Проектор

• Автор теми Alex
  • Дата створення

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
andriy_z, дякую, дививсь на нього. Ось відгук людини про цей проектор:
l018-01.jpgl018-02.jpg
Може працювати як самостійно, через вай фай, так і транслювати картинку з телефону. Сам вирівнює зображення. На фото показала можливості збільшити/зменшити розмір екрану. Можна приєднати до нього навушники по блютуз(не пробувала). В рецензіях читала, що звуку не вистачає- потрібна колонка. Ну, не знаю. Мені на 25 гучності з головою(намагалася передати по відео, ну, так собі вийшло).
Картинка цілком прийнятна. Але вдень потрібно або затемнюючі штори, або мало що буде видно. Я дивлюся тільки ввечері- мені зображення цілком достатньо. Впевнена, в нього ще якісь плюшки є, але дивлюся його тільки раз на тиждень по кілька годин, і ціле направлено на певні передачі. Тому не клацала повний функціонал)
трохи лякає виділене жирним, чи в такому бюджеті вони всі такі будуть?

Maxxx як у Magcubic HY300 справи з роботою при денному світлі?

Місто
Kyiv
Magcubic HY300 справи з роботою при денному світлі?
Чудес не існує - ніяку картинку при яскравості 200-600 ANSI lumen при денному сонці Ви не побачите. Для комфортного денного показу (кіно) треба на порядок більше - починаючи з 5000 ANSI lumen. Для студентів "контрастні креслення" можна в половину менше - 2500.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
трохи лякає виділене жирним, чи в такому бюджеті вони всі такі будуть?
думаю, все

як у Magcubic HY300 справи з роботою при денному світлі?
без штор - плохо. Если солнце слепит в окна, или шторы не сильно затеняющие - то и со шторами днем не очень. У меня в спальне и в комнате сына шторы "глухие", и солнце с другой стороны - днем отлично можно смотреть. А в зале - во первых, два окна, во вторых, солнце именно что в окна - так себе, разве что мультфильмы детям включить. А у родителей дома шторы так себе затеняют - даже вечером плоховато.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
@Maxxx як у Magcubic HY300 справи з роботою при денному світлі?
Ніяк. Проектори, що реально працюють при денному світлі, коштують зовсім інші, дуже грубі гроші.
Post automatically merged:

чи в такому бюджеті вони всі такі будуть?
Всі.

Зверху