Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
В приложении Jet (Авиас) аттракцион невиданной щедрости))
Дизель по 45.99 до 07.12.2024
p.s. в Запорожье АЗС пустые.
Ага, але пропала можливість купити 92й невже скоро відмовляться від нього? В наявності він поки є.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Ага, але пропала можливість купити 92й невже скоро відмовляться від нього? В наявності він поки є.
А смысл? Там в приложении цена на 95 ниже, чем на 92 на стелле.
Post automatically merged:

Оформил в Сенсе диджитал карту мастеркард "profiplay", заправился на Укрнафте, 95й вышел по 51 грн/л, скидка сразу в чеке, ещё и кофе попил за 1 грн. Я доволен. Считайте за рекламу.

Вкладення

• Screenshot_2024-11-10-11-24-51-607_com.google.android.apps.walletnfcrel-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-10-11-24-51-607_com.google.android.apps.walletnfcrel-edit.jpg
    232 КБ · Перегляди: 23
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
А смысл? Там в приложении цена на 95 ниже, чем на 92 на стелле.
Post automatically merged:

Оформил в Сенсе диджитал карту мастеркард "profiplay", заправился на Укрнафте, 95й вышел по 51 грн/л, скидка сразу в чеке, ещё и кофе попил за 1 грн. Я доволен. Считайте за рекламу.
В мене є трохи на балансі, купував для генератора.

Місто
Нетішин
Телефон
Iphone SE 2022
Доброго дня. Хто користується картою віза-фішка від Райффайзен банку. Чи варто її собі робити задля економії?! Дякую.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Доброго дня. Хто користується картою віза-фішка від Райффайзен банку. Чи варто її собі робити задля економії?! Дякую.
Якщо вже клієнтом Райфу, то можна. Але недоцільно. Вигода перший місяць суттєва, а потім дуже сильно падає.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
"Київстар" пропонує акцію з WOG, яку можна активувати або через "Мій Київстар"/Акції, або через USSD *600# (доступна чомусь не для всіх)
Перевіряйте
Акція від WOG. Ваш промокод: ******, діє до 28.02.2025. Надає право на отримання знижки бонусами: 6 грн/л на бензин та дизель, або 2 грн/л на газ. Діє на необмежену кількість заправок протягом акції. Не сумується з персональними знижками по програмі лояльності WOG PRIDE. Деталі: наберіть *600# або kv.st/pWOG Ввести промокод в додаток WOG: prideapp.page.link/7o24

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Samsung, нема нічого. Та й дуже смішна знижка на газ, враховуючи максимальну роздрібну ціну на ринку.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Samsung, нема нічого. Та й дуже смішна знижка на газ, враховуючи максимальну роздрібну ціну на ринку.
У мене є ця пропозиція на одному номері передплати та одному (з двох) номерів контракту
З приводу знижки: мені потрібен бензин і 6 грн. на літрі - чудовий бонус

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Samsung, 52 грн за 95й - це дешево? У "бені" така ціна в додатку без знижок. "Солодко" - це -10 грн на бенз, але треба бути підприємцем і платити з корпоративної visa go.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Maxxx, ти ж фоп ?
Чи потрібно бути якимось більшим/іншим підприємцем ?

Місто
Гдетотамск
Кто вкурсе, когда на заправки зимний дизель завозят? Особенно интересует сеть заправок Окко.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Кому/за що дають?
У мене до введення промо-коду від КС цих бонусів не було, а зараз вже саме така ж "картина"
@Samsung, 52 грн за 95й - це дешево? У "бені" така ціна в додатку без знижок. "Солодко" - це -10 грн на бенз, але треба бути підприємцем і платити з корпоративної visa go.
"Чудовий бонус" та "дешево"/"солодко" - не синоніми

Зверху