Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Maxxx, я б уже размешивал его со свежим
Смысл размешивать, если я не езжу на бензе, пока есть газ по 24? Только чутарик на прогрев идет. Одно дело выкатать, чтобы не вылить вообще, и другое еще за "свежий" переплатить..
Post automatically merged:

Да в принципе, храниться может сколько угодно.
Есть опыт? Бо в интернетах пишут всякое, что пол годика и превращается в мочу...)))
Ездил спустя год, нормально. Правда мотор под 92бенз. И бенз без присадок Аи-92.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
А скільки часу бенз можна тримати в каністрі, щоб не "прокис"?
24го заправив повний бак "звичайного п'ятого", півроку машина в гаражі простояла (разів 5 всього виїзжав за цей час). Заводиться нормально...

Місто
Хмельницький
в додатку енерджи знову знижка на бензин
Ого, -2грн на А95 (47 в додатку, 49 на стеллі).
По 47 якщо "купити" в додатку, а при "заправитися" в додатку теж?

В "банківські картки" порожньо, як додати картку, чи вона автоматом збережеться після першої купівлі/оплати на АЗС?

І про заправку на Укрнафті - колись чув про можливість "розшарити" свій літровий гаманець (в енерджі) через надсилання в СМС коду, який можна пред'явити на касі і заправляли. Як це працює зараз? Там ніби просто на номер телефону будь-кому можна було відправити, навіть не клієнту енерджі? Там крім номеру телефону і літри треба вказувати чи як?

Дякую

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Якщо натиснути одразу "заправитись" в додатку - то по цінах стели.
Тому, спочатку "купити літри", і після того "заправитись" з літрового балансу.

вона автоматом збережеться після першої купівлі/оплати на АЗС?
Та.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
в додатку енерджи знову знижка на бензин
Ого, -2грн на А95 (47 в додатку, 49 на стеллі).

В "банківські картки" порожньо, як додати картку, чи вона автоматом збережеться після першої купівлі/оплати на АЗС?

І про заправку на Укрнафті - колись чув про можливість "розшарити" свій літровий гаманець (в енерджі) через надсилання в СМС коду, який можна пред'явити на касі і заправляли. Як це працює зараз? Там ніби просто на номер телефону будь-кому можна було відправити, навіть не клієнту енерджі? Там крім номеру телефону і літри треба вказувати чи як?

Дякую
По питанню поділитися, вказуєте кількість літрів генерується 16значний код який можете відправити по будь якому месенджеру чи смс виглядає так. Ви отримали одноразовий код "Поділитися" дiйсний до 11:10 11/07/2022 на 20 л палива A95 - 3095 8888 1238 7458

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
В Києві на БРСМ газ вчора чогось "чипідріс" до 25,29...(( тепер знов на Авантажі вигідніше 23,95 - в додатку БРСМ у мене знижка 1,10грн, якщо випити каву чи хотдог, то 1,60, але ж іноді вже не лізе...😂

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Початок історії:
UPG 🤬 тишком/нишком зробили перерахунок літрів скриньки, які були куплені до війни (я розумію, що пройшло півроку і такі правила, але ж у зв'язку з війною...). За їх словами порахували скільки я витратив тоді на 62л і розділіли на ціну на зараз (52грн), отримали 37л.
Продовження:
за вашою порадою ще додав "сльозне" прохання увійти у становище (війна, постійний клієнт з 2014) і повенути "все", побачимо якою буде відповідь.
Відповіли, що взяли на розгляд (5 днів), чекайте відповіді.
Відповіді не дочекався (поки що), але літри повернули (в кабінеті побачив). Не зрозуміло на який термін, буду з'ясовувати.

Місто
Київ
Телефон
В Києві на БРСМ газ вчора чогось "чипідріс" до 25,29...(( тепер знов на Авантажі вигідніше 23,95 - в додатку БРСМ у мене знижка 1,10грн, якщо випити каву чи хотдог, то 1,60, але ж іноді вже не лізе...😂
Я з авантажа на БАРСик перейшов, в них заправок більше, останні рази по 23.80 виходило, при наявності додатку в смарті і купівлі від 30 літрів знижка 60коп, і машині їхній газ більше подобається, а відповідно і мені)

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
машині їхній газ більше подобається
Хіба, газ можна "розбадяжити" якось?
Барс якось хитро рахує знижку - задувають трохи більше в бак на неї, а не знижують вартість літру..))

Місто
Житомир
Телефон
Iphone 12
Барс якось хитро рахує знижку - задувають трохи більше в бак на неї, а не знижують вартість літру..))
Газ розбадяжити можна, кілька років тому працював на ВОГу, і серед колег ходили розмови, що у газ додають якусь присадку, яка ніби-то покращує його якість але дуже сильно забиває редуктори - після цього їх потрібно було міняти, навіть ремонту не підлягали. Тихенько радили своїм заправлятися у конкурента - ОККО. Сам я безлошадний, тому перевірити чи правда це не міг.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Разбодяжить нельзя, зато можно недолить. :)
А ещё существуют разные стандарты для автомобильного газа ПБА и технической смеси пропана-бутана СПБТ, и у нас часто продают второй под видом первого.
Разница между ними в допустимом содержании непредельных углеводородов, серы и жидкого остатка. Именно последние два компонента могут негативно влиять на элементы топливной системы автомобиля. А содержание предельных углеводородов в избыточном количестве уменьшает плотность газовой смеси и увеличивает расход газа.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Не знаю але думаю можна, як мінімум співвідношенням пропану і бутану. На авантажі перестав заправлятися після того як вони мені двічі влітку при 30 градусах чи щось біля того, в 45 літровий балон налили 42 літри, газу причому другий раз він навіть пустим не був.

al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Акцизы на бензин, дизель и биотопливо составят 100 евро за 1000 литров.
На газ - 52 евро за 1000 литров, плюс НДС - 7%.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Відповіді не дочекався (поки що), але літри повернули (в кабінеті побачив). Не зрозуміло на який термін, буду з'ясовувати.
Термін 2 місяці (стандартний для всіх нарахованих літрів) з моменту повернення літрів, але про всяк випадок сьогодні забрав всі літри.

Місто
Днепр
В марте купил новый туристический газовый баллон, а он после заправки в сентябре травит. До заправки спустил внутренний воздух, однако не проверял мыльной водой травит ли. Думаю что за 6 месяцев воздух бы ушел. Мог ли заправщик накосячить или это дефект китайского баллона? И главный вопрос: как это чинить? Желательно без повторной перезаправки. Баллон "сила кемпінга" 960521 (8л)

Вкладення

• IMG_20220921_225840.jpg
    IMG_20220921_225840.jpg
    148.6 КБ · Перегляди: 29
  • IMG_20220921_230006.jpg
    IMG_20220921_230006.jpg
    180.6 КБ · Перегляди: 29
Зверху