Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

• Не хворів

Голосів: 85 25.0%
  • Перехворів декілька разів

Голосів: 17 5.0%
  • Перехворів в тяжкому стані

Голосів: 8 2.4%
  • Перехворів в легкому стані

Голосів: 83 24.4%
  • Перехворів в середньому стані

Голосів: 57 16.8%
  • Вакцинувався; без побічних

Голосів: 179 52.6%
  • Вакцинувався; з побічними

Голосів: 48 14.1%
  • Вакцинуватися не збираюсь

Голосів: 40 11.8%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

Голосів: 64 18.8%
  • Не вакцинувався, але планую

Голосів: 8 2.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    340

Set

Місто
Хмельницкий
Valikus, мене запитали про фотоп- я відповів. В контексті нового календаря щеплень - хотілося б, щоб сімейний ніс відповідальність за те, що я в 2029 році маю оновити щеплення від дифтерії, а не я сам бігав за лікарем...

по такой логике семейному нужно дать какие-то рычаги чтобы мог на тебя воздействовать

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Set, Звісно. Ковідний сертифікат чудово показує як має функціонувати "сертифікат вакцинованого"

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Місто
Харьков
хтось поколіннями вбивав імунітет
Как 5 лайков поставить? Мой приятель, сотрудник медунивера, (а там точно что знают) категорически против любых прививок (взрослому человеку), до последнего упирался от ковидной, а как только заставили, именно заставили, после неё и заболел.

Місто
Zaporizhzhia
хтось поколіннями вбивав імунітет
Как 5 лайков поставить? Мой приятель, сотрудник медунивера, (а там точно что знают) категорически против любых прививок (взрослому человеку), до последнего упирался от ковидной, а как только заставили, именно заставили, после неё и заболел.
Як переніс після вакцінації? Тяжко чи за тиждень-два, безтемпературно? Чого питаю. Я тоді чкрез нестачу вакцини не зміг вакцинуватися. Захворів. Ледь коньки не відкинув.

Місто
Харьков
Як переніс після вакцінації?
Температура, вкус, обоняние... Дома болел. Со мной не контактировал. Не тяжело, так как анализы постоянно-регулярно сдавал ( тоже требовали) и сразу как получил положительный результат начал лечение.

Місто
Kyiv
после неё и заболел.
І ніхто не знає як би переніс і чи переніс взагалі якби не вакцинувався вакциною, призначення якої і було полегшити перебіг хвороби..
Але для Вас з приятелем - "якби не ця клята вакцина - я б взагалі не хворів!"..

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Питання: а якщо вакцинувався по повній, хворів важко із симптомами які відповідають короні (втрата нюху, ШВЛ), але тести всі негативні то рахуватись як "не хворів"?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
повинно бути або нагорода за дотримання, або покарання за їх недотримання
Якщо зроблять оті всі вакцини безкоштовно, які зараз по 4к, то нарід підтягнеться, ще й будуть сімейників смикати, де моя вакцина??

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
повинно бути або нагорода за дотримання, або покарання за їх недотримання
Якщо зроблять оті всі вакцини безкоштовно, які зараз по 4к, то нарід підтягнеться, ще й будуть сімейників смикати, де моя вакцина??
Без потреби, я би не робив навіть за доплату.

Зверху