barabas
Гуцул
Аналогічно і в нас, батьки постійно слухають, а з недавнього часу перестала робит радіоточка взагалі. Прийшлось переходити на китайський FM приймач і на ньому організовувати радіоточку
ты реально неправ. у меня тоже в одном месте до сих пор есть эта балалайка. Кроме, как ты говоришь зомбирования, там очень много программ которые к этому не имеют никакого отношения.Это очень плохо когда канал зомбирования перестаёт работать, нужно искать альтернативный.
Люди используют фоновый шум (телек, радиоточку) для того шоб чем то занять мозги. просто думать никому не хочется - и люди используют всякие потоки бесполезной инфы, направляя её себе в бубен. И этим пользуются другие люди...
Раньше, до появления радио, для этой цели служила литература.
да слушай на здоровье! Я ж не запрещаю. просто сообщаю точку зрения, слегка отличную от твоей.ты реально неправ.
Раньше, до появления радио, для этой цели служила литература.
шо за бредда слушай на здоровье! Я ж не запрещаю. просто сообщаю точку зрения, слегка отличную от твоей.
моя бабушка привыкла слушать радио, пока готовится еда.Люди используют фоновый шум (телек, радиоточку) для того шоб чем то занять мозги. просто думать никому не хочется - и люди используют всякие потоки бесполезной инфы, направляя её себе в бубен. И этим пользуются другие люди...
В цьому діапазоні працюють радіостанції, які транслюються через брехунець.VadymUA, який прикол у цій обставині?
Да нет, просто отдельно есть приемники с "расширенным" FM.raptor, можливо японське?
чув, що у них там ніби інший fm-діапазон.
Немає значення, хто виробник. Є різні моделі радіоприймачів - із звичайним (вузьким) fm -діапазоном, і з розширеним fm-діапазоном. В СССР використовувався діапазон УКВ-1 (нижній fm), у більшості буржуїв - УКВ-2 (верхній fm, він же - сучасний fm). УКВ-1 + УКВ-2 = розширений fm. Совдеповські радіостанції транслювались через провід, і через УКВ-1. Та й зараз так є. Ті радіостанції, які чути через радіоточку, можна почути в діапазоні УКВ-1.raptor, можливо японське?
чув, що у них там ніби інший fm-діапазон.
Ті радіостанції, які чути через радіоточку, можна почути в діапазоні УКВ-1.