg
... в аптеці не застосовується до лікарських засобів...?

andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Глобус дає 10% в 911, ще не пробував. Трохи здивувало останнє речення.
Переглянути вкладення 68313
... в аптеці не застосовується до лікарських засобів...?
Може це для БАДів? Таке періодично пропонує АНЦ в боті. Вибираєш 3 категорії кешбеке 1,3,10% серед яких, ліки,вітаміни,бади,дитяче харчування, гігієна.

Місто
Киев

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
У АНЦ постійний промокод на 7% на сайті Діла (де аналізи) висіть
Той промік криво-косо не логічно в них робить бо до онлайн замовлення наче і застосовується, але по факту на баланс нараховують лише 1%. Перевірено вчора. Підтримка каже що цей промокод треба озвучувати на кассі.
Така сама історія. Застосував промокод Діла на сайті АНЦ та сплатив онлайн.
На сайті АНЦ при оформлені писало, що нарахує 7% бонусів від суми покупки (вказувало відповідну суму бонусів, які мають бути нараховані), а пофакту нарахувало 1%.
Звернувся у підтримку АНЦ про ненарахування підвищених бонусів.
Передзвонили з гарячої лінії АНЦ та повідомили, що якби була оплата на касі магазину, то бонуси були б нараховані або вони вручну ці бонуси донарахували.
А оскільки в мене була онлайн оплата, то бонуси нараховує система і аптека не буде нічого перераховувати.
Мовляв, я не виконав умови використання промокоду і сам винен оскільки оплатив замовлення було оплачене через інтернет.

Карманник, відпишись будь-ласка, що відповіли тобі і як ти оплачував замовлення (на касі аптеки чи через інтернет)?

Останнє редагування:
Місто
Київ
АНЦ 4% на все

Вкладення

• IMG_20250527_062348.jpg
    IMG_20250527_062348.jpg
    116.8 КБ · Перегляди: 46

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Гудзак, надо ж показати невдячному народові, що вони (МОЗУ) дуже потрібні сучасній Україні та піклуються за здоров'я кожного (що є багатством всіх :LOL:)
Бо це все і розраховано на "піпл". Бо чи паперовий, чи електронний рецепт то суті питання це не змінює. Поки препарат не на ПКО, то контролювати ви його не зможете. А переводити налбуфін на ПКО то сенсу нема.

Місто
Київ
вітаю у кого є можливість вибити промокод 10 або 5% скиньте в особисті, дякую

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
вітаю у кого є можливість вибити промокод 10 або 5% скиньте в особисті, дякую
01304-38068-80615
❗Промокод дає знижку 5% при замовленні товарів на сайті apteka911.ua. Термін дії: до 27.06.2025 року

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
З 1 липня мережа аптек «Подорожник» запускає соціально орієнтовану програму «Тисяча здоров’я» на підтримку людей похилого віку, які проживають у прифронтових і прикордонних регіонах: Чернігівській, Сумській, Харківській, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській, Донецькій областях.

За умовами акції, кожен пенсіонер, який покаже пенсійне посвідчення фармацевту «Подорожника» і назве номер телефону для реєстрації в програмі лояльності, отримає на бонусний рахунок 1000 грн. Ці кошти можна буде витрачати на покупки в аптеці, сплачуючи до 20% вартості товарів.

Отримати «Тисячу здоров’я» можна з 1 липня по 31 серпня, а використати бонусні гривні — до 30 листопада 2025 року.

Мета ініціативи — проявити турботу про наших бабусь та дідусів, адже вони зараз найбільше потребують підтримки.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Як на мене, мета інша.
Декілька мереж, почали на своїх сайтах (хто раніше,- хто пізніше) продавати ліки дешевше ніж пропонує tabletki.ua.
Звісно що tabletki.ua, "їли їм печінки". За це і поплатяться. Потім все повернеться як було.

Oven

Любопытный
Місто
Харьковская область
Телефон
iPhone 14 Pro Max
Зверху