Про євро

• Автор теми vpro
  • Дата створення
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Якщо еври потрібні не на вчора, то чому б і ні?
Не дуже то й варто ризику. Завтра Держава придумає якийсь новий прикол - і влипнеш.
Вот, а я думал ну когда уже кто-то это озвучит. Лет 5 слышу про этот заговор.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Скидати ті дорали ?
Бо є тис 3 ще десь, а основна маса в євро

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra

В Україні відмовляться від прив'язки до долара і перейдуть на євро, заявили в НБУ​

Євро у майбутньому замінить долар як курсоутворюючу валюту в Україні.

Про це в ефірі «Ми Україна» заявила перша заступниця голови НБУ Катерина Рожкова.

Конкретні терміни такого переходу Рожкова озвучувати на стала — вона наголосила, що зараз, в умовах війни, не найкращий час відв’язувати курс гривні від долара задля переходу на євро. Водночас Рожкова наголосила, що перехід з долара на євро піде на користь українській економіці — зокрема у розрізі прагнення вступу до Євросоюзу.
Враховуючи наш курс до євроспільноти, це точно реальність, яка станеться, — зазначила вона. — Якщо ми хочемо стати частиною Європейського Союзу, мати доступ до їхніх ринків як експортери, як імпортери, зрозуміло, що ми маємо мати прив’язку до тієї валюти, в якій здійснюється більшість операцій. Тому це невідворотне майбутнє. Питання коли і як.
Рожкова запевнила, що перехід до євро відбудеться «дуже непомітно для ринку і повільно»
Ми будемо уникати будь-яких шоків. Тому не треба хвилюватися, — додала вона.

fnm

Місто
Полтава-Сіті
В Україні відмовляться від прив'язки до долара і перейдуть на євро, заявили в НБУ
вот и всё! Приехали. Узнав новость, уже все, кто мог, побежали менять никому не нужные доллары на очень нужные евро.

Я б на месте валютных будок сейчас цифры на скупку никому не нужного доллара опустил :) . Как утром 12.09.2001. :)

Останнє редагування:

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
В Україні відмовляться від прив'язки до долара і перейдуть на євро, заявили в НБУ
вот и всё! Приехали. Узнав новость, уже все, кто мог, побежали менять никому не нужные доллары на очень нужные евро.

Я б на месте валютных будок сейчас цифры на скупку никому не нужного доллара опустил :) . Как утром 12.09.2001. :)
Що було 12 вересня 2001 року можна розказати?
Тоді із-за теректу масово долар здавати почали?

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia

Що було 12 вересн, 2001 року можна розказати?
911

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Що було 12 вересня 2001 року можна розказати?
Тоді із-за теректу масово долар здавати почали?
за массовость не знаю. Вечером 11 из еще работающих точек вроде вообще никто доллар не брал :)
на утро уличный курс приема упал где-то в 2-3 раза. Но не помню как быстро всех отпустило

Місто
Одеса

В Україні відмовляться від прив'язки до долара і перейдуть на євро, заявили в НБУ​

Євро у майбутньому замінить долар як курсоутворюючу валюту в Україні.

Про це в ефірі «Ми Україна» заявила перша заступниця голови НБУ Катерина Рожкова.

Конкретні терміни такого переходу Рожкова озвучувати на стала — вона наголосила, що зараз, в умовах війни, не найкращий час відв’язувати курс гривні від долара задля переходу на євро. Водночас Рожкова наголосила, що перехід з долара на євро піде на користь українській економіці — зокрема у розрізі прагнення вступу до Євросоюзу.
Враховуючи наш курс до євроспільноти, це точно реальність, яка станеться, — зазначила вона. — Якщо ми хочемо стати частиною Європейського Союзу, мати доступ до їхніх ринків як експортери, як імпортери, зрозуміло, що ми маємо мати прив’язку до тієї валюти, в якій здійснюється більшість операцій. Тому це невідворотне майбутнє. Питання коли і як.
Рожкова запевнила, що перехід до євро відбудеться «дуже непомітно для ринку і повільно»
Ми будемо уникати будь-яких шоків. Тому не треба хвилюватися, — додала вона.
В Молдові начебто з 1 січня це зробили .

Зверху