SilentBoss
SysАdmіn
Вони вирішили продати за ціною трохи вище номінальної
Ні один капіталіст, який сам заробив свої гроши, будучі при здоровому глузді й твердій пам'яті не буде купляти бізнес для того щоб він загнувся - ну якщо звичайно це не прямий конкурент, що йому заважає.Це якщо щось будуть розвивати то підприємство, а якщо купили за 0,5 і воно загнеться, то це теж така собі діяльність...))
То так номінальну розрахували.трохи вище номінальної
В оригіналі турки пишутьТурецький Turkcell продає оператора lifecell та інші українські активи за $525 млн.
Вартість підприємства, яка враховується на дату закриття відповідного продажу
угода становить 525 млн дол., і остаточна вартість продажу буде визначена в рамках
коригувань, які необхідно зробити, включаючи готівку та борги після закриття.
The enterprise value to be taken into account at the closing date for the respective sale
transaction is USD 525 million, and the final sale value will be determined within the framework
of adjustments to be made including cash and debts after the closing.
тыцьВ оригіналі турки пишутьТурецький Turkcell продає оператора lifecell та інші українські активи за $525 млн.
Вартість підприємства, яка враховується на дату закриття відповідного продажу
угода становить 525 млн дол., і остаточна вартість продажу буде визначена в рамках
коригувань, які необхідно зробити, включаючи готівку та борги після закриття.The enterprise value to be taken into account at the closing date for the respective sale
transaction is USD 525 million, and the final sale value will be determined within the framework
of adjustments to be made including cash and debts after the closing.
офіційна новина туркселл. Те що ви вище написали)І що це посилання мені дає?
Або чогось не знають...Раз вкладывают деньги, значит не боятся их потерять. Видимо что то знают.
Напевно що ні, бо у Польщі також спочатку Рlay потім UPC Polska купили.Цікаво, чи буде потім перепродаж гігантам у якості мультісервісного оператора.
Та Лайф вместе с ДатаГрупп-Воля сам гигантом становится и догоняет по количеству абонентов стационарного доступа в интернет Киевстар + корпоративный сегмент. Так же Исмет жаловался, что у них есть проблемы с внутригородскими сетями и поэтому хотели Волю и тут проблема решается в квадрате с учетом ДатаГрупп + мощная магистральная сеть и дата-центры. Короче, если французы не пожалеют денег (а я думаю, что не пожалеют и ДатаГрупп покупают от части для решения проблем транспорта Лайфа), то:Цікаво, чи буде потім перепродаж гігантам у якості мультісервісного оператора.
Я не о наших гигантах, я об Оранж и т.п.Та Лайф вместе с ДатаГрупп-Воля сам гигантом становится и догоняет по количеству абонентов стационарного доступа в интернет Киевстар + корпоративный сегмент. Так же Исмет жаловался, что у них есть проблемы с внутригородскими сетями и поэтому хотели Волю и тут проблема решается в квадрате с учетом ДатаГрупп + мощная магистральная сеть и дата-центры. Короче, если французы не пожалеют денег (а я думаю, что не пожалеют и ДатаГрупп покупают от части для решения проблем транспорта Лайфа), то:Цікаво, чи буде потім перепродаж гігантам у якості мультісервісного оператора.
1. Сделают ребрендинг, например, в Play с учетом близости к Польше
2. Проведут объединение сетей нормальное
3. Выкатят нормальные комплексные продукты: Связь + Стационарный интернет + ТВ. Сейчас у Лайфа это было через "одно место"
У ДатаГрупп всегда были проблемы с ритейлом - его завяжут на Лайф с Волей. Короче, реструктуризация намечается мощная. Но в любом случае, думаю она положительно скажется на качестве услуг как мобильной связи, так и интернета ДатаГрупп/Воли.
Post automatically merged:
P.S. По сути, после слияния компаний, Водафону с её Вегой будет сложно на рынке стационарного инета конкурировать с Лайфом/Киевстаром.