Місто
Львів
11ту вінду він тягне прекрасно, але не так добре як 10ку
11-та вінда, як на мене, абсолютно ідентична десятій у частині апаратних вимог та візуальній швидкодії.
Після радикальної оптимізації її ModernTweaker-ом чи чимось аналогічним, звісно.

Місто
Львів
11-та вінда, як на мене, абсолютно ідентична десятій у частині апаратних вимог та візуальній швидкодії.
Після радикальної оптимізації її ModernTweaker-ом чи чимось аналогічним, звісно.
Тоді сенсу переходити, якщо доводиться напильником підганяти до стану та функціоналу 10?

Місто
Львів
Тоді сенсу переходити
Так я і не переходжу :) Просто якщо треба комусь з родичів чи знайомих вінду встановити з нуля, то вважаю доцільнішою 11-ту. Тим більше що оця "праця напильником" займає лише кілька хвилин, а також без неї у мене не обходиться й у випадку встановлення десятки.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
omni, тим, що я вже оновив його через бубєн на 11ку. Ставити з нуля вже старий і не маю бажання. Думав мо якусь лінуху запзати на вінт ссд рядом з віндою. Але там офіс погано працює з документами, де є щось типу Гербів і розділень офіційних документів. Плюс придумали оті дурні формули доя відкриття штаток, які працюють лиш в останньому офісі

Місто
Київ
А на hp zbook17 g1 що порекомендуєте?) 11ту вінду він тягне прекрасно, але не так добре як 10ку. Може є ще шось більш підходяще для нього?
яб рекомендував 10 вінду або Ubuntu чи Linux Mint, 11 версія вінди має нові глючні оновлення які час від часу виходять, я б сказав що ще як бета версія не стабільна та 11 вінда.
Post automatically merged:

до речі знайшов таку прогу кажуть допомагає при встановленні автоматично безліч програм після встановлення вінди начисто, наз ninite

omni, тим, що я вже оновив його через бубєн на 11ку. Ставити з нуля вже старий і не маю бажання. Думав мо якусь лінуху запзати на вінт ссд рядом з віндою. Але там офіс погано працює з документами, де є щось типу Гербів і розділень офіційних документів. Плюс придумали оті дурні формули доя відкриття штаток, які працюють лиш в останньому офісі
ну як варіант офіс він же зараз в хмарі

Місто
kiev
А на hp zbook17 g1 що порекомендуєте?) 11ту вінду він тягне прекрасно, але не так добре як 10ку. Може є ще шось більш підходяще для нього?
якщо на сайті є драйвера, то можна спробувати 8.1 Еmb, як на мене доволі стабільна, єдине меню пуск там мега карявий в стилі метро, а все інше це 10 з вимогами як в 7 версіі

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
можна спробувати 8.1 Еmb
Основну підтримку Windows Embedded 8.1 Industry було припинено 9 січня 2018 року і розширену підтримку було припинено 11 липня 2023 року
Навіщо її встановлювати у 2025 році?

Місто
kiev
можна спробувати 8.1 Еmb
Основну підтримку Windows Embedded 8.1 Industry було припинено 9 січня 2018 року і розширену підтримку було припинено 11 липня 2023 року
Навіщо її встановлювати у 2025 році?
за вашою логікою мені і 7 перестати користуватись, бо вона вже 10 років як померла? якщо 8 виконує своі функціі і не вибаглива до заліза і не має проблем з наявним ПЗ то до чого ті оновлення? оце бажання постійно щось оновлювати аж бісить, я на андроіді навіть відключаю оновлення ПЗ поки додаток не перестане працювати лише тоді оновлюю, і ніяких проблем не маю!

Зверху