Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
скидка нужна "живыми" деньгами, а не фантиками, бонусами и т.д.
У мене зараз паливна карта (друг займається паливом) із постійною живою знижкою 6 грн/літр в мережах WOG та Shell. Раніше використовував картку Visa Fishka від Raiffeisen та виводив бонуси на Сільпо, але там знижки більше 7 грн/літр (бонусами звісно) ніколи не було.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
горіх, prokzam, зачем вы мне это все пишите? я уже сказал, что рассматриваю скидки только "живыми" деньгами, всякие бонусы, балы и т.д. меня не интересуют. Вам нравится играться с выводом фантиков через Сильпо или как-то иначе, играйтесь.
у Wog бывают акции когда они дают скидку "живыми" деньгами", например была скидка - 5 грн (+ еще приватбанк давал 5 процентов кешбек на азс).

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
omni, ну бо тут не персональний чатик а суспільна площадка. Те що Ви розглядаєте не означає що всі такі ж.

• Haha
Реакції: omni

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Вам нравится играться с выводом фантиков через Сильпо или как-то иначе, играйтесь.
Що краще живі фантіки по 7-8, чи "справжня кондова знижка" по 2-3?
Если в итоге получается та же цена, то лучше сразу скидка, чем потом ещё с фантиками играться. Тем более, максимальная скидка фантиками по 7 доступна далеко не всем, а чтобы получить -2 деньгами здесь и сейчас, нужно только скачать приложение.

Цена 95 на стелле окко 60, на укрнафте 56

Останнє редагування:
Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
vlad_g, Я ж про це і пишу, що зараз маю знижку 6 грн/л живими грошима на WOG, раніше грався бонусами на ОККО/Сільпо. Пан omni, можливо неправильно мене зрозумів.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
ну 7-8 це правда не кожному, а от -5 будь який бензосвинорил легко отримає, якщо має додатки кількох мереж і\або читає соцмережі - або персональна пропозиція або акція прилетить. Деякі акції ще і на гаманець працюють - купи зараз, заливай завтра.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
горіх, ну такое себе свинорыльство, когда цена с супермегаскидкой получается как на стелле у конкурента
Ну ладно людина - траванеться паленою горілкою чи просроченою рибою - ну проблюється, просереться, мінералочки вип'є, ентеросгеля покушає - нічо.
А от паливна авто - це святе! Зальєш бодяги - довго і дорого будеш розгрібати :)

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Зверху