Головне щоб його за це не "попросили" піти відпочити...Чернышов в своём комментарии был на 100% прав относительно нарушения правил аукциона.
Впоследствии его заставили извиняться.
Но суть-то от этого не изменилась. Все всё услышали и поняли.
Очень наивно так думать о человеке, который достиг таких вершин.Viso, банально слова вырванные из контекста. Да Чернышев не умеет держать язык за зубами и не умеет думать наперед. Он простой как двери.
Сперва добейся!Очень наивно так думать о человеке, который достиг таких вершин.
Чернышов в своём комментарии был на 100% прав относительно нарушения правил аукциона.
Я так розумію, що там був сарказм...Інколи, коли дивишся в профіль коментатора і бачиш там Харьків Одеса чи міста ОРДЛО, то коменти треба намагатися зрозуміти досить специфічно....Нікого не хотів тепер образитиCamael, то есть в США не критикуют Трампа?
Camael, то есть в США не критикуют Трампа?
Camael, ни в одной демократической стране мира не нарушают правила чего угодно на своё усмотрение. Демократия - это прежде всего порядок и правила. Если гражданин демократической страны нарушил правила, то другой гражданин имеет право на это указать.
В чём проблема-то?
То т9, але я радий, що з'явилася можливість мене підколотиХарків
та читаємо розділ VIII. ІНШІ ОСОБЛИВОСТІ ТЕНДЕРАУМОВИ ТЕНДЕРУ на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України для впровадження радіотехнології «Міжнародний рухомий (мобільний) зв'язок IMT» в смугах радіочастот 1710-1785 МГц, 1805-1880 МГц©
робимо висновки (кожен свої), та бажаємо президенту Київстара трохи менше бухати перед інтерв'ю та більш активно користуватися послугами своїх юристів..Необхідність проведення перерви у засіданні тендерної комісії, на якому проводяться торги "з голосу", встановлюється тендерною комісією:
за власною ініціативою - на визначений нею час;
за ініціативою особи, уповноваженої брати участь у тендері, для можливості консультацій такої особи із своїми фахівцями - на запропонований цією особою час, але не більше 20 хвилин.