- Місто
- Киев\Чернигов
Благодаря таким как я можно и за коммуналку не платитья не спорю, прививайтесь на здоровьеблагодаря вам, тех кто против не заставляют в принудительном порядке вакцинироваться.
Благодаря таким как я можно и за коммуналку не платитья не спорю, прививайтесь на здоровьеблагодаря вам, тех кто против не заставляют в принудительном порядке вакцинироваться.
Благодаря таким как я можно и за коммуналку не платить
Нема чого звіздіти в прямому ефірі, що вакцини абсолютно безпечні.Классная проверка.. Я так что угодно докажу..
Чай с сахаром все пьют? Считаете что это ингредиенты "безпечні і небезпечними не бувають"? Ложка чая + 2 ложки сахара? А слабо 500 ложек чая заварить с 1000 ложками сахара? Согласитесь?![]()
100%!Это вообще прискорбно, что творится на телевидении.
Причому тут вакцинація? Краще приведіть докази ефективності вакцинації.Показательная история московского паталогоанатома, например
http://mossudmed.livejournal.com/691695.html
А надо было просто в Карапты поехать
Rainbow, Черниговец, а как вы к антибиотикам относитесь? ...просто, интересно ваше мнение![]()
Це крайність. Якщо можна обійтись без них, то краще обійтись без них. Без призначення лікаря, причому адекватного, в жодному разі не приймати.Rainbow, Черниговец, а как вы к антибиотикам относитесь? ...просто, интересно ваше мнение![]()
Можна подумати це допомагає.Она привита от всего по плану кроме бцж. Но от гриппа нет
Це вирішуєУчебное заведение само решает, без МОЗ.
Може ти маєш справжні докази ефективності вакцинації?Rainbow, ти в свому фанатичному приступі "анті-щепленізму" навіть не зрозумів, що хотів сказати Янус, а зразу накинувся зі "штампованими штампами" противників вакцинації, ГМО, абортів, і т.д. Мінус.
Може ти маєш справжні докази ефективності вакцинації?![]()
Причому тут вакцинація? Краще приведіть докази ефективності вакцинації.
Якщо вже на то пішло, то страйки медиків були. Результат був рівно протилежний, на який розраховувало Братство Святої Вакцинації. Гугл в руки.
В США була масова вакцинація, в Єропі не було. Полімієліт пропав в США і Європі синхронно. Причому тут вакцинація?Полиомиелит вроде извели?