Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Не знаю як зараз, а в паливну кризу 2022 року писали що дизель і 95 бенз возять з Європ, а 92 там не виробляють, його варили наші НПЗ, які попали під обстріли і пприпиняли виробництво.
Цікаво спитати звідки 92 у тих мереж де воно є.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
писали що дизель і 95 бенз возять з Європ, а 92 там не виробляють
Це все могло бути дезінформацією...
Post automatically merged:

які попали під обстріли і пприпиняли виробництво.
Як і це, що всі все припинили..

Але 92 є, коштує троха дешевше, мені як додаток до газу - норм.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Не знаю як зараз, а в паливну кризу 2022 року писали що дизель і 95 бенз возять з Європ, а 92 там не виробляють, його варили наші НПЗ, які попали під обстріли і пприпиняли виробництво.
Ну рашисти по Кременчуку постійно валять, здогадуєшся чому? І взагалі хтось памятає як та криза закінчилась? Якось в один момент, теж можна здогадатись чому.

Місто
Киев
З березня місяця ллю тільки 92 укрнафти. Все працює чотко. А перейшов на нього після того як заправник намекнув шо 92 і 95 одне й теж. Шо мол якщо 95 то бери 95макс чи як він там. А от без тої приставки різниці нема. Ну в принципі так воно і є. Але то норм лиш для тих кому по паспорту 92 можна. Мій Ланос якраз з таких

Місто
Ніжин
а хтось в курсі, що відбувається із АЗС ANP(авіас)?
ПриватБанк провів аукціон з продажу 245 заправок, які роками контролював Коломойський — Forbes.ua

В Запоріжжі Авіас також на півпорожні (або в наявності дизель, або бензин)
так, я цю новину читав перед тим, як написати тут пост. але там в основному розбиті заправки, неробочі, на окупованій свинособаками території. а тут мова про те, чому на робочі заправки майже нічого не завозять. я б з радістью заправлявся на умовному вог, там з усіми кешбеками та знижками через таксі юа по ціні вийде те саме. та хай би і на пару гривень дорожче, не збіднію. але, як писали вище, такі заправки не заходять у районні центри. цей клятий анп у нас монополіст по суті, і тепер на ньому заправитись нереально майже. приходиться кататись від повного баку до пустого, аби не їхати лишній раз за місто по убитій в нуль дорозі на амік. а кататись на лампочці - не дуже гарно. в мене в машині ще і паливного фільтру нема як такового.

до речі, як кому бензин саме на амік та апн? в мене була 2,5 джетта, то там пофіг було що лити, хоч 92, хоч мочу віслюка. а тепер 2,0 екобуст, то треба якісне паливо. хтось туди навіть 98 льє.
хтось щось може про ці мережі погане сказати? я різниці по розхіду та по динамиці між анп та амік не помітив. на жаль, нічого іншого заливати змоги не маю.
Post automatically merged:

92-й на анп вже дуже давно не бачив. навіть коли там були 95 та дп завжди у вільному доступі, то 92 вже не було. на аміку 92го взагалі нема на табло.
дійсно цікаво де його беруть, якщо у європі він нікому не потрібен майже, з білорусі не возимо, а у нас кременчуцький нпз денацифікували. може 95й якимись присадками розбавляють та понижують октанове число

Останнє редагування:
Місто
Киев
Ці 2 скріна говорять що 92 імпортується. А якщо відкрити документи на самому сайті то під 92 мається на увазі бензин від 92 до 95 октанове число. Лишилось зрозуміти хто саме з перелічених країн/ фірм його поставляє

Вкладення

• Screenshot_20241009-001430.png
    Screenshot_20241009-001430.png
    195.2 КБ · Перегляди: 23
  • Screenshot_20241009-001549.png
    Screenshot_20241009-001549.png
    357.1 КБ · Перегляди: 23
Зверху