Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Якщо не заплатити, можливий різний розвиток подій, можуть зменшити суму, якщо всі в долі і не хочуть розголосу, а можуть викликати ментів, і вже будеш доводити чому не платив, а це втрачений час і нерви. Кожен обере, що йому простіше. Особисто я міг поскандалити, але заплатив би і не загострював би ситуацію, просто не їздив би туди більше, час дорожче. А коли ти після виклику ментів такий "всьо-всьо, не треба, я заплачу" - то сцикло без яєць, або йдеш до кінця, або не вийопуйся.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Особисто я міг поскандалити, але заплатив би і не загострював би ситуацію, просто не їздив би туди більше, час дорожче.
Я у таку ситуацію попав на WOG, задули у 35 літрову таблетку 41 з лишком літрів газу, при тому що там ще лишалося більше половини. Я не заплатив, не скандалив, сказав визивайте поліцію, нехай розбираються. Поорали на мене хвилин 15, просили, щоб заплатив хоча б ту суму, на яку розраховував. Але в мене вже був спортивний інтерес, на роботу я одзвонився керівництву, ситуація розповів, сказали розбирайся, нам потім скажеш. Ну от, стою не плачу, чекаю поліцію. Потім розумію, що до мене вже нікому немає справи. Я до заправника - що мені робити? Він мене послав, я поїхав. На тому все. Потім узнав, що на мою заправку вся та зміна скидувалась. А мій роботодавець після того перейшов від WOG до ОККО, яким по теперішній час користуємся.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
задули у 35 літрову таблетку 41 з лишком літрів газу, при тому що там ще лишалося більше половини.
Ого, так жорстко мене поки ніде не жухали, може на літрів 5, коли "до повного", більше там не дуюсь.
Post automatically merged:

Пощастило тим, у кого є заправки BVS
У Бівіса в додатку талони на газ по 29.99, купив на 20л, днями їхатиму там, спробую. (При оплаті через ApplePay визначає як АЗС і Моня дає кешбек.)

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
У Бівіса в додатку талони на газ по 29.99, купив на 20л, днями їхатиму там, спробую. (При оплаті через ApplePay визначає як АЗС і Моня дає кешбек.)
Не дуже зручно кратне 10. Якщо не влізе то до побачення?

Місто
Харків

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

doc

Заблокирован
Місто
Київ

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Це якась акція сьогодні, чи то бензин здешевшав? В Беніному додатку 95-й по 47.50

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
GAS, у бєні акція)) А ще 92-й на U.GO з Монобрендом можна навіть дешевше бєні, за 45.95 залити, може це акція вихідного дня. Я на чорну тяпницю дорожче лив..))

Зверху