Так багато де робили, щоб не викидати невикористані дози.Это изобретение вашей поликлиники.
Так багато де робили, щоб не викидати невикористані дози.Это изобретение вашей поликлиники.
Аналогічна мислЯ) Тіки думаю треба восени робити, перед черговою хвилею (бустер робили числах у десятих січня)Чи потрібно робити 4ту дозу? Якщо так, то через який час після 3ї?
вроде шла речь тоже, что через 6-9 месяцев после третьей дозыЧи потрібно робити 4ту дозу? Якщо так, то через який час після 3ї?
Протерміновані точно не використовують.
Я за можливості зроблю до 1 вересня, 3 дозу робив в січні. Хотілося б новими версіями вакцин з омікроном, але не чув щоб в нас такі завозили.Чи потрібно робити 4ту дозу? Якщо так, то через який час після 3ї?
А вона буде?перед черговою хвилею
Мобилизовали - 300й - перелили кровь (кто ее сейчас тщательно проверяет?) - гепатит. Ну или прилет ракеты - скорая - перелили кровь... А Ковид "притих", и будет или нет осенью, хрен знает, а война и ракеты еще будут и будут.В чем сейчас актуальность?
немає вакцини в місцевій поліклініці.. Хто робив, де в Києві знайти (звісно, безкоштовно)))?
А вот в результате инструментального вмешательства получить бяку- такая есть опасность!
И, к сожалению, не на все есть вакцина...
Не понял,, что тут такого секретного? Комирнати и есть Файзер, поэтому хороший вариант для бустера.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
я маю на увазі чи варто робити третю дозу вакциною, якою до того вже щеплювався, чи краще пошукати протилежну?Не понял,, что тут такого секретного? Комирнати и есть Файзер, поэтому хороший вариант для бустера.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Яку протилежну? У нас буде або Файзер, або Коронавак. Коронавак - то така собі вакцина, особливо для бустера. Модерну і АЗ возили за COVAХ і їх більше не очікується.я маю на увазі чи варто робити третю дозу вакциною, якою до того вже щеплювався, чи краще пошукати протилежну?
Коронавак. Інші якщо десь і є, то то залишки яких дуже мало і не факт що можна знайти.webivan, я і хотів дізнатись яка, окрім файзеру є ще вакцина в Україні.