Підвищення рівня безпеки Android

Вы скачиваете приложения не из Google Play?

• Да

• Нет

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Місто
Львів
тепер microG ставлять
У мене microG встановлене суто для YouTube Revanced.
Щось зовсім слабо собі уявляю як воно може замінити оф. гуглосервіси на стоковій прошивці з обов'язковим збереженням оплати через NFC та усього решти на не рутованому пристрої.
Буду вдячний тому, хто пояснить як це реалізується на практиці.

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Одна SIM-карта — ТриМоб із непідключеним планом «Інтернет М», щоб були дешеві дзвінки (якими я рідко коли користуюся). Інтернет 0,20 грн/МБ.
Імхо, це - рекорд мобільного жебрацтва на ред-форумі... :LOL:

Місто
Львів
У мене microG встановлене суто для YouTube Revanced.
До речі, там зараз конфлікт з Morphe. Останні кажуть, що зараз ReVanced здебільшого плагіатить в них код. Є сенс подивитися і на Morphe. Там, якщо є root, можна обійтися і без додаткового microG.

Щось зовсім слабо собі уявляю як воно може замінити оф. гуглосервіси на стоковій прошивці з обов'язковим збереженням оплати через NFC та усього решти на не рутованому пристрої.
Буду вдячний тому, хто пояснить як це реалізується на практиці.
Ніяк. Це варіант для користувачів, які не користуються даними можливостями чи вони менш важливі, ніж питання цієї тими. Оплати і integrity будь-якого рівня не буде, як мінімум без встановлення окремого Play Store. Як буде зі встановленим — не перевіряв, але кажуть, що він грає певну роль для integrity. Якщо немає ні root, ні спеціальної прошивки з підміною підписів — від microG буде небагато сенсу. Довелося мати справу з таким телефоном три місяці. Сервісів Google в прошивці не було, прошити архів з ними заважав заблокуваний завантажувач. Поставив microG з apk-файлу, але все було без змін. Дія так само закривалася ледве відкрившись, Резерв+ надсилав запит на документ, але так і не отримував відповідь. Якщо я не помиляюся, ще Ощад24 нормально не працював.

Чому так вийшло з телефоном:
Для людини, що не розбирається в прошивках і подібному, був куплений Redmi 7A на заміну аналогічному, у якого розбився екран. Через відсутність знань про наявність різних регіонів, на наступний день виявилося, що телефон китайський і прошитий невідомим способом на глобальну прошивку, і офіційні оновлення отримати неможливо (оновлення завантажується, але при спробі встановлення телефон перезапускається і пише про помилку оновлення), а також що повернути кошти вже не вийде. Після вивчення інформації про те, що можна з ним робити, прошив його через EDL на оригінальну китайську прошивку, де з оновленнями вже проблем не було і думав, що зараз розблокую завантажувач і поставлю туди LineageOS (або офіційну глобальну прошивку чи xiaomi.eu, якщо LineageOS не підійде), але фактично зміг це зробити лише через три місяці. В китайській же прошивці сервісів Google немає, замість них є китайські застосунки, які робили досвід користування таким пристроєм ще гіршим.

Так нфс же без нету працює. Виправте, якщо не правий.
Не перевіряв. Можливо і помиляюся щодо Інтернету.

Імхо, це - рекорд мобільного жебрацтва на ред-форумі... :LOL:
До цього багато років була одна SIM-карта Київстару, яка поповнювалася грошима раз на декілька років і трохи частіше бонусами із пропозицій (до певного моменту їх вистачало для оплати вартості тарифу, який був 30 грн/4 тижні, «Дзвінки без меж», в 2022 році вже став 75 грн), і за допомогою якої, коли не поповнена, можна було зателефонувати на один номер через послугу «Ми разом».

Причина: Не дописав про Morphe

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Мені одному дивно, що прив'язка обмежень йде не до версії Андроїда, а до регіону і дати?
Post automatically merged:

Як на мене, то це рішення - зло в чистому виді. В Україні не можна встановити Pokémon go із офіційного магазину. А якщо заборонять щось реально важливе, як Телеграм, що тоді робити, як не качати apk?

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
protoss, компания добра способствовала созданию целого зоопарка устройств, которые имеют короткий цикл обновления программного обеспечения. Поэтому проще разворачивать ограничения через службы Google. А дату и регион можно связывать с изменением там их политики.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
1+15, i13PM, G86P
А якщо заборонять щось реально важливе, як Телеграм, що тоді робити
Зло?)))) Ніхто нічого не закриває зі сторони google. Краще турбуватись з приводу неможливості сприйняття інформації та її обробки. Нащо продовжувати пропагувати жовті сторінки?

Я чудово живу без реально важливого Telegram і Pokemon go (щоб це не було).

Місто
Львів
Напуркуа таке життя?!?
Тому що друзів в реальному житті у мене ніколи не було (потім з'явилися інтернетні, які розкидані по всьому світу, і телефонний зв'язок буде дорогим незалежно від тарифу), а потреби телефонувати кудись ще, окрім батьків (для цього і допомагала послуга «Ми разом», поки змінами у терміні дії номера не зробили її невигідною у порівнянні з ТриМобом), також майже не виникало. Або можна було взяти на один дзвінок телефон цих же батьків. Після вступу до університету, через неадекватну організацію освітнього процесу (відсутність внутрішніх каналів зв'язку і непоява викладачів у зазначені дату та час) з'явилася потреба регулярно спілкуватися з викладачами, але зараз для цього використовується Telegram чи Viber (тим паче, треба надсилати файли), або через домашній Інтернет, або в самому університеті.
Мені одному дивно, що прив'язка обмежень йде не до версії Андроїда, а до регіону і дати?
Прив'язка до дати тому що оновлення вийде цієї дати. А до регіону — це стандартна практика у корпорацій, щось подібне до A/B-тестування.

Зверху