Підприємці-спрощенці (за спрощеною системою оподаткування)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
ФОП-єдиноподатківці (спрощена система оподаткування)

tax.gov.ua сайт ДПС || ✎ ЗІР Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс
0 (800) 501-007 по Україні, ✆ +380 (44) 454-1613 із-за кордону || ✉ idd@tax.gov.ua
Електронні кабінети cabinet.tax.gov.ua платника податків, portal.pfu.gov.ua портал е-послуг ПФУ (перевірка сплати ЄСВ)
— — —
☝️ Податковий календар: taxer.ua, СОТА

Причина: виправлена е-адреса
Останнє редагування модератором:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Я не знаю, що таке «ап».

То ти вирішив своє питання?
Ап - абонплата/обов.щоміс.платіж/...

Питанпя не вирішив, відповідь знайшов

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Як фоп із 11 річним стажем можу сказати що якщо у тебе 1 чи парочка заходів гривневих коштів то це дрібнота, просто самому подати звіт ну і проплатити. Заодно і тримати руку на пульсі своїх стосунків із податковою (ніколи не розумів як люди віддають це якійсь лівій тьоті з бюстгалтерії, потім в милі шукають ключі-паролі і чому борг 5 копійок). Тим більше я пригадую часи десь 2013-15 коли носили паперові звіти і в чергах здавали, то зараз це рай :)
Якщо заходів купа то це хз. Був у мене час коли заходила валюта а курси було два на день і треба було по якомусь рахувати, окремо долари окремо гривні, а ще ж був примусовий продаж, це вже була морока і от тоді якась автоматизація мені б не завадила.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Як фоп із 11 річним стажем можу сказати що якщо у тебе 1 чи парочка заходів гривневих коштів то це дрібнота, просто самому подати звіт ну і проплатити. Заодно і тримати руку на пульсі своїх стосунків із податковою (ніколи не розумів як люди віддають це якійсь лівій тьоті з бюстгалтерії, потім в милі шукають ключі-паролі і чому борг 5 копійок). Тим більше я пригадую часи десь 2013-15 коли носили паперові звіти і в чергах здавали, то зараз це рай :)
Якщо заходів купа то це хз. Був у мене час коли заходила валюта а курси було два на день і треба було по якомусь рахувати, окремо долари окремо гривні, а ще ж був примусовий продаж, це вже була морока і от тоді якась автоматизація мені б не завадила.
почитай уважно. ні якій тітоньки довіряти не збирався, шукав автомотизацію процесу від банка в якому р/р відкрито

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
Податкова служба запровадила масштабну реорганізацію, у ході якої було ліквідовано три чверті інспекцій. Починаючи з 1 січня, платників податків ліквідованих інспекцій автоматично перевели на облік в інші відділення.

Ця зміна впливає на подання звітності: отже, звітувати тепер необхідно за новим місцем обліку. Ми вже оновили перелік діючих податкових інспекцій та будемо автоматично змінювати інформацію в налаштуваннях профілів у міру надходження даних про переведення.
Щодо зміни ДПІ обслуговування платників

Місто
Украина,Одесса

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
У всіх так зникли суми податків?
Залишилась тільки переплата - ЄДИН.ВНЕС. ДЛЯ ФIЗ.ОСIБ - ПIДПРИЄМЦІВ.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
У всіх так зникли суми податків?
Залишилась тільки переплата - ЄДИН.ВНЕС. ДЛЯ ФIЗ.ОСIБ - ПIДПРИЄМЦІВ.
виставляв 2024рік? бо якщо в ЛК дивитися, то за замовчуванням стоїть 2025р.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Місто
Харків
Телефон
Samsung A52
Шановні, потрібна консультація від знавців.
Хотів наприкінці 24-го закрити ФОП, але ледаща дупа зачухалася і не встиг.
Стався той колапс з реєстрами.
Закрив через Дію вже на початку січня, коли сама Дія вже дозволила це зробити.
Правда з припискою, що заяву то прийняли, але оброблять її вже після свят, коли реєстри знову запрацюють (перед цим взагалі не давала зробити заяву)
Питання по податкам.
Це я влетів вже й на податки 2025-го?
Що там потрібно мінімально в наш бюджет залити, щоб потім поменше гризли?
Як військовослужбовцю потрібно військовий збір та ЄСВ сплачувати?

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Чи є якісь дані коли в Дії відновлять можливість додати КВЕД? Наче й реєстр вже працює, а на порталі "Послуга недоступна. Працюємо над оновленням!".

Зверху