Ніт, в гівно не вступаю)) Тому й розказую людині, де брати отой папірець з куаром.)Ти в зєлєпузиків вступив?
Ніт, в гівно не вступаю)) Тому й розказую людині, де брати отой папірець з куаром.)Ти в зєлєпузиків вступив?
Не зрозумів. Якщо персонаж 1 пів року тому щепився АЗ то які будуть антитіла? Якщо свиня 2 пів року тому перехворів то будуть якісь інакші?На момент госпитализации, насколько я понимаю должны быть только IgM антитела, IgG появляются позже.
Все сертифікати йдуть з QR-кодом, пофіг де згенеровані.Ніт, в гівно не вступаю)) Тому й розказую людині, де брати отой папірець з куаром.)Ти в зєлєпузиків вступив?
В начале болезни вырабатываются IgM антитела, как первичный ответ на вирус. Через примерно 2 недели после заболевания - начинают вырабатываться долгоживущие IgG антитела, которые обеспечивают долгосрочную защиту, IgM антитела постепенно пропадают.Не зрозумів. Якщо персонаж 1 пів року тому щепився АЗ то які будуть антитіла? Якщо свиня 2 пів року тому перехворів то будуть якісь інакші?На момент госпитализации, насколько я понимаю должны быть только IgM антитела, IgG появляются позже.
Меня терзают смутные сомнения...
А яка між ними різниця? Свідоцтво чимсь гірше?Свідоцтво від сімейного - без куару. Сертифікат з дії - з.
Я сильно сомневаюсь, что человек который ранее переболел второй раз переболеет с госпитализацией. Все же после первой болезни иммунитет какой-никакой остается и скорее всего до госпитализации не дойдет. В больничку как раз будут попадать непереболевшие антиваксы.webivan, так а я про що. Виловити можна буде лише малий відсоток людей, які купили серт і не перехворіли. Усіх інших тестовим шляхом не виявити, бо матимуть ігееми після щеплення, або після хвороби.
Це різні документи. Паперовий та електронний. Обидва підтверджують факт вакцинації. Сертифікат про повну вакцинацію показує лиш другу дозу, свідоцтво - обидві. Дійсність сертифікату через куар можна перевірити онлайн у спеціальній базі.А яка між ними різниця? Свідоцтво чимсь гірше?Свідоцтво від сімейного - без куару. Сертифікат з дії - з.
Невезучі корупціонериВ больничку как раз будут попадать непереболевшие антиваксы.
Таки правильно мой лечащий мне с моим микардитом не рекомендовал Файзер/Модерну. Степанов с ним согласен.МОЗ затвердило перелік протипоказань для вакцинації від СOVID-19
Довідки про протипоказання для щеплення почнуть видавати на початку листопада.lb.ua
Міністерство охорони здоров’я затвердило перелік медичних протипоказань та застережень для вакцинації від COVID-19. Отже, за певних умов українці зможуть отримати від лікаря офіційну довідку, що їм протипоказана вакцинація.
Довідки про протипоказання для щеплення почнуть видавати на початку листопада.
Про це повідомив голова парламентського комітету з питань здоров'я нації, народний депутат від "Слуги народу" Михайло Радуцький.
За його словами, в документі вказано типи протипоказань:
"Наприклад, діагноз тромбоз з тромбоцитопенією означає у певних випадках абсолютні постійні протипоказання до вакцин на векторній основі (АstraZeneca та деякі інші). Наслідком міокардиту та/або перикардиту є абсолютні протипоказання для мРНК вакцин (Pfizer/Moderna). Для осіб з імунодефіцитом рекомендована вакцинація з пересторогою. Загалом визначено 16 причин для або відмови від вакцинації (постійної чи тимчасової), або для її проведення з пересторогою", - пояснив Радуцький.
- абсолютні протипоказання, якщо існує чітко визначена ймовірність виникнення серйозної побічної реакції;
- застереження (вакцинація з пересторогою), коли остаточне рішення щодо щеплення приймається лікарем з урахуванням переваг над ризиками;
- тимчасові протипоказання (у такому разі у довідці вказується термін дії) або протипоказання для вакцин лише для конкретного типу (якщо існує можливість провести щеплення іншим типом вакцини – довідка не надається).
Народний депутат наголосив, що в кожному конкретному випадку відповідність діагнозу протипоказанням, що вказані у переліку МОЗ, встановлює винятково лікар. Він попросив українців не намагатися самостійно вирішувати, чи є їхній діагноз або симптоми достатнім приводом для відмови від вакцинації.
За оцінками МОЗ, реальні протипоказання до вакцинації від коронавірусу має не більше ніж 1% населення.
У меня вроде уже постмиокардитический кардиосклероз. Честно сам немного пофигистически отношусь к здоровью, жена переодически гоняет по врачам. Я сопротивляюсь, но ... Поэтому приходится регулярно делать кардиограмму и УЗИ сердца.AlexDVS, а як той міокардит проявляється?
Так я уже давно Короновак себе ширнул.Можно уколоться вакциной по традиционной технологии и накатывать по 100 грамм.
Так це Ви просто "дообслєдований". Якщо нас так поганять - буде не один шрам.У меня вроде уже постмиокардитический кардиосклероз. Честно сам немного пофигистически отношусь к здоровью, жена переодически гоняет по врачам. Я сопротивляюсь, но ... Поэтому приходится регулярно делать кардиограмму и УЗИ сердца.AlexDVS, а як той міокардит проявляється?
Да раньше как-то никак и не проявлялся. Я о нем то и узнал, когда медицинский осмотр проходил. Мне врач на УЗИ такой: а что это у нас за шрамчик такой на сердце? Я и офигел.
Ну и понеслось: кардиограмма, кардиограмма на велике, монитор суточной кардиограммы и давления.
Сейчас проявляется в виде аритмий и иногда при нервных нагрузках типа "давит" в районе сердца. Также раньше проявлялось после перепоя, поэтому я последние несколько лет больше 100 грамм и то по большим праздникам не пью.
Ну и по лечению рекомендован прием аспирина кардио и 1/2 таблетки небивовола.
Предположу, что они взяты с этой страницы. Часть сертов на этой странице не проходят валидацию.вот сертификаты о вакцинации который проходят по всем базам, и подписаны настоящим ключом,
но при этом абсолютно левые и их никак нельзя отозвать
Это не тестовые а левые сертификатыПредположу, что они взяты с этой страницы. Часть сертов на этой странице не проходят валидацию.вот сертификаты о вакцинации который проходят по всем базам, и подписаны настоящим ключом,
но при этом абсолютно левые и их никак нельзя отозвать
Очень похоже, что это тестовые сертификаты для проверки работоспособности приложения.