Goggle
Местный
- Місто
- Zaporizhzhia
Ні, в П24 поки що генеруються тільки подарункові. Але маєте рацію.Я зрозумів, що "долбаный сертификат" раптом стало можливим в П24 згенерувати. А не цифровий підпис.
Ні, в П24 поки що генеруються тільки подарункові. Але маєте рацію.Я зрозумів, що "долбаный сертификат" раптом стало можливим в П24 згенерувати. А не цифровий підпис.
Не згадаю, сертифікат уже давненько робив.idea, в ХР в мене не вийшло. Чи то Файрфокс в саботажники подався?
научись читать! там написано что "вакцинация рятуе життя", а не "знаходження ареси". Знаходження адреси поможет сделать вакцинацию. А уже она - поможет спасти жизнь.Щодо тексту: відколи це знаходження адреси рятувало життя?
Теперь можно опоздавшим на Модерну старикам делать первую Файзером, а вторую - Модерной для лучшей защиты.Минздрав разрешил комбинировать в Украине вакцины Moderna и Pfizer
Комбинирование вакцин Moderna и Comirnaty/Pfizer-BioNTech безопасно и эффективно, заверили в Министерстве здравоохраненияm.glavcom.ua
Я в двигатель масла разных производителей не заливаю, даже если они с идентичными параметрами, а в человека всё можно. )Минздрав разрешил комбинировать в Украине вакцины Moderna и Pfizer
Комбинирование вакцин Moderna и Comirnaty/Pfizer-BioNTech безопасно и эффективно, заверили в Министерстве здравоохраненияm.glavcom.ua
А че не? Ничего ему не будет.Я в двигатель масла разных производителей не заливаю, даже если они с идентичными параметрами
А это троллина, ему важно обосрать саму тему вакцинации. причём- не важно каким способом.А че не? Ничего ему не будет.Я в двигатель масла разных производителей не заливаю, даже если они с идентичными параметрами
Навчився. Семіотику вчив рік і навіть непогано здав.научись читать
Супер!Навчився. Семіотику вчив рік і навіть непогано здав.
Йдеться про фразу: знайдіть пункт...і захистіть себе.
Зробив дві дози. Ніяких побічних не було. У Terabajtik щось було після першої.Прохання до тих хто робив вакцину Короновак розповісти про побічні дії які були у вас..
В мене "нуль на масу" обидві, у дружини перша аналогічно, після другої її "вимкнуло" під вечір "очі закриваються, пішла спати"розповісти про побічні дії які були у вас