Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

• Не хворів

Голосів: 84 25.0%
  • Перехворів декілька разів

Голосів: 17 5.1%
  • Перехворів в тяжкому стані

Голосів: 8 2.4%
  • Перехворів в легкому стані

Голосів: 81 24.1%
  • Перехворів в середньому стані

Голосів: 57 17.0%
  • Вакцинувався; без побічних

Голосів: 178 53.0%
  • Вакцинувався; з побічними

Голосів: 48 14.3%
  • Вакцинуватися не збираюсь

Голосів: 37 11.0%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

Голосів: 64 19.0%
  • Не вакцинувався, але планую

Голосів: 8 2.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336
Місто
Бровари
На момент госпитализации, насколько я понимаю должны быть только IgM антитела, IgG появляются позже.
Не зрозумів. Якщо персонаж 1 пів року тому щепився АЗ то які будуть антитіла? Якщо свиня 2 пів року тому перехворів то будуть якісь інакші?
Меня терзают смутные сомнения...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
  • Like
Реакції: idea
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
На момент госпитализации, насколько я понимаю должны быть только IgM антитела, IgG появляются позже.
Не зрозумів. Якщо персонаж 1 пів року тому щепився АЗ то які будуть антитіла? Якщо свиня 2 пів року тому перехворів то будуть якісь інакші?
Меня терзают смутные сомнения...
В начале болезни вырабатываются IgM антитела, как первичный ответ на вирус. Через примерно 2 недели после заболевания - начинают вырабатываться долгоживущие IgG антитела, которые обеспечивают долгосрочную защиту, IgM антитела постепенно пропадают.
Соответсвенно если госпитализация была в первых 2 недели после заболевания(что по-моему крайне вероятно) и сертификат куплен, то IgG тел быть не должно, только IgM и это говорит о том что сертификат куплен.

Но если речь идет о случае когда человек переболел, потом вакцинировался и снова заболел - то да в таком случае это не определить.

Місто
Бровари
webivan, так а я про що. Виловити можна буде лише малий відсоток людей, які купили серт і не перехворіли. Усіх інших тестовим шляхом не виявити, бо матимуть ігееми після щеплення, або після хвороби.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan, так а я про що. Виловити можна буде лише малий відсоток людей, які купили серт і не перехворіли. Усіх інших тестовим шляхом не виявити, бо матимуть ігееми після щеплення, або після хвороби.
Я сильно сомневаюсь, что человек который ранее переболел второй раз переболеет с госпитализацией. Все же после первой болезни иммунитет какой-никакой остается и скорее всего до госпитализации не дойдет. В больничку как раз будут попадать непереболевшие антиваксы.

Місто
Бровари
Свідоцтво від сімейного - без куару. Сертифікат з дії - з.
А яка між ними різниця? Свідоцтво чимсь гірше?
Це різні документи. Паперовий та електронний. Обидва підтверджують факт вакцинації. Сертифікат про повну вакцинацію показує лиш другу дозу, свідоцтво - обидві. Дійсність сертифікату через куар можна перевірити онлайн у спеціальній базі.
Дійсність свідоцтва можна перевірити лише маючи доступ до есоз.
Сертифікати визнані ЄС. Це т.зв. eu covid certificate або green certificate.
Не усі країни ЄС приймають свідоцтва (читай довідки).
Post automatically merged:

В больничку как раз будут попадать непереболевшие антиваксы.
Невезучі корупціонери :)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Міністерство охорони здоров’я затвердило перелік медичних протипоказань та застережень для вакцинації від COVID-19. Отже, за певних умов українці зможуть отримати від лікаря офіційну довідку, що їм протипоказана вакцинація.

Довідки про протипоказання для щеплення почнуть видавати на початку листопада.

Про це повідомив голова парламентського комітету з питань здоров'я нації, народний депутат від "Слуги народу" Михайло Радуцький.

За його словами, в документі вказано типи протипоказань:

• абсолютні протипоказання, якщо існує чітко визначена ймовірність виникнення серйозної побічної реакції;
  • застереження (вакцинація з пересторогою), коли остаточне рішення щодо щеплення приймається лікарем з урахуванням переваг над ризиками;
  • тимчасові протипоказання (у такому разі у довідці вказується термін дії) або протипоказання для вакцин лише для конкретного типу (якщо існує можливість провести щеплення іншим типом вакцини – довідка не надається).
"Наприклад, діагноз тромбоз з тромбоцитопенією означає у певних випадках абсолютні постійні протипоказання до вакцин на векторній основі (АstraZeneca та деякі інші). Наслідком міокардиту та/або перикардиту є абсолютні протипоказання для мРНК вакцин (Pfizer/Moderna). Для осіб з імунодефіцитом рекомендована вакцинація з пересторогою. Загалом визначено 16 причин для або відмови від вакцинації (постійної чи тимчасової), або для її проведення з пересторогою", - пояснив Радуцький.

Народний депутат наголосив, що в кожному конкретному випадку відповідність діагнозу протипоказанням, що вказані у переліку МОЗ, встановлює винятково лікар. Він попросив українців не намагатися самостійно вирішувати, чи є їхній діагноз або симптоми достатнім приводом для відмови від вакцинації.

За оцінками МОЗ, реальні протипоказання до вакцинації від коронавірусу має не більше ніж 1% населення.

AlexDVS

Читатель
Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy М12

Міністерство охорони здоров’я затвердило перелік медичних протипоказань та застережень для вакцинації від COVID-19. Отже, за певних умов українці зможуть отримати від лікаря офіційну довідку, що їм протипоказана вакцинація.

Довідки про протипоказання для щеплення почнуть видавати на початку листопада.

Про це повідомив голова парламентського комітету з питань здоров'я нації, народний депутат від "Слуги народу" Михайло Радуцький.

За його словами, в документі вказано типи протипоказань:

• абсолютні протипоказання, якщо існує чітко визначена ймовірність виникнення серйозної побічної реакції;
  • застереження (вакцинація з пересторогою), коли остаточне рішення щодо щеплення приймається лікарем з урахуванням переваг над ризиками;
  • тимчасові протипоказання (у такому разі у довідці вказується термін дії) або протипоказання для вакцин лише для конкретного типу (якщо існує можливість провести щеплення іншим типом вакцини – довідка не надається).
"Наприклад, діагноз тромбоз з тромбоцитопенією означає у певних випадках абсолютні постійні протипоказання до вакцин на векторній основі (АstraZeneca та деякі інші). Наслідком міокардиту та/або перикардиту є абсолютні протипоказання для мРНК вакцин (Pfizer/Moderna). Для осіб з імунодефіцитом рекомендована вакцинація з пересторогою. Загалом визначено 16 причин для або відмови від вакцинації (постійної чи тимчасової), або для її проведення з пересторогою", - пояснив Радуцький.

Народний депутат наголосив, що в кожному конкретному випадку відповідність діагнозу протипоказанням, що вказані у переліку МОЗ, встановлює винятково лікар. Він попросив українців не намагатися самостійно вирішувати, чи є їхній діагноз або симптоми достатнім приводом для відмови від вакцинації.

За оцінками МОЗ, реальні протипоказання до вакцинації від коронавірусу має не більше ніж 1% населення.
Таки правильно мой лечащий мне с моим микардитом не рекомендовал Файзер/Модерну. Степанов с ним согласен. 😏

AlexDVS

Читатель
Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy М12
AlexDVS, а як той міокардит проявляється?
У меня вроде уже постмиокардитический кардиосклероз. Честно сам немного пофигистически отношусь к здоровью, жена переодически гоняет по врачам. Я сопротивляюсь, но ... Поэтому приходится регулярно делать кардиограмму и УЗИ сердца.
Да раньше как-то никак и не проявлялся. Я о нем то и узнал, когда медицинский осмотр проходил. Мне врач на УЗИ такой: а что это у нас за шрамчик такой на сердце? Я и офигел.
Ну и понеслось: кардиограмма, кардиограмма на велике, монитор суточной кардиограммы и давления.
Сейчас проявляется в виде аритмий и иногда при нервных нагрузках типа "давит" в районе сердца. Также раньше проявлялось после перепоя, поэтому я последние несколько лет больше 100 грамм и то по большим праздникам не пью.
Ну и по лечению рекомендован прием аспирина кардио и 1/2 таблетки небивовола.

AlexDVS

Читатель
Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy М12
Трэш. Сейчас гуляю с собакой. Идёт мадам, разговаривает по телефону: заколебали они своими прививками, нет продавцов в этом списке, сами пусть себе эту херню колят.
Как говорится, абзац
Post automatically merged:

Можно уколоться вакциной по традиционной технологии и накатывать по 100 грамм.
Так я уже давно Короновак себе ширнул.

Місто
Бровари
AlexDVS, а як той міокардит проявляється?
У меня вроде уже постмиокардитический кардиосклероз. Честно сам немного пофигистически отношусь к здоровью, жена переодически гоняет по врачам. Я сопротивляюсь, но ... Поэтому приходится регулярно делать кардиограмму и УЗИ сердца.
Да раньше как-то никак и не проявлялся. Я о нем то и узнал, когда медицинский осмотр проходил. Мне врач на УЗИ такой: а что это у нас за шрамчик такой на сердце? Я и офигел.
Ну и понеслось: кардиограмма, кардиограмма на велике, монитор суточной кардиограммы и давления.
Сейчас проявляется в виде аритмий и иногда при нервных нагрузках типа "давит" в районе сердца. Также раньше проявлялось после перепоя, поэтому я последние несколько лет больше 100 грамм и то по большим праздникам не пью.
Ну и по лечению рекомендован прием аспирина кардио и 1/2 таблетки небивовола.
Так це Ви просто "дообслєдований". Якщо нас так поганять - буде не один шрам.
Дружині - 💝

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
вот сертификаты о вакцинации который проходят по всем базам, и подписаны настоящим ключом,
но при этом абсолютно левые и их никак нельзя отозвать
Предположу, что они взяты с этой страницы. Часть сертов на этой странице не проходят валидацию.
Очень похоже, что это тестовые сертификаты для проверки работоспособности приложения.

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
вот сертификаты о вакцинации который проходят по всем базам, и подписаны настоящим ключом,
но при этом абсолютно левые и их никак нельзя отозвать
Предположу, что они взяты с этой страницы. Часть сертов на этой странице не проходят валидацию.
Очень похоже, что это тестовые сертификаты для проверки работоспособности приложения.
Это не тестовые а левые сертификаты
А вот на этой странице по вашей ссылке собрано ещё больше примеров таких левых сертификатов. Часть из них как уже написали не проходят валидация но это касается только тех подписанных македонской подписью
В целом с безопасностью этих сертификатов оказалось не очень
И если раньше левые сертификаты делали через врачей то теперь школьники могут их сами делать. Кого-то конечно поймают но всех точно не найдут. Вообще уже 3 день это гуляет по интернету а каких-то официальных заявлений пока нет

Зверху