Мені гугель дав таке-що таке КДВ
Мені гугель дав таке-що таке КДВ
Вот, а я думал ну когда уже кто-то это озвучит. Лет 5 слышу про этот заговор.Не дуже то й варто ризику. Завтра Держава придумає якийсь новий прикол - і влипнеш.Якщо еври потрібні не на вчора, то чому б і ні?
для диверсифікації ризиків - нормасНе дуже то й варто ризикуЯкщо еври потрібні не на вчора, то чому б і ні?
Рожкова запевнила, що перехід до євро відбудеться «дуже непомітно для ринку і повільно»Враховуючи наш курс до євроспільноти, це точно реальність, яка станеться, — зазначила вона. — Якщо ми хочемо стати частиною Європейського Союзу, мати доступ до їхніх ринків як експортери, як імпортери, зрозуміло, що ми маємо мати прив’язку до тієї валюти, в якій здійснюється більшість операцій. Тому це невідворотне майбутнє. Питання коли і як.
Ми будемо уникати будь-яких шоків. Тому не треба хвилюватися, — додала вона.
вот и всё! Приехали. Узнав новость, уже все, кто мог, побежали менять никому не нужные доллары на очень нужные евро.В Україні відмовляться від прив'язки до долара і перейдуть на євро, заявили в НБУ
Що було 12 вересня 2001 року можна розказати?вот и всё! Приехали. Узнав новость, уже все, кто мог, побежали менять никому не нужные доллары на очень нужные евро.В Україні відмовляться від прив'язки до долара і перейдуть на євро, заявили в НБУ
Я б на месте валютных будок сейчас цифры на скупку никому не нужного доллара опустил. Как утром 12.09.2001.
![]()
911Що було 12 вересн, 2001 року можна розказати?вот и всё! Приехали. Узнав новость, уже все, кто мог, побежали менять никому не нужные доллары на очень нужные евро.В Україні відмовляться від прив'язки до долара і перейдуть на євро, заявили в НБУ
Я б на месте валютных будок сейчас цифры на скупку никому не нужного доллара опустил. Как утром 12.09.2001.
![]()
за массовость не знаю. Вечером 11 из еще работающих точек вроде вообще никто доллар не бралЩо було 12 вересня 2001 року можна розказати?Я б на месте валютных будок сейчас цифры на скупку никому не нужного доллара опустилВ Україні відмовляться від прив'язки до долара і перейдуть на євро, заявили в НБУ. Как утром 12.09.2001.
![]()
Тоді із-за теректу масово долар здавати почали?
В Молдові начебто з 1 січня це зробили .В Україні відмовляться від прив'язки до долара і перейдуть на євро, заявили в НБУ
![]()
В Україні відмовляться від прив'язки до долара і перейдуть на євро, заявили в НБУ
Євро замінить долар як курсоутворюючу валюту в Україні, заявили у Нацбанкуracurs.ua
Євро у майбутньому замінить долар як курсоутворюючу валюту в Україні.
Про це в ефірі «Ми Україна» заявила перша заступниця голови НБУ Катерина Рожкова.
Конкретні терміни такого переходу Рожкова озвучувати на стала — вона наголосила, що зараз, в умовах війни, не найкращий час відв’язувати курс гривні від долара задля переходу на євро. Водночас Рожкова наголосила, що перехід з долара на євро піде на користь українській економіці — зокрема у розрізі прагнення вступу до Євросоюзу.
Рожкова запевнила, що перехід до євро відбудеться «дуже непомітно для ринку і повільно»Враховуючи наш курс до євроспільноти, це точно реальність, яка станеться, — зазначила вона. — Якщо ми хочемо стати частиною Європейського Союзу, мати доступ до їхніх ринків як експортери, як імпортери, зрозуміло, що ми маємо мати прив’язку до тієї валюти, в якій здійснюється більшість операцій. Тому це невідворотне майбутнє. Питання коли і як.
Ми будемо уникати будь-яких шоків. Тому не треба хвилюватися, — додала вона.
Субботняя протестная акция началась у здания Центрального банка входящей в ЕС Болгарии. Там собравшиеся подожгли чучела председателя Европейского центрального банка Кристин Лагард и других чиновников. Некоторые размахивали флагами Болгарии, несуществующих ныне СССР и ГДР, другие несли плакаты с надписью "Мы не хотим евро".
Глава партии "Возрождение" Костадин Костадинов заявил, что акция была организована с целью "защитить свободу". "Мы не хотим, чтобы финансовая независимость Болгарии была разрушена", - подчеркнул он.
напомнилоПротести в Болгарії проти переходу на євро:
Від 1 травня вже вісім європейських країн не лише припинять карбувати дрібні центові монети, а законодавчо зобов’яжуть усі магазини округлювати рахунки для тих, хто платить готівкою.
Точніше, сім країн зробили це ще раніше, а тепер до "бойкоту" монет у 1 та 2 центи доєднується Литва.
Ця стаття пояснює, чому окремі держави на це зважилися, а інші ні; які зміни це означає на практиці; та чому в державах ЄС, на відміну від України, ця реформа відбувається "половинчасто" – ані Литва, ані інші держави, які пішли на цей крок, не оголосили, що дрібні центові монети перестають бути платіжним засобом, як це сталося з дрібними монетами в Україні.
Болгарія вже з 2026 року може приєднатись до єврозони – групи держав, де основною валютою є євро – після позитивного рішення органів ЄС, яке очікується найближчим часом.
Таку інформацію отримало видання Politico, пише "Європейська правда".
За словами кількох проінформованих співрозмовників Politico, Європейська комісія та Європейський центральний банк уже на початку червня можуть схвалити вступ Болгарії до єврозони.