Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Газом взагалі ризиково було таритись.. в Києві "у Бєні" його бачив тільки на перехресті ХШ та Здолбунівської..
Взагалі було 3, одна біля аеропорту Жуляни, одна на харківському шосе (я так розумію ти про неї), і одна на кругу при виїзді на Бориспіль. Я заправлявся там коли в село в Полтавську область їздив, вони по дорозі є, так що за газ якраз менше всього парюсь.

Місто
Кременчуг
Телефон
Xiaomi Redmi 10 4/64GB
это будет уже 50,5/литр что и по качеству и по цене лучше авиас
выше предлагал, но вообще ниодного запроса в личку не поступило, даже по 5 грн. за литр
Так energy нема на заправках. 95 краще трохи дорожче, але не беняколонка. Якось так

Місто
Кременчуг
Телефон
Xiaomi Redmi 10 4/64GB
У додатку пише:"Ви можете безкоштовно зберігати паливо на віртуальній паливній картці необмежений час". Але я так довго не пробував. Пару місяців було. На Окко, якщо не помиляюсь, строк для зберігання скоротили до 90 днів.

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
У додатку пише:"Ви можете безкоштовно зберігати паливо на віртуальній паливній картці необмежений час".
я имел ввиду не хранение в кошельке, а формирование кода для заправки на определенное количество литров, который можно передать третьему лицу ...

Місто
Кременчуг
Телефон
Xiaomi Redmi 10 4/64GB
"Термін дії коду - 24 години з моменту формування, потім він стає неактивним і зникає зі списку транзакцій, якщо не був використаний " . 100 літрів на добу максимум

Місто
Київ
Телефон
Авіас зробив 1грн знижку при купівлі через додаток.

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
после того, как заправился минимально "необходимым" объемом на WOG, в редкий раз решил спросить откуда топливо, сначала подумал пошутили насчет Индии :oops: с дисконтного Уралса :unsure:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Сеть АЗК UPG вышла на польский рынок. За компанией стоит беларуский олигарх и сын лукашенко

Как говорится в расследовании СМИ, де-факто компания принадлежит беларускому олигарху Николаю Воробью, которого называют "кошельком" лукашенко, и сыну диктатора РБ Виктору.

Журналисты обращают внимание на тот факт, что компания официально позиционирует себя как украинская. Но, по данным СМИ, "ребрендинг" провели для обхода санкций ЕС благодаря подставным лицам.

Подробности скандальной истории здесь https://bit.ly/3is4CRR

Місто
Київ
Телефон
Сеть АЗК UPG вышла на польский рынок. За компанией стоит беларуский олигарх и сын лукашенко

Как говорится в расследовании СМИ, де-факто компания принадлежит беларускому олигарху Николаю Воробью, которого называют "кошельком" лукашенко, и сыну диктатора РБ Виктору.

Журналисты обращают внимание на тот факт, что компания официально позиционирует себя как украинская. Но, по данным СМИ, "ребрендинг" провели для обхода санкций ЕС благодаря подставным лицам.

Дякую, викреслюємо під@расів з переліку АЗС на яких можна заправлятися.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Хоча топливо там мені подобається.

Андрій Демер

Заблокирован
Місто
Луцьк

Відставити паніку! Зайшов на їхній сайт і все стало зрозуміло
Ось стаття та ще десь натикнувся на матеріал, що з бульбафюрером фейкова інфа

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Зрозуміло що вони пишуть шо то все фейки
Хто ж признається

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Відставити паніку! Зайшов на їхній сайт і все стало зрозуміло
Ось стаття та ще десь натикнувся на матеріал, що з бульбафюрером фейкова інфа
А чого ви очікували від UPG? Що вони скажуть ой, ну зашкварились, ну буває, але ми хороші...

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Як на мене, краще сприймати інфу з офіційних джерел, а не брудних видань...
Не брудні, а будь-які видання, що не є офіційно відповідальними за певні події, повинні оформлювати платну підписку - гроші повинні отримувати від них ті, хто їх читає...

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я так розумію, новини про росію пан читає на офіційному сайті раша тудей а не на брудних сіененах.
Хоча, оригінальна стаття звісно теж трошки ніачьом, хоч і виглядає максимально логічно

Зверху