Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:
Місто
Львів
Це ще навіть Чорної п'ятниці не було, а в декого там ще кешбек на АЗС від Привата 10% на останній вікенд місяця :feel:

Місто
Одесса
Телефон
HUAWEI GR5
Я вчера себе талоны на дизель Укрнафта взял по минус 7грн от базовой цены со стелы.
Дешевле всех ваших кешбеков получится.

Місто
Одесса
Телефон
HUAWEI GR5
Я вчера себе талоны на дизель Укрнафта взял по минус 7грн от базовой цены со стелы.
Дешевле всех ваших кешбеков получится.
В приложении Укранафты ?
Нет. Приложение Укрнафты тут не при чем.
Это другая история.
в Одессе это на Книжке, бывает в больших обменниках, телеграмм группы.

Місто
Запоріжжя
А на Укрнафте можливо заправитись з гаманця на колонці? Щось спробував, але тільки карткою заплатити пропонувало. Змушен був йти до каси.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Там інша проблема - якість)
Причому проблема дуже серйозна. Якось не дуже довіряв всім цим тестам якості, двіччі підряд заправився там і вперше за 13 років існування автомобіля побачив як горить чек.

Місто
Запорожье
Ради интереса попробовал залить к кошелька литры, инструкция висит на каждой колонке, из нюансов после выбора количества литров и топлива ( определяет само по пистолету котрый вставили в авто) нужно нажать на метод оплаты и выбрать литры, оно не очень очевидно сделано как по мне, а так все гуд!

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Причому проблема дуже серйозна. Якось не дуже довіряв всім цим тестам якості, двіччі підряд заправився там і вперше за 13 років існування автомобіля побачив як горить чек.
Колись мене в Житомирській області навіть сам брсмний заправщик навіть перепитав кілька разів "ви точно хочете наше паливо заливати?". Це був буремний 22 рік і дефіцит. Тоді я долив їх бормотухи до нормального бензу в бак щоб з Києва до Франика дотягнути, але то у мене був ще олдскульний вагівський 1,8т, перетравив.

Місто
Хмельницький
сам брсмний заправщик навіть перепитав кілька разів
це ж хто зазвичай заправляє брсм'ний бенз, якщо заправщик задає такі питання?
Може той, хто " 22 рік і дефіцит", хто ще й відстояв чергу в декілька годин, хто хоче "з Києва до Франика дотягнути" і не знає чи буде ще десь по дорозі по бенз? Щоб в полі машину не кидати.

Останнє редагування:
Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
як що й купую у них спирт, то в загальному обємі це не більше 25%. Нажаль в моєму регіоні спирт по нормальній ціні тільки у них. Звичайний бензин не вартий тих грошей

Останнє редагування:
Місто
Odesа
Что-то давно не заходил на воговские АЗС
Тут знакомая пару дней назад заправлялась, рассказывала, а сегодня я зашёл кофе брать (зачем я взял эту гадость, вопрос другой 😁)
Так вот, у них появилась какая то пассивно-агрессивная модель поведения при заказе
По три раза предлагают "добровольно" на что-то задонатить
А итоге получается , что если ты не задонатил, ты какой то утырок
Реально, по три раза напоминают
И в конце уточняют, вы точно не хотите ?
Донатить или нет, это дело каждого,но так агрессивно требовать, я ещё не встречал ни к кого

Зверху