Науковець може бути профі у своїй галузі, але йолопом - у інших.хороших науковців
Наука просто дуже пішла в глиб. Тут знайти б час в своїй галузі розібратися...Науковець може бути профі у своїй галузі, але йолопом - у інших.хороших науковців
Часи, коли науковець - то була широко то всебічно розвинута людина, нажаль, минули.
І це, авжеж, є виправданням (поясненням) тотального невігластва у музиці, літературі, живописі тощо... Гггг.Наука просто дуже пішла в глиб. Тут знайти б час в своїй галузі розібратися..
Тут тільки справа у мркетингу, всякі тіктокери-ативакси просуваються, а із адекватних людей хіба Комарова знаю.І це, авжеж, є виправданням (поясненням) тотального невігластва у музиці, літературі, живопису тощо... Гггг.Наука просто дуже пішла в глиб. Тут знайти б час в своїй галузі розібратися..
Все сильно проще - надо бабки в науку вкладывать, тогда нормальные ученые будут оставаться в стране. А сейчас все нормальные свалили кто куда: Европа, США, Китай.Ну таке... Просто потрібен 4-денний робочий тиждень та впровадження "післядипломної школи"
Че?При віці до 50 років імовірність госпіталізації у невакцинованих на 1-2% вища, ніж у вакцинованих, згідно малюнка із статті.
Вакцинация от COVID-19: результаты независимого исследования
Привет, Хабр. На связи Институт междисциплинарных медицинских исследований ЕУСПб. Мы провели первое в стране независимое исследование эффективности вакцины Gam-COVID-Vac. Хабр уже видел пост на...habr.com
Га? То хто?Тут тільки справа у мркетингу, всякі тіктокери-ативакси просуваються, а із адекватних людей хіба Комарова знаю.
Ну Дима Комаров, из телепрограммы "Мир наизнанку", который путешествует по всяким задворкам цивилизации...Га? То хто?Тут тільки справа у мркетингу, всякі тіктокери-ативакси просуваються, а із адекватних людей хіба Комарова знаю.
Таааак.... То дві різні людини? Ну, а цей хто? Отой мамкін педіатр, що обирає бліду поганку, бо вона – точно не мухомор? ))Виявилось навіть Комаровського не знаю
папкин, заметьте.мамкін педіатр
А ще робите висновки, що вакцина не працює... ну ясно, якшо Комарова слухать...Виявилось навіть Комаровського не знаю ....
Я ніколи не писав що вакцина не працює. А те, що вона погано працює - показує практика країн, де вакциновано більшість дорослого населення, а епідемія не зупиняється, чого не можу бути при справжніх 95% ефективності, які були заявлені весною в серйозних наукових публікаціях (при поточній заразності і 85% би хватило).А ще робите висновки, що вакцина не працює..
Дюрі-бачі, так ви усе одно помиляєтесь.
Японія оголосила про поступове послаблення обмежень при перетині кордону
www.radiosvoboda.orgЯк працює колективний імунітет і чому без вакцинації він неможливий
Близько 70% населення має перехворіти на коронавірус, аби ми наблизилися до досягнення колективного імунітету без вакцинації. Наразі близько 8% українців мали COVID-19, з них померло 2,4%. Це у 8,75 раза менше від потрібних 70%suspilne.media
Як я і казав: вакцинованим бути краще, ніж не вакцинованим, але поточні вакцини - <мат>. Дуже сподіваюсь вони посприяють, щоб більше народу дожило до часу, коли зроблять нормальні вакцини.у Канаді наразі повністю вакцинувалося 73% населення. Це не зупинило поширення інфекції, але як мінімум у 4 рази знизило кількість госпіталізованих та померлих.