Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
У Бени на Телиги
з бензином як на мене ще гірше стало.
Тільки що на Телігі у Бєні, на зачуханому АНП, черга капець, стела не горить, в додатку 95 по 50.))
Зранку був також на АНП на Братиславській, поїхав глянув чергу, поїхав назад)

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Чи можна встановити додаток ВОГ, ОККО з однією і тією ж карткою на два різних пристрої?

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Чи можна встановити додаток ВОГ, ОККО з однією і тією ж карткою на два різних пристрої?
Я пробовал. В итоге карта доступна только на том устройстве, где авторизация была последний раз. Да и вообще проблема с приходом смс на другом устройстве, если на первом не вышел из аккаунта.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Maxxx так стало краще, я навіть вчора в боті вимкнув сповіщення про газ, занадто багато повідомлень про наявність газу.
Тепер завдання стоїть не знайти газ, не знайти газ без черги, а знайти по 42, а не по 43..)))

Місто
Харьков
Maxxx так стало краще, я навіть вчора в боті вимкнув сповіщення про газ, занадто багато повідомлень про наявність газу.
Тепер завдання стоїть не знайти газ, не знайти газ без черги, а знайти по 42, а не по 43..)))
Мне бы ваши проблемы:)
Тут у нас в городишке за 2 недели впервые у ВОГа и ОККО дизель появился в свободной продаже (причем в один день у обоих). Был в наличие меньше дня.
Я прощелкал и не заправился. И все, или толкай сам авто или не ездь, ну или жди когда опять появится.
На ноунаме я не рискую заправляться, да и они тоже стоят сухие.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Мне бы ваши проблемы
Зате, тепер з "тролфейсом" дивлюсь на тих, хто колись казав: "газ? навіщо?? фу... воно ніколи не окупиться, зіпсує двигун, тільки бенз/дизель!!", або просто стоять, або в чергах пів дня за 20 л.

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Мне бы ваши проблемы
Зате, тепер з "тролфейсом" дивлюсь на тих, хто колись казав: "газ? навіщо?? фу... воно ніколи не окупиться, зіпсує двигун, тільки бенз/дизель!!", або просто стоять, або в чергах пів дня за 20 л.
Типа теперь окупится? 🤣
Я всегда раз в неделю выезжаю и легко заправляюсь 95м, рано утром и без очередей. Мне на неделю какраз 15-20литров нужно.

Місто
Київ
Телефон
Мне бы ваши проблемы
Типа теперь окупится? 🤣
Я всегда раз в неделю выезжаю и легко заправляюсь 95м, рано утром и без очередей. Мне на неделю какраз 15-20литров нужно.
Ну по-перше для мене встати в 5 ранку це ще ті муки))) По друге де саме заправляєтесь? А то я зазвичай дивлюсь скільки мені їхати до АЗС де є паливо, і розумію що краще вже газом в будь який час без черги, або з мінімальними. Зараз в мене повний бак бензину, оскільки катаюсь на газу, і розумію якщо треба кудись виїхати з Києва то обидва баки дадуть змогу доїхати в будь яку частину України.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
x-shader, за газом тільки один раз стояв в черзі годину, все, потім максимум 3 машини черга. А бензу повний бак катаю, тільки для прогріву, вже більше ніж півтора місяця, ще у Чернівцях до дефіциту залив.))

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Типа теперь окупится?
Вже окупилось, коли можна проїхати 700 км в один і другий бік, і їздити спокійно, коли всі в чергах стоять..:)
Я считал,с моим потреблением. Установка окупится только через 6лет. К этому времени я уже машину сменю. Не вижу смысла.
А то, что в очередях стоять.
Карты онлай в 80% случаев не верны.
Утром, 5-6 утра, еду всегда есть топливо, а по карте нет. Так что нужно ехать а не искать онлайн.

Місто
Киев
Toplyvo.ua приложение у всех работает? Мне все время пишет no connection to internet, хотя интернет есть. Походу почило с миром, за ненадобностью

Місто
Київ
Телефон
Та зараз реально по Києву черги на газ або взагалі нема, або мінімальні. Особливо якщо ціна 43-44 гривні. Вчора в Лютіжі Стояв на манго АЗС за бензином залив 20 в бак якраз повним став і в каністру 10. Бензин був там по 52 черга машин 30. Також був газ по 44 ніхто не заправлявся з черги ним, повертався назад в Київ через годину дивлюсь на стелі залишився тільки газ і жодної машини. Зараз в фейсбуці вилазить реклама ГБО, і якщо раніше в рекламі було економія до 50% то зараз щось типу Набридло стояти в чергах? Став газ)))

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Нарешті повернувся до Києва.
Черги за бензом дизелем на АЗС великі. Газ і справді без черг.
З відгуків на усіх Мотто льють бадяжений бенз по 65 без черг і лімітів.
Також можна купити талони на ОККО чи КЛО по 65-75 і литись без черг і проблем, якщо є гроші.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Смотрю по карте ОККО в Киеве на 32 заправках есть бенз. Это реально бензина навезли столько или глюк?

Зверху