Упс... Просчитался.лет на 20.Дюрі-бачі 37 років
Упс... Просчитался.лет на 20.Дюрі-бачі 37 років
Valikus, мене запитали про фотоп- я відповів. В контексті нового календаря щеплень - хотілося б, щоб сімейний ніс відповідальність за те, що я в 2029 році маю оновити щеплення від дифтерії, а не я сам бігав за лікарем...
вав до 24.02.2022. пока было что пилить.показу
Якщо хтось поколіннями вбивав імунітет роду, то всі ваші сертифікати, до самої тієї самої...Set, Звісно. Ковідний сертифікат чудово показує як має функціонувати "сертифікат вакцинованого"
Как 5 лайков поставить? Мой приятель, сотрудник медунивера, (а там точно что знают) категорически против любых прививок (взрослому человеку), до последнего упирался от ковидной, а как только заставили, именно заставили, после неё и заболел.хтось поколіннями вбивав імунітет
Співробітник медвишу звучить дуже розмито. Він медик?сотрудник медунивера
Нет. Но с врачами тесно связан.Він медик
Як переніс після вакцінації? Тяжко чи за тиждень-два, безтемпературно? Чого питаю. Я тоді чкрез нестачу вакцини не зміг вакцинуватися. Захворів. Ледь коньки не відкинув.Как 5 лайков поставить? Мой приятель, сотрудник медунивера, (а там точно что знают) категорически против любых прививок (взрослому человеку), до последнего упирался от ковидной, а как только заставили, именно заставили, после неё и заболел.хтось поколіннями вбивав імунітет
Температура, вкус, обоняние... Дома болел. Со мной не контактировал. Не тяжело, так как анализы постоянно-регулярно сдавал ( тоже требовали) и сразу как получил положительный результат начал лечение.Як переніс після вакцінації?
после неё и заболел.
І ніхто не знає як би переніс і чи переніс взагалі якби не вакцинувався вакциною, призначення якої і було полегшити перебіг хвороби..Не тяжело
Я так и проголосовал вверху: не болiв, не вакцинировался.взагалі не хворів
Людині з таким досвідом підгонки даних під потрібний висновок як у Вас, соромно повинно бути таке питати у дилетантів...то рахуватись як
АгаSet, Звісно. Ковідний сертифікат чудово показує як має функціонувати "сертифікат вакцинованого"
Якщо зроблять оті всі вакцини безкоштовно, які зараз по 4к, то нарід підтягнеться, ще й будуть сімейників смикати, де моя вакцина??повинно бути або нагорода за дотримання, або покарання за їх недотримання
Без потреби, я би не робив навіть за доплату.Якщо зроблять оті всі вакцини безкоштовно, які зараз по 4к, то нарід підтягнеться, ще й будуть сімейників смикати, де моя вакцина??повинно бути або нагорода за дотримання, або покарання за їх недотримання