Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Тема з талоном багато де поширена в Європах, де на автоматичних заправках спочатку платиш а потім наливаєш і якщо не влізло оплачене - дають чек, можна отоварити наступного разу. Багато наших попадались на це, коли заправляли прокатну машину "до повного", і куда з тим чеком потім. Повертати як у нас грошима вони не уміють, кроманьонці :)

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
заправляли прокатну машину "до повного"
Нащо? Треба по редівськи, по свинорильськи - "тілько щоб лямпочка не горіла" :LOL:
ну це вже на совісті кожного. Мені теж після кроманьонців видавали машину, де після 5 км уже остання поділка не горить, а коли я її заливав до повного - міг і 50 км проїхати :)

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Нащо? Треба по редівськи, по свинорильськи - "тілько щоб лямпочка не горіла"
В особливо упоротих варіантах стрілочка і лампочка не прив'язані напряму до поплавка у баці, а керуються мозгами машини. І мозги вираховують, скільки приблизно влито, і самі рулять стрілочкою і лампочкою. І при їзді на газу машина влаштовує істєріку "жертихочу!!!"
Мені довелося приколхозити "скидувач показників поплавка" шоб прибрать цю істєріку (одна релюха і один резистор). Хоча в прілічних газомозгах ця функція також є

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
У BVS газюлька по 26.99, бєнз/соляра 49.99 :)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ціни на газ трохи радують, дискаунтери різко вниз, БРСМ - 29,6 і ще мінус 1 грн в додатку, "слони" теж потрохи падають, на Вог для "таксистів" при оплаті Візою Універсал від Привату - мінус 3,5 грн.

Місто
Львів
Телефон
Meizu
Місто
Харків
Укрнафта даёт скидку 2,40 на любое топливо при заправке от 20л.
Газ у них по 31.
Анп что-то не скидывает цены
в них в додатку досить норм ціни
Газ очень не норм

Місто
Львів
Телефон
Meizu
Ну говорили про ціни, а так то є в них таке.95 підвонькую специфічно, а газ +/- як всюди, принаймі мені попадав.В фаворі Socar , там газ хороший, але ціна відповідна, а от на "БДСМ" раз попав на таке ґ, шо капец(взагалі майже не їхало авто, тяги нуль)

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Бензин норм. В тестах по хімічних показниках дсту у нормі, в принципі практично на рівні дорожчих окко чи вог.
Я хоч і не постійно але час від часу наливаю 95, норм бензин.

Місто
Львів
Телефон
Meizu
Зверху