Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

• Не хворів

Голосів: 84 25.0%
  • Перехворів декілька разів

Голосів: 17 5.1%
  • Перехворів в тяжкому стані

Голосів: 8 2.4%
  • Перехворів в легкому стані

Голосів: 81 24.1%
  • Перехворів в середньому стані

Голосів: 57 17.0%
  • Вакцинувався; без побічних

Голосів: 178 53.0%
  • Вакцинувався; з побічними

Голосів: 48 14.3%
  • Вакцинуватися не збираюсь

Голосів: 37 11.0%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

Голосів: 64 19.0%
  • Не вакцинувався, але планую

Голосів: 8 2.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336
Місто
Бровари
а я знаю. Это я цитировал слова мамы. И миллион раз пытался, и пытаюсь дальше, доказать ей что вакцинироваться нужно
Ось не знаю, що зараз краще? Переконувати треба було улітку. А тепер у тій самій черзі можна заразитись, а ефект від щеплення не встигне запрацювати. Думаю, не перехворівшим 60+ краще пересидіти карантин удома на ізоляції, або тестово перевірити антитіла.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Space Cat, не надо за всех так. Мне 62, болячек немало, пенсия не шахтерская - а жить не надоело и нравится. Потому и вакцинировался.

Місто
Каменское
Телефон
Motorola StarTac 130
Space Cat, не надо за всех так. Мне 62, болячек немало, пенсия не шахтерская - а жить не надоело и нравится. Потому и вакцинировался.
Респект и уважуха. Мне 42 скоро будет, догоняю. Скоро организуем форум пенсионный :)) хы.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Лично я вижу в антивакцинаторстве пенсионеров другую причину. Очень многие из них не боятся умереть. Ну не видят они радости в жизни на пенсию 3.5-5 тыс грн. Вот те, у кого пенсия тысяч 15-17, да ещё у кого есть доходы от бизнеса, те вакцинировались одни из первых. А большинство эта нищенская жизнь так за...ла, что они смиренно ждут - пронесёт, хорошо, не пронесёт - да и х... с ним.
Не знаю таких. А от переляканих пенсів, які бояться, що від вакцини помруть, в них не буде дітей і ген модифікується - повним повно.
Навіть моя мама (вакцинована Файзером) досі боїться тромбів від Астразеники, хоч і переконував її що це маячня. Мене і бабусю (я вакцинувався Зеникою коли інших варіантів ще не було, а бабуся сказала щоб "кололи як у внука") майже що тижня питає про тромби...

Останнє редагування:

AlexDVS

Читатель
Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy М12
Моя так не говорила. Но даже толком не может объяснить, почему не вакцинируется.
А очередей у них в селе нет. Есть остатки сельской больницы, где принимает семейный и ещё какой-то врач и проводят вакцинацию.
P.s. самому 45, ощущаю себя от силы лет на тридцать, и буквально лишь недавно привык к тому, что молодежь меня по отчеству зовёт. И жить мне нравится. Жизнь прекрасна. И я не антивакс, а всегда был за доказательную медицину.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
В селі значно важче людей переконати вакцинуватись. Я двоюрідну тітку з родиною ледве ледве переконав кілька тижнів тому зробити першу дозу. они вірили що вже раз перехворіли і більше ніколи не будуть.
ИМХО в нашому люди нормально будуть вакцинуватись тільки якщо священник скаже що треба.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Из личных наблюдений у людей психология работает по принципу "Если я что-то делаю, то в случае чего виноват я, а если я ничего не сделаю то и ответственности не несу".
Потому ничтожная вероятность серьезных побочек и средняя вероятность легких побочек, для людей становится чем-то очень реальным что они могут с собой сделать.
А вот куда-более высокая вероятность заболеть короной и словить серьезные осложнения вплоть до смерти их совсем не пугает, потому что в этом случае они ничего не делают и считают что эта вероятность сильно ниже и если они заболеют, то это не они ошиблись а все само-собой так случилось.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
100% важко людей переконувати якщо ніде нема нормальної реклами, в дусі "від Корони померло 76657 людей, а від вакцини - 1"

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Місто
Бровари
100% важко людей переконувати якщо ніде нема нормальної реклами, в дусі "від Корони померло 76657 людей, а від вакцини - 1"
Повно такої реклами. Такі люди просто обирають собі таку рекламу, яка їм подобається.
Приміром, про тромби і де вони її беруть?

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Приміром, про тромби і де вони її беруть?
Та весною була справжня істерія. Там навіть Німеччина зупинила вакцинацію.
Post automatically merged:

Пишу те, що чув від подруг мами (55-65 років).
Я чув від цигана, що в того донька помира в ОхМаДиті.
Але той, певно, спиздів.
Тому я тут про це не написав.
Ферштанден?
Діло Ваше. Я пробував їх наставити на пусть істинний і йти вакцинуватися, не всіх вийшло

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Я после демарша своей матери теперь антиваксов считаю бессовестными и безответственными людьми. Кроме презрения и отвращения уже никаких чувств не вызывают.

Місто
Бровари
весною була справжня істерія. Там навіть Німеччина зупинила вакцинацію.
Побула і зникла. Було багато істерій. У моєї матері з перенесеним тромбофлебітом не було ніяких тромбів після ковішильди (правда живе на кардіомагнілі). Її знайома щепилась тоді ж, 36 р.н., без кроворозріджуючих, уже навіть операцію перенесла, і усе гаразд, і без післявакцинального зараження.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Її знайома щепилась тоді ж, 36 р.н., без кроворозріджуючих, уже навіть операцію перенесла, і усе гаразд, і без післявакцинального зараження.
На 2 роки старша за бабусю. В неї теж особливих ускладнень після вакцинації не було.
Не знаю чому але і вона і я першу дозу перенесли значно важче ніж другу (2 днІ в ліжку з температурою проти 0.5 дня)

Останнє редагування:
Місто
Бровари
і вона і я першу дозу перенесли значно важче ніж другу
Здивований. Вони перенесли щеплення дуже добре. У мами поболіла рука 3 дні. У тітки взагалі нічого, правда три дні міряла температуру щопару годин. Гарячки так і не дождалась.

Зверху