Работа операторов в новогоднюю ночь

Какой оператор не "упадет" на Новый Год?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    98
  • Опитування закрито .

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Дюрі-бачі, а может мы-абоненты стали спокойнее? :) И уже не делаем "стресс-тестов" операраторам в новогоднюю ночь...а просто "празднуем праздник"

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
У новорічну ніч абоненти «Київстар» віддали перевагу мобільному інтернету

Новорічні та різдвяні свята — традиційно один з найактивніших періодів користування послугами мобільного зв’язку. Цього року абоненти «Київстар» частіше використовували мобільний інтернет для привітань: обсяг трафіку в «пікові» години виріс майже на 55% порівняно з 2013 роком. Загалом за 4 дні — 31 грудня, 1 січня, 6 і 7 січня — клієнти «Київстар» здійснили близько 923 млн дзвінків, відправили 105 млн вітальних SMS і понад 1130 тис. MMS, а обсяг передачі даних перевищив 160 ТБ. При цьому мережа «Київстар» продемонструвала стабільну роботу сервісів зв’язку.

Новорічна та різдвяна ночі — один з моментів максимального навантаження на мобільну мережу. Щороку «Київстар» ретельно готується до збільшення кількості дзвінків, передачі повідомлень та даних. І цього року мережа оператора відмінно витримала «пікові» навантаження.
Загалом у першу годину нового 2014 року в мережі «Київстар» пролунало понад 30 млн дзвінків, що на 1,5 млн більше, ніж у 2013 році. А всього за два дні, 31 грудня та 1 січня, в мережі «Київстар» було здійснено 526 млн дзвінків. При цьому кількість відправлених SMS в «пікові» години скоротилася на 17%.
Найбільше зростання продемонстрував обсяг передачі даних за технологією GPRS/EDGE — «пікові» навантаження в цю новорічну ніч досягли 2,25 ТБ на годину. Всього за два дні було прийнято та відправлено 80 ТБ інформації.
«Що стосується роботи мережі „Київстар“, то в святкові дні вона витримала навантаження на „відмінно“! І вже з упевненістю можна стверджувати, що ці свята стали часом мобільного інтернету. Продовжує спостерігатися невелике зростання голосових дзвінків, але все це відбувається на тлі вибухового зростання мобільного інтернет-трафіку. Можна зробити висновок, що абоненти „Київстар“ слідують глобальному світовому тренду: обмін миттєвими повідомленнями все більше здійснюється через популярні інтернет-сервіси та соціальні мережі», — зазначив Василь Пантов, начальник департаменту управління якістю «Київстар».

©

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Загалом за 4 дні — 31 грудня, 1 січня, 6 і 7 січня — клієнти «Київстар» здійснили близько 923 млн дзвінків, відправили 105 млн вітальних SMS і понад 1130 тис. MMS, а обсяг передачі даних перевищив 160 ТБ.
За 4 дня и всего 4 смс в среднем на абонента. Слабовато.

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
Ну что? Пора поднять тему?
Вопрос в тему: если у оператора есть и 2G и 3G, то при перегруз будет на обоих сетях или может быть, что какая-то из них будет лучше работать?

anaconda

мирный житель
Місто
Киев, Одесса, Несебыр
Телефон
в подписи
Ну что? Пора поднять тему?
Вопрос в тему: если у оператора есть и 2G и 3G, то при перегруз будет на обоих сетях или может быть, что какая-то из них будет лучше работать?
в тоории 3g - там каналов больше + если это диапазон 2100 там плотность вышек в теории должна быть больше, но к сожалению в украине это пока проверить нереально!
мои ставки:
дольше всех протянет интер, далее пиплы с тримобом если сеть не загрузят, далее киевстар, лайф и мтс упадут первыми.

Черниговец

Заблокирован
Місто
Киев
Спасение операторов в НГ ночь - трафик реально ушел в Viber.. :)

я тебя умоляю, кроме "продвинутой" молодежи про этот вибер никто не знает. А днем были проблемы из МТС Славутич в МТС Киев с дозвоном(сеть перегружены). Как сейчас не знаю. МТС Киев-Киев вроде норм.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Re: Новый год-экстремальное испытание

У меня родители с момента выхода на пенсию иначе, чем продвинутой молодежью себя не считают) так же как и 55 летний начальник и аналогичного возраста рабочий-сборщик мебели)
Сарказм офф - это ты просто с чересчур заторможенным кругом общаешься)

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Киевстар и МТС пока без проблем, что я звоню, что мне, всё с первого раза. Лайфа в городе нет со вчерашнего утра.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
я тебя умоляю, кроме "продвинутой" молодежи про этот вибер никто не знает.

Очень многие знают, у кого смартфоны процентов 96%, наверное, родителям в возрасте дети помогают настраивать. Ведь там не сложнее, чем обычную СМС написать, если WiFi-EDGE уже подключены. Контакты новые постоянно добавляются.

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1

Не проходят СМСки на рабочие МТСы. Киевстар у нас работает хорошо, несмотря на "светомузыку" с электричеством.

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
в тоории 3g - там каналов больше + если это диапазон 2100 там плотность вышек в теории должна быть больше, но к сожалению в украине это пока проверить нереально!
мои ставки:
дольше всех протянет интер, далее пиплы с тримобом если сеть не загрузят, далее киевстар, лайф и мтс упадут первыми.
В общем проверил. Сразу после 00:00 набирал с GSM - отбой. Перевел в 3G и вызов сразу прошел. Так что если есть у оператора два стандарта, то проще дозвониться.

Місто
Донецк
Телефон
Apple IPhone 11
Донецк, работает МТС, КС и Лайф. Мтс иногда пишет что сбой сети, но в целом все норм. Всех с Новым Годом!

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30

Не проходят СМСки на рабочие МТСы. Киевстар у нас работает хорошо, несмотря на "светомузыку" с электричеством.

А что там со светом? А то мне говорят, что в Луганске отрубили свет и отопление. Связь зато работает.

Зверху