Радіоприймачі

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
радіоприймач ATS-20+ за 1000грн.
по 750 грн будет в распродажу, аж захотелось, а потом подумал, ну что мне с ним в городе ловить :cautious:
Самі дешеві яб не радив брати. Дивився відео огляди в ютубі, багато є модифікацій цієї моделі, в мене акумулятор стоїть на 800 мАг, а попадається і на 500,300 навіть. Прошивки теж бувають різні, і навіть різні плати Ардуіно. В місті приймач дуже добре ловить FM станції з RDS і стерео звуком, в нічну пору можна приймати станції на ДХ та КХ але із перешкодами. Я як виїжджаю за місто на дачу це 6км від міста, на штатну антену ловлю майже все, ось там дійсно відкривається увесь потенціал радіоприймача, чутливість хороша дуже. Свій радіоприймач я купував на OLX новий. Ще плюс в тому що радіоприймач легко прошивається, в інтернеті є багато прошивок для цієї моделі, можна прошити під свій смак.

Останнє редагування:
Місто
RayonD
У лютому місяці придбав радіоприймач ATS-20+ за 1000грн.
Дуже сподобався. Має хороший динамік 8 Ом 1,5 Вт, має стерео вихід 3,5мм. Підтримує діапазони: FM, AM (MW та SW) та SSB (LSB та USB) FM: 84-108 МГц, LW: 100-510 кГц, MW: 520-1720 кГц, SW: 1720-30000 кГц (включає популярні аматорські діапазони 160м, 80м, 40м, 20м, 10м тощо). Має металевий корпус, і чіткий інформативний екран. Заряджається через USB type C. Має роз'єм для зовнішньої антени BNC, антену з комплекту не заміряв але довга. Радіоприймачем задоволений, якісний,функціональний, за невеликі кошти. А головне чутливість в приймача суперова. Якщо в когось будуть запитання стосовно цього радіоприймача, залюбки відповім.
я брал две разновидности этих поделок,ни одна мне не зашла.особенно не понравилось - отсутствие памяти на частоты которые хотел бы всегда мониторить.просто всё по новой искать.продал оба. остался со старым китайским ECB rs-2011 0.jpg ну и както уже привык к приложению pRxTx в смартфоне,удобненько при наличии интернета и в городе.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
У лютому місяці придбав радіоприймач ATS-20+ за 1000грн.
Дуже сподобався. Має хороший динамік 8 Ом 1,5 Вт, має стерео вихід 3,5мм. Підтримує діапазони: FM, AM (MW та SW) та SSB (LSB та USB) FM: 84-108 МГц, LW: 100-510 кГц, MW: 520-1720 кГц, SW: 1720-30000 кГц (включає популярні аматорські діапазони 160м, 80м, 40м, 20м, 10м тощо). Має металевий корпус, і чіткий інформативний екран. Заряджається через USB type C. Має роз'єм для зовнішньої антени BNC, антену з комплекту не заміряв але довга. Радіоприймачем задоволений, якісний,функціональний, за невеликі кошти. А головне чутливість в приймача суперова. Якщо в когось будуть запитання стосовно цього радіоприймача, залюбки відповім.
я брал две разновидности этих поделок,ни одна мне не зашла.особенно не понравилось - отсутствие памяти на частоты которые хотел бы всегда мониторить.просто всё по новой искать.продал оба. остался со старым китайским ECB rs-2011 Переглянути вкладення 68117 ну и както уже привык к приложению pRxTx в смартфоне,удобненько при наличии интернета и в городе.
Відсутність зберігання станцій для мене не великий мінус, так як потрібні мені радіостанції я знаю на пам'ять, плюс є авто сканування. Тому для мене це не критично. Головне що надійний металевий корпус і чутливість прийому радіохвиль, широкий спектр радіодіапазону, різноманіття прошивки, SSB модуляції присутні. Ось мої критерії. Ну звичайно кожному своє подобається.

Зверху