Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Так зрозуміло що херс Обл рф?
Шо за "херс Обл рф" бл....?
Временно оккупированная территория Украины.
Ну ясен пісюн що тимчасово окуповані російськими підорасами
Я просто мав на увазі як визначити про що ми говоримо
Але щось на мене найшов маразм і я нвписав як мудак, соррі

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Не зовсім про бензин, але про АЗС.
мабуть на окко довели до працівників якусь нову методичку щодо обслуговування.
заправлявся сьогодні та захотів каву з хот-догом.
як зазвичай парили свої бургери та піццу, я відмовився і сказав що буду саме хот-дог, маленький. Тут же сказали що треба буде почекати 8-10 хвилин. Хоча я бачу що маленькі сосиски є на грилі, тобто розморожувати і доставати їх не треба. Сказав що нема питань, почекаю. В результати мені швидко зробили хот дога, маленького, такого як було потрібно.
а вся двіжуха щоб розвести клієнта на більш дорогу покупку, або бургер, або якщо вже точно хот дог, то щоб великий був
Раніше такого не помічав за ними.
Пс. Сильно не обсирайте, хто вважає що кава та хот-дог на АЗС лайно, і це вживати не можна 😂

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Сильно не обсирайте, хто вважає що кава та хот-дог на АЗС лайно, і це вживати не можна
Я колись майже обісрався (встиг😂) після хотдогу на Очкє, більше там не їм.. Хоча на Вогє їм (тим більше -20% для таксистів))

Місто
Чернигов
а вся двіжуха щоб розвести клієнта на більш дорогу покупку, або бургер, або якщо вже точно хот дог, то щоб великий був
Яка двіжуха? Якщо маленький хот-дог просили чекати 8-10 хвилин, то великий ще довше;).

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Знайомі дуже хвалять U.GO. Особливо їхній 95 Maxx. Хтось з місцевих заправляється там? Що скажете?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
allaliu, уважно прочитай про результат)
В результати мені швидко зробили хот дога, маленького, такого як було потрібно.
тобто анонсованим довгим очікуванням, можливо, хотіли
розвести клієнта на більш дорогу покупку, або бургер, або якщо вже точно хот дог, то щоб великий був

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Сильно не обсирайте, хто вважає що кава та хот-дог на АЗС лайно, і це вживати не можна
Я колись майже обісрався (встиг😂) після хотдогу на Очкє, більше там не їм.. Хоча на Вогє їм (тим більше -20% для таксистів))
Самі хот доги ж майже однакові. Головне щоб майонез не зіпсований був
Яка двіжуха? Якщо маленький хот-дог просили чекати 8-10 хвилин, то великий ще довше;).
Ні, все як розтлумачив Roman_UA,

Місто
Чернигов
уважно прочитай про результат)
Все прочитала. Тільки як тут можна розвести на більш дорогу покупку? Загрозою очікування 8-10 хв.? Вони завжди так готують. Поки перепитають про каву, про омивач, про те, чи все класти, якраз цей час проходить.
От якби сказали маленький хот-дог будеш чекати 40 хв., а великий або бургер 8-10 хв., оце розводняк:LOL:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
уважно прочитай про результат)
Все прочитала. Тільки як тут можна розвести на більш дорогу покупку? Загрозою очікування 8-10 хв.? Вони завжди так готують. Поки перепитають про каву, про омивач, про те, чи все класти, якраз цей час проходить.
От якби сказали маленький хот-дог будеш чекати 40 хв., а великий або бургер 8-10 хв., оце розводняк:LOL:
Так і сказали, що великий, чи бургер дамо вже зараз, а маленький через 8-10 хвилин. Я наполегливо сказав що почекаю на маленький. Зробили маленький миттєво

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
як зазвичай парили свої бургери та піццу, я відмовився і сказав що буду саме хот-дог, маленький
В цьому реченні пропонували великий хот-дог?:unsure: Я мабуть не вмію читати поміж рядків:cool:
Соррі, дійсно невірно написав, пропонували як зазвичай бургери, піцу, а якщо вже хот-дог , то принципово великий. Сказали що великий і все що завгодно зроблять вже, а маленький треба почекати.

Місто
Запоріжжя
А хтось заправлявся на ОККО з кешбеком від Приватбанку? Вчора заправився на 2265.59грн, нарахували кешбек 67.97грн, а на картку перевели 46.33грн. мінус податок 19.5%. Хтось знає чому замість 67.97 дали тільки 46.33?

Вкладення

• Screenshot_20230821_104939.jpg
    Screenshot_20230821_104939.jpg
    165.5 КБ · Перегляди: 26
Місто
Запоріжжя
Податок з 46.33 взяли, на карту прийшло 37.29грн
Так кешбек за цю операцію повинен прийти в вересні. За 14 днів. Думаю була ще одна заправка після
Вроді на наступний тиждень нараховується кешбек після оплати.
Post automatically merged:

Думаю була ще одна заправка після 6.07
О, розібрався. Це кешбек прийшов за заправку 11.08. Дякую всім. А за вчорашню, мабудь прийде на наступному тижні.

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
А скрізь зараз на Окко бензин з етанолом? На трьох їхніх АЗС дивився - скрізь А-95-Євро5-Е5
В той час як на Wog - -Е0 (але на Wog і бонусів менше дають 😁)

Зверху