Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Бачив cьогодні у Білогородці і Софіївській Борщагівці пару бочок з 95м по 39. Цікаво як швидко машини потрапляють на сервіс, у тих хто ризикує це лити.
І це можуть бути цілком свіжі авто. Колись понаблюдав за подібною бочкою поки на шиномонтажу поруч стояв. Якщо машина не своя, а фірма чи власник не дуже паряться - то найманий водій починає свинорилити - гроші брати як за сокар нано-ультра-плюс-преміум, а литись на отакій бочці. А потім в продажі "свіжа машина, усього 3 роки" а в неї вбита паливна система.

Місто
Кременчуг
Телефон
Xiaomi Redmi 10 4/64GB
Я перепрошую за таку довгу бесіду за такого незначного питання :). З QR все зрозуміло. Питання було в тому - що я мав зробити щоб гарненька дівчинка на касі зрозуміла, що я хочу заправитися літрами з гаманця Фішка і що вона повинна була зробити чи сказати - щоб це вийшло, чи пояснити, чому це неможливо (не виходить). За підказку про зчитування QR - спасибі, наступного разу так и зроблю.
У додатку Енерджи - для мене більш зрозуміло - тут купуємо, а тут списуємо і заправляємо. У Фішці куча всього, а про літри одна вкладка, де написано попередити продавця про намір заправитися с гаманця топлива. Я це зробив - результат нуль. Ні з ким не скандалив - а тепер просто набрався нахабства и спитав вже тут - може я щось ще не те зробив - не станцював там, чи кави не купив :).
Тобто - достатньо мені було тільки показати штрих-код картки Фішка и сказати щоб мене заправили з гаманця Фішка? Так?

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Я перепрошую за таку довгу бесіду за такого незначного питання :). З QR все зрозуміло. Питання було в тому - що я мав зробити щоб гарненька дівчинка на касі зрозуміла, що я хочу заправитися літрами з гаманця Фішка і що вона повинна була зробити чи сказати - щоб це вийшло, чи пояснити, чому це неможливо (не виходить). За підказку про зчитування QR - спасибі, наступного разу так и зроблю.
У додатку Енерджи - для мене більш зрозуміло - тут купуємо, а тут списуємо і заправляємо. У Фішці куча всього, а про літри одна вкладка, де написано попередити продавця про намір заправитися с гаманця топлива. Я це зробив - результат нуль. Ні з ким не скандалив - а тепер просто набрався нахабства и спитав вже тут - може я щось ще не те зробив - не станцював там, чи кави не купив :).
Тобто - достатньо мені було тільки показати штрих-код картки Фішка и сказати щоб мене заправили з гаманця Фішка? Так?
Все просто: показав на кассі свою картку "Фішка", вона відсканувала, ти сказав, що хочеш заправитись з літрового балансу, потім ввів пін-код і все.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Вчора на green gas задувся по 24, але тільки готівка, без кеш'ю на різнокольорову тваринку від Сенс))

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Вчора на green gas задувся по 24, але тільки готівка, без кеш'ю на різнокольорову тваринку від Сенс))
В Полтаве у некоторых дилеров тоже есть в талонах по этой цене на BVS ...
Post automatically merged:

от це да, не стояти з жерунами хотдогів - це найжирніший плюс. Якби ще для них окремі колонки були
где Вы их находите после 24 :unsure: весь ассортимент топлива недели как 2 от силы на ОККО появился ...

От такі у мене примхи, нікому не нав'язую що саме так і треба поступати. Мені - приємно, коли є сервіс, я можу не мацати брудну кришку бака та ще більш брудний пістолет.
в Украине так называемый тобой сервис входит в цену, не понимаю зачем нужно иметь какие-то прымхи, чтобы заплатив за топливо еще раз платить отдельно за то, что тебе его "нальют" :unsure:

Але ж через касу також є можливість,я так розумію. Що показувати касиру - штрих-код Фішки( я показував -ніякої реакції від продавця)? Цього достатньо чи там ще якесь меню є?
тю, на ОККО, что возле моста, даже пистолетчик зимой был в курсе что такое ОККО Pay, литровый баланс и т.д. ;)

P.S. кстати гаманець пального сейчас снова не работает, кому-то удалось купить или просто глюк был ?

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Vval
Місто
Кременчуг
Телефон
Xiaomi Redmi 10 4/64GB
Але ж через касу також є можливість,я так розумію. Що показувати касиру - штрих-код Фішки( я показував -ніякої реакції від продавця)? Цього достатньо чи там ще якесь меню є?
тю, на ОККО, что возле моста, даже пистолетчик зимой был в курсе что такое ОККО Pay, литровый баланс и т.д. ;).P.S. кстати гаманець пального сейчас снова не работает, кому-то удалось купить или просто глюк был ?
Може змінили пістолєтчіка :). Я їх в обличчя не знав та ще й забув - з зими там топливо купити без талонів та інших привілей було неможливо - не їздив. Це зараз нємного пошептало.
p.s. На цій заправці я і мав спробу заправити свої літри, ще с зими, довоєнні ще, настоящіє ;).
Гаманець не робить, а от людей які навчилися їм користуватися, побільшало, як мінімум на одного:cool:

Останнє редагування:

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
После обновления приложения Fishka, снова появилась возможность покупать литры на кошелек, только вот действительны они пишут уже только 30 дней вместо 2-х лет, что будет на 31 день не уточняют, ануляция как с талоном ?

Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
На Барсе акция, газ по 24.00 грн до 28го числа, сегодня уже заправил, для акции нужно только их приложение и всё. (Дает скидку 90коп, при цене на стеле 24.90)
ЗЫ от 30л дает максимальную скидку

Останнє редагування:
Місто
Kyiv

SP777

I am a rumor
Місто
Харьков
Телефон
Samsung S20 FE Snap
На карте https://focusfree.news/ukraine_fuel_map/ добавилась инфа с актуальным наличием топлива по сетям группы Авиас (ANP, Мавекс, Sentosa, Элин, Юкон, Rubix и т.д.), т.е. плюс более тысячи заправок по всей стране.

SP777

I am a rumor
Місто
Харьков
Телефон
Samsung S20 FE Snap

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
26.08.2022, 16:00
Національна мережа АЗК UPG завезла на український ринок високооктановий бензин upg100

Приложение показывает доступность 100-ого по 57грн\л.
Наличие и актуальность цены в Киеве - подтвердили знакомые, все четко.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Мені сьодні трапився на очі на КЛО сертифікат на Вентус Дизель. Так от країна виробник там - Індія:unsure:

Місто
Kyiv

Місто
LutskCity
Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики схвалив доопрацьований законопроєкт 7668-д про часткове повернення акцизів на бензин, дизпаливо та скраплений газ. Джерело: https://biz.censor.net/n3363821

Отже , скоро він, законопроект , піде в ВР, і ціни на стеллах підуть вгору. Треба запасатись, чи як...)

Зверху