Проти гепатиту я не робив щеплень.@idea, це ти про гепатит В пишеш, АДПм за такою схемою не вводиться.
От Хома не віруючий. Беру картку, ось дати:
1. 11.07.19, 2. 18.08.19 3. 11.03.20
Проти гепатиту я не робив щеплень.@idea, це ти про гепатит В пишеш, АДПм за такою схемою не вводиться.
Ну, плюс-минус, то что кололи до 2000 года. Как я понимаю, была вакцина от ТБ, дифтерия-столбняк, корь-паротит-краснуха, коклюш, полиомиелит. От гепатита Б, была, но только 1 доза.@yahoo, нет, неправильно. Какие "детские" прививки имеешь в виду? В сообщении выше я не упомянул конкретно только ТБ и коклюш.
Получается, что для обычных взрослых (не входящих в группы риска), это в общем-то и все прививки, которые можно и целесообразно делать?Грипп, АДПм и Превенар - можно
У п’ятницю, 16 липня 2021 року, США надіслали до України 2 мільйони доз вакцини Moderna проти COVID-19 в рамках міжнародної програми обміну вакцинами COVAX.Только на выходных впервые привезут 2 млн. доз.
Да.Получается, что для обычных взрослых (не входящих в группы риска), это в общем-то и все прививки, которые можно и целесообразно делать?Грипп, АДПм и Превенар - можно
Підтверджую. Мені дивом вдалося провакцинуватися Пфайзером цього понеділка (6 днів тому) в Тернополі. Було от як: година дванадцята дзвонить сімейна лікарка, і каже, що на її пацієнтів виділили три дози вакцини. Взяв з собою ще двох членів сім'ї, і побігли до пункту ванкцинації. Там – жива черга, людей з 70, прямо на вулиці заповнюють форми, крик, ґвалт. Зайняли ту чергу, стоїмо. Трохи людей провакцинувалось – і тоді прийшло в один момент ще 40+ людей (із військкомату), всі позачергово. Поки години з дві з половиною вакцинували всіх цих уберменшів, унтерменші чекали на вулиці, час від часу вступаючи в перепалку то з військкоматівською жіночкою, яка весь цей час пронизливим голосом командувала своїми, хто як заходить (там навіть розбила їх на "п'ятірки"), то з медсестрою, яка раз на хвилин 40 виглядала із дверей. Медсестра спочатку намагалася по-хамськи криком переконати "непривілейованих", що вони не по списку, що це мовляв сімейні лікарі накосячили, і мали направляти по одній людині, а не по три, і якщо не встигнуть до 16:00, то валіть назад додому без вакцини. Але під неймовірним тиском того ж піплу була змушена здатись (спойлер: вакцинували до близько 18:00 замість 16:00). Зрештою, сказала піплу порахувати свою кількість. Якийсь веселий чувачок поспішно випалив число "44" (приблизно стільки нас на той момент залишилось), тоді порахували чітко чергу, хто під яким номером чекає. Медсестра далі наголосила, що більше як 44 не візьме, і було досягнуто такий "компроміс". А сумарно довелось очікувати години 4...До нас завезли файзер. Нарід чергу займав зрання, "хвіст" з 3го поверха в глибині ТЦ доходив до виходу на першому поверсі...
Зачем взрослому Превенар/Менактра (пневмокок/менингокок)?! Эти вакцины до 5 лет, вроде бы как. Далее иммунитет уже имеется.Да.Получается, что для обычных взрослых (не входящих в группы риска), это в общем-то и все прививки, которые можно и целесообразно делать?Грипп, АДПм и Превенар - можно
студент, у радянські та пост-радянські часи таких вакцин не було і не проводилось. Звідки ж імунітетові узятися?
Тест я делал сам, только через 2 недели после 2 дозы. Предполагаю что антител не было, так как ничего похожего по симптомам на корону с начала пандемии у себя не наблюдал.Если правильно понимаю, вам делали 2 теста на антитела: 1-й непосредственно перед первой дозой и 2-й через 2 недели после 2-ой, или просто предполагаете, что перед вакцинацией антител у вас не было ?Сдал сегодня тест на антитела через 2 недели после второй дозы Coronavac. 231.6 au/ml, положительный результат начинается с 50 au/ml. Считаю вполне достойно. Короной, насколько мне известно, не болел, т.е. антитела чисто после вакцинации