За пласку пищалку штука то дорого я к томуKladoff, звісно. Баси лупають, dolby atmos, trueHD, spatial audio. Все є
За пласку пищалку штука то дорого я к томуKladoff, звісно. Баси лупають, dolby atmos, trueHD, spatial audio. Все є
Все добре, але аналоговий пошук станцій - це анахронізм, за ці гроші можна було б поставити цифровий, і енкодер з крутилкою, бо ті аналогові пластини для зміни частоти з часом перетворюються на лайно.чудовий дизайн, може працювати мережі 220 (є кабель у комплекті), від батарейок 2 шт формату D, і від вбудованого акума.
Може mp3 з флешек грати.
Лет пять назад с похожим дизайном покупал какой-то golon именно из-за дизайна. Отработал он года три наверное, чуйка была отличная, а фапч так вообще огонь. Но главное дизайн (у меня ещё и красный был)чудовий дизайн
Теж має бути цифровий.регулятор звуку
Всегда считал что главное звук. В юності был СССРовский не помню названия. Без фм. Вот там были и басы. Это радио. То что сейчас денег не стоит вообще и плевать на дизайнглавное дизайн
Яка тітонька? В гаражі?Така тітонька зазвичай слухає одну станцію
Тітонька котрій купували радіо з дізайномЯка тітонька
мамі 70 років, вона не цифровизована)але аналоговий пошук станцій - це анахронізм
О не, не советую. Было несколько этих Кипо, с каждый новый приемник становиться все проще и проще внутри. Если заглянуть, то так похабно он сделан, что ужас, все на соплях. Переключатель диапазонов начинает со временем окисляться, хрипы шорох в итоге. Конденсатор настройки тоже не долго живет. Трансформатор в блоке питания дохлый, видать первичная обмотка видать намотана "экономно".Жирно для гаража будет. Кипо 308 - дёшево и сердито, прием отличный, от двух батареек работает очень долго, есть питание от 220, на случай БП есть два куска коротких волн.
І не треба, буде така сама крутилка, тільки частота буде обиратись цифровим тюнером, а не китайським кондером - якісно і нема зносу механічних частин.мамі 70 років, вона не цифровизована)
Та ніде воно довго не живе. Бо маленьке і неякісне.Конденсатор настройки тоже не долго живет.
А что, на этих диапазонах сейчас можно еще что-то услышать кроме шумов помех от импульсных БП?Если нужны АМ диапазоны (средние волны и короткие)
Кнопки або псевдосенсори здохнуть раніше ніж китайський конденсатор.тільки частота буде обиратись цифровим тюнером, а не китайським кондером - якісно і нема зносу механічних частин
А якщо він якісний? Теж буваєздохнуть раніше ніж китайський конденсатор.
Конденсатор не резистор, він хіба трохи змінить характеристики. Тож житиме точно довго.А якщо він якісний? Теж буваєздохнуть раніше ніж китайський конденсатор..
Я писав про енкодер. Надійніше, і "ламповість" пошука станцій зберігається.Кнопки або псевдосенсори здохнуть раніше ніж китайський конденсатор.
Тож житиме точно довго.
Скіки бачив тіх приймач в гучність неможливо регулювати значно раніше за частотувоно шипить, рипить, неможливо піймати частоту.
уяк,вы слушали "маяк"А что, на этих диапазонах сейчас можно еще что-то услышать кроме шумов помех от импульсных БП?Если нужны АМ диапазоны (средние волны и короткие)