Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Це відсьогодні по 70грн пальне чи ще вчора так оперативно зреагували?
яке пальне по 70 грн? на яких АЗС ?
Також спочатку подумав, що вітчизняні оператори АЗС дуже оперативно відреагували на світові тренди.:sneaky: Хоча поки різкого скачка цін не відбулось, але навіть інформація вчорашньої статті сайту "Нафторинок" щодо різкого зростання біржових цін по нафті на 12-13%, може найближчим часом підтвердити наведений в повідомленні середній рівень цін по АЗС. Поскільки тренд продовжиться, пора продумати можливі запаси...:unsure:

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Perolcard написали в телеграм:
🚨 Від завтра UKRNAFTA вимикає ВСІ знижки, заправка буде по ціні АЗС 🚨

Це тимчасово до стабілізації ринку пального!

Місто
Тернопіль
Трамп вже оголосив про початок власної "СВО" - "Масшатбної Бойової Операції" на Близькому Сході :mad:
Все по класиці - на два-три тижні.
На болотах вже радісні завивання про зростання цін на нафту, виглядає що все тільки починається...

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
Тут уже китайские товарищи заволновались.
Китай потребовал от Ирана не препятствовать транзиту энергоносителей через Ормузский пролив — Bloomberg. Также китайцы просят Иран воздержаться от ударов по Катару, у которого КНР покупает 30% импортируемого им сжиженного природного газа.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Сьогодні вже і дискаунтери (Барс, Авантаж, БРСМ) на газ +1 грн...

PS: Рудий дідоро - закінчуй (в сенсі прикінчити) вже з цим Іраном, їздити треба...(((

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Один відомий великий перекуп в Дніпрі вчора поділився "інсайдерською" інформацією, що деякі крупні мережі сьогодні скасують ВСІ придбані талони на паливо та те, що лежить на паливних гаманцях. Хз, чи правда, але якось стрьомно все одно :(

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Один відомий великий перекуп в Дніпрі вчора поділився "інсайдерською" інформацією, що деякі крупні мережі сьогодні скасують ВСІ придбані талони на паливо та те, що лежить на паливних гаманцях. Хз, чи правда, але якось стрьомно все одно :(
То не вперше. Чому стрьомно?
Ніколи такого не було і ось знову може статися.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
То не вперше. Чому стрьомно?
Ніколи такого не було і ось знову сталося.
Коли і яка мережа анулювала талони?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
22-й рік такого не було?
Ну, якщо не враховувати помираючий Авіас (але і там я встиг отримати все належне мені паливо), то навіть і не згадаю, кого ще ковбасило... Палива не було в наявності, так було таке. А ось щоб прямо анулювати талони, то не пам'ятаю

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Це як, укрнафта анулює раніше придбане паливо?

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Я завжди вважав, що обмінювати гроші треба на пальне а не на папірці. Ці талони це завжди АЗС виверне з них користь для себе.

Зверху