Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Kievsoad, в воговській, я там мало купляю, ось і заманює 4 грн скидки, а нарахувало 3 грн

соррі, помилився сам
4 грн то в січні було, зараз в лютому показує вже 3 грн
Все і порахувало вірно по 3 грн
Я в цьому місяці ще не заправлявся до вчора

Останнє редагування:
Місто
Чернигов
Если в приложении monobrand, на карте, заправка не светится, то заправиться там нельзя? У нас в городе до войны была одна заправка Вог. Во время боевых действий она была разрушена, но осенью её восстановили, а на карте, в приложении, её нет.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
allaliu, я так розумію, це не має значення - скануватись має по всій мережі. Хіба на той заправці взагалі ніякі паливні карти не працюють.

Місто
Чернигов
Хіба на той заправці взагалі ніякі паливні карти не працюють
Запитала у підтримці. Сказали з'ясують, і якщо там будуть приймати картку, то її добавлять у додаток, на мапу. Там, нажаль, не повноцінна вогівська заправка, як була до війни. Поставили будку, повісили назву і поки працюють так.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Рада ЄС встановила “стелю цін” на російське дизпаливо на рівні 100$ за барель
Обмеження діють з 5 лютого.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
не повноцінна вогівська заправка, як була до війни. Поставили будку, повісили назву і поки працюють так.
Так може це хитрі місцеві підприємці працюють "типу вог"? Чеки хоч видають?😂

Місто
Чернигов
не повноцінна вогівська заправка, як була до війни. Поставили будку, повісили назву і поки працюють так.
Так може це хитрі місцеві підприємці працюють "типу вог"? Чеки хоч видають?😂
Ні, це Вог. Просто швидко з попелу не відновити те, що було. Та й не хочуть, скоріш за все, поки війна.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
allaliu, я часто на заправках в черзі, на запитання касирші "додаток для знижки є?" - чую у відповідь "нема". Чуваки просто підходять, сують 500....1000 грн - на них залити, наріду тупо похєр це все ваші бонуси/знижки... Хоча хіба важко поставити додаток? Це ж не платик із собою тягати і не забувати, напрягу взагалі ніякого... І таких реально дуже багато. Так що у вашого "недо-вога" клієнти будуть.

Місто
Харьков
allaliu, я часто на заправках в черзі, на запитання касирші "додаток для знижки є?" - чую у відповідь "нема". Чуваки просто підходять, сують 500....1000 грн - на них залити, наріду тупо похєр це все ваші бонуси/знижки... Хоча хіба важко поставити додаток? Це ж не платик із собою тягати і не забувати, напрягу взагалі ніякого... І таких реально дуже багато. Так що у вашого "недо-вога" клієнти будуть.
Тут смотря как смотреть.
Я до войны в месяц выкатывал литров под 100 топлива. При бонусах до 3 грн. за литр выходило до 300 грн.
Делим эти 300 на цену топлива сейчас и выходит около 6 литров.
Сейчас я трачу литров 20-30 отсилы в месяц. Три первых недели января, авто вообще не ездило. Сколько я буду "собирать" хотя бы до 5 л?
Вот народ и плюет на эту скидку. Я приложение быстрее показываю быстрее по привычке, чем ради бонусов.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Індія збільшила купівлю російської нафти та перероблює її у паливо для ринків США і Європи
Нафтопереробники Індії та Китаю можуть отримати більший прибуток, купуючи російську нафту за зниженими цінами, а експортуючи продукцію за світовими.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Сьогодні на Кло не вийшло заправитись з картою Монобренд, вони довго щось шукали, кудись дзвонили, але так нічого і не з'ясували.. отаке..

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Сьогодні на Кло не вийшло заправитись з картою Монобренд, вони довго щось шукали, кудись дзвонили, але так нічого і не з'ясували.. отаке..
А що каже підтримка Монобренд?

Місто
Киев
Хтось запрвлявся на азс "манго"? Ціни в них дуже привабливі, а от що з якістю

Зверху