Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Юзер не може обрати пальне. Він може лиш побачити, який пістолет встановив заправник. І підтвердити оплату.
я завжди кажу що я хочу. Бо їхній скрипт часто пропонує спитати у мене "нано-вентус-мустанг", на що я відповідаю "пятий-євро" чи стандарт. Як при тому мені можуть залити дизель окрім як спеціально - не уявляю.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
А хтось з тутешніх працює в цьому бізнесі? Цікаво чи не розглядали схему заправки як в цивілізованіших країнах, де спочатку заправляєшся (сам), потім платиш. Можна на гроші, зекономлені від звільнення заправників шлагбауми поставити якщо стрьомно що красти будуть

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Цікаво чи не розглядали схему заправки як в цивілізованіших країнах, де спочатку заправляєшся (сам), потім платиш.
а где это так? :oops: Там же на карте сперва блокируют какую то сумму (в пределах которой сможешь залиться), а после заправки списываю сколько по факту получилось. Неужели на западе заправляют в долг? :Olen:

Місто
Одесса
Телефон
HUAWEI GR5
У нас тоже заправляют в долг.
В 95 проц случаев у меня заправка "до полного".
И ничего - заправляют, а оплата после завершения заправки.
Хотя это 50плюс литров дизеля.

Місто
Львів
Неужели на западе заправляют в долг?
Не знаю як зараз, бо давно не їздив, але ще в першій половині нульових на брендових заправках у Польщі заправив сам скільки треба - і йдеш розраховуватися. Тоді ще карток не мав, розраховувався постфактум готівкою.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
ПотапаПапа, да десь таке бачив. Блокують це коли сам на колонці заливаєш. У мене в Австріі з цим було - залив спочатку в селі повний бак а потім попензлював на касу. А був Великдень і все крім АЗС було закрито і в тому АЗС в черзі стояли всі - і покупці лотерей і діти за шоколадками і діди за газетами і сигатерами і алкаші за пивом, все село. Я уже б поїхав шукати іншу але ж уже залив бак, не красти ж.

Місто
Одесса
Телефон
HUAWEI GR5
Сьогодні знайомому на Кільцевій Львова на ОККО залили повний бак бензину в новий дизельний GLS :cry: Незважаючи на дод. горловину Adblue поруч біля основної паливної горловини і наклейку Diesel- заправник вирішив залити 95ий Пульс. Знайомий просканував qr код, побачив напис Pulse i машинально обрав заправку :rolleyes:….
Я не понял из контекста выше, все же какое топливо выбрал знакомый по qr коду: дизель или бензин?
Очевидно бензин, інакше як би почалась заправка?
Тогда непонятно почему по итогу вина АЗС.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Отож. Різниця в тому, що тебе типу побачив співрбітник і тоді вже запустив, але камон, тобі так само нічого не заважає втікти.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
так а если по факту окажется что карта заблокирована-просрочена? и чел не может оплатить бенз... Как тогда быть то?
Незрозуміле питання - так само як є зараз, ніхто ж не перевіряє твою карту на наших АЗС перед тим, як запустити повний бак. Готівка, дзвінок другу, виклик поліції в крайньому разі

Місто
Львів
если по факту окажется что карта заблокирована-просрочена?
В Польщі на початку нульових, ще до карт, якщо хтось заправив, не розрахувався і поїхав, його наздоганяла поліція ;)
До речі, якось тоді я провтикав і, повертаючись в Україну, залив більше, ніж треба щоб дотягнути до нашої заправки, де було чи не втричі дешевше. А більше злотих в кишені не було, лише 20 євро одним папірцем.
Довелося слізно впрошувати щоб прийняли ту купюру, хоча перезалив менш ніж на половину тієї суми у перерахунку з євро на злоті.

Останнє редагування:
Місто
Одесса
Телефон
HUAWEI GR5
Отож. Різниця в тому, що тебе типу побачив співрбітник і тоді вже запустив, але камон, тобі так само нічого не заважає втікти.
Формально да. Но по камерам видно мой номерной знак и потому можно идентифицировать авто и сообщить в полиция.
Так себе идея. ;)

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Ну от я до того ж. По суті, вкрасти однаково нескладно в обох випадках і в обох випадках основні причини чому не крадуть - це сумління і поліція, а не тьотя з хотдогами, яка оцінила твою сплатоспроможність і кримінальний бекграунд. Чому тоді в нас не роблять так як у них, хоча б в якості експеримента?

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Там же на карте сперва блокируют какую то сумму (в пределах которой сможешь залиться), а после заправки списываю сколько по факту получилось. Неужели на западе заправляют в долг?
В Угорщині і Польщі на Ашанівських заправках ніякого блокування. В'їжджаєш на АЗС, заправляєш скільки треба і під'їжджаєш до будки з охоронцем. Кажеш номер колонки, він виставляє чек, сплачуєш і тоді відкривають шлагбаум.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Кочевник, о, цікаво, шо зі шлагбаумом. В Румунії - без. На деяких написано прям, щоб заправлялись, відʼїзжали і потім платили, щоб не робити чергу

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Кочевник, о, цікаво, шо зі шлагбаумом. В Румунії - без. На деяких написано прям, щоб заправлялись, відʼїзжали і потім платили, щоб не робити чергу
А як же зжерти обід із 3 блюд, випити лавандовий раф на молоці незайманих колібрі, скупитися і просратися за тиждень?! Це шо, машину від колонки забирати?! Це порушення прав! :)

Місто
Львів

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
На деяких написано прям, щоб заправлялись, відʼїзжали і потім платили, щоб не робити чергу
В Хорватії на маленьких АЗС так само. Заправника немає, залив - пішов сплатив. Без шлагбаума.

Зверху