Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

• Не хворів

Голосів: 86 25.1%
  • Перехворів декілька разів

Голосів: 17 5.0%
  • Перехворів в тяжкому стані

Голосів: 8 2.3%
  • Перехворів в легкому стані

Голосів: 84 24.6%
  • Перехворів в середньому стані

Голосів: 57 16.7%
  • Вакцинувався; без побічних

Голосів: 181 52.9%
  • Вакцинувався; з побічними

Голосів: 48 14.0%
  • Вакцинуватися не збираюсь

Голосів: 40 11.7%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

Голосів: 64 18.7%
  • Не вакцинувався, але планую

Голосів: 8 2.3%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    342
Місто
Киев
Вакцинировался бустером Файзер у нас в Одессе.
Кроме меня не было никого на вакцинацию.

Заполнил анкету, позадавали вопросы, сделали.

До ночи было всё норм, а потом всю ночь озноб, тяжёлая голова, два дня сонливость крепкая. Ощущение, что в параллельной реальности.
Потом стало попускать, но спал эти два дня много, часов 17 точно
Следующая вакцинация может стать для вас смертельной.

Місто
Чернигов
Провели дослідження. Вибірка більш ніж репрезентативна. Тепер висновки роблять.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Цю статистику треба порівнювати не з випадком "не щеплений", а з наслідками перенесення хвороби. Бо в сучасному світі щоб ні разу не заразитися ковідом, то треба жити на безлюдному острові.
А потенційні наслідки ковіду, можете мене поправити, є набагато серйознішими, ніж описані в даному досліджені.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
нові препарати, часто густо безпечніші, ніж старі
Якщо це не підробка, тоді ефект може бути від нульового до вкрай негативного. Старі препарати так масово не підробляли.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ГлавБухАрик, щоб люди дотримувались своїх обов'язків то повинно бути або нагорода за дотримання, або покарання за їх недотримання, які, з точки зору людини, переважають нагороди за недотримання обов'язків.
В контексті вакцинації: із ковідними сертифікатами були нормальні обов'язки вакцинуватися, на відміну від більшості вакцин.

Місто
Kyiv
Так до кожної Вашої батареї наглядача не поставиш. Як і до кожного сімейного лікаря.
В нормальному суспільстві це Ви зацікавлені щоб ніхто нуля до батареї не прикручивав, бо це Вас чи Вашу жінку в чавунній ванні струмом накриє - тому і Ви цього не робите, а не тому що злий дядя з Енерго прийде і Вам роги пообламує разом з батареєю. Так само І Ви повинні бути зацікавлені в вакцинуванню своєму та своїх дітей, а не сімейніку тюрмою грозити за те що Ви від вакцини відмовляєтеся по графіку..

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ГлавБухАрик, ИМХО саме обленерго і зацікавлений щоб знайти всі батареї і оштрафувати тих, хто "краде" електроенергію. Хоча в нас пішли простішим методом - замінили лічильники які правильно рахують.

З точки зору держави (чи НСЗ) невакцинованих не треба допускати до освіти, роботи, державних послуг, а сімейних хоча б почали штрафувати за невиконання плану вакцинацій...

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
а сімейних хоча б почали штрафувати за невиконання плану вакцинацій...
А патрульну поліцію за невиконання плану по штрафам...
А ТЦК за невиконання плану по мобілізації...
А злого дядю з Енерго за невиконання плану по обламуванню рогів...
І життя у Вас засяє новими фарбами...

Місто
Харьков

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Valikus, мене запитали про фотоп- я відповів. В контексті нового календаря щеплень - хотілося б, щоб сімейний ніс відповідальність за те, що я в 2029 році маю оновити щеплення від дифтерії, а не я сам бігав за лікарем...

Місто
Odesа
сімейний ніс відповідальність за те, що я в 2029 році маю оновити щеплення від дифтерії, а не я сам бігав за лікарем..
Админку или сразу уголовку вплоть до высшей меры ?
У семейников тысячи пациентов

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Це в них на сходках комуністичної ячєйки туку чухню вигадують. Треба ще, щоб викладачі несли відповідальність, якщо в них студенти пари прогулюють. Ну і продавців в сільпо, якщо я голодний треба просто різками бити

Місто
Kyiv
Зверху