Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Місто
Львів
Телефон
Meizu
На ANP ціни на газ знову між стелою та додатком розбіжності🤔

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
На WOG газ вже 30 без двох коп. грн, таксистам з приват-візою непогано(y)

Місто
Львів
Телефон
Meizu
bossy на укр нафті вже немає цієї пропозиції.Ну ціни на газ +/-27 грн(де "чиста ціна" , а де "бонусна")

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
На Бівісі талони по 26. І ще акція:

Встигни придбати туристичний газовий балончик від BVS зі знижкою.🏷️
Тільки з 5.01 по 31.01 діє акційна ціна 54 грн.💳
Пропозиція актуальна по всій мережі АЗС.📍
На тижні буду їхати, задуюсь і балончиків візьму)

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Заправився на Вог і розрахувався баллами з Прайду. Відповідно балли за цю заправку мені не нарахували (що напевне логічно, хоча очікував😂). Питання, а що було б, якби я половину оплатив баллами а половину грошима? Як в такому випадку нараховують балли за заправку?

Місто
Харків
Заправився на Вог і розрахувався баллами з Прайду. Відповідно балли за цю заправку мені не нарахували (що напевне логічно, хоча очікував😂). Питання, а що було б, якби я половину оплатив баллами а половину грошима? Як в такому випадку нараховують балли за заправку?
Наче повинні нараховувати. Зняли ж но по ціні стелли, а знижку бонусами дати повинні. В мене так було

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Наче повинні нараховувати. Зняли ж но по ціні стелли, а знижку бонусами дати повинні. В мене так було

Вкладення

• IMG_3480.jpeg
    IMG_3480.jpeg
    80.4 КБ · Перегляди: 54
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Це у ОККО нараховуються бонуси за оплату бонусами. У ВОГ такого немає і не було ніколи.

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Це у ОККО нараховуються бонуси за оплату бонусами. У ВОГ такого немає і не було ніколи.

Так, докопався до істини. Дякую.

Вкладення

• IMG_3481.jpeg
    IMG_3481.jpeg
    78.7 КБ · Перегляди: 28
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Хто користується додатком JET підкажіть. Як заправитись з паливного гаманця газом? Саме так чк і бензом? Чи є відмінності. Я ще не заправлявся саме газом. Тому й питаю.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Хто користується додатком JET підкажіть. Як заправитись з паливного гаманця газом? Саме так чк і бензом? Чи є відмінності. Я ще не заправлявся саме газом. Тому й питаю.
Точно так же. Приехать на заправку, вставить пистолет, выбрать номер колонки, количество литров и палывну карту в качестве оплаты

Місто
Харків
На u.go кто-то заливает бензин?
стоит заправится 95бензом, цена через бренд ничего так...
В интернете отзывы вообще полное гомно...
Post automatically merged:

На u.go кто-то заливает бензин?
стоит заправится 95бензом, цена через бренд ничего так...
В интернете отзывы вообще полное гомно...

Місто
Харьков
Приехать на заправку, вставить пистолет, выбрать номер колонки, количество литров и палывну карту в качестве оплаты
Человек вообще то спрашивает за газ, попробуй полезть к газовому оборудованию на заправке:ROFLMAO:

Зверху