- Місто
- Ростов-на-Дону, Россия
Просто интересно: зачем? Обратно перейти не получится, а тариф-то очень полезный в международном направлении...хотел перейти с тарифа "привет весь мир" на "базовый+".
Просто интересно: зачем? Обратно перейти не получится, а тариф-то очень полезный в международном направлении...хотел перейти с тарифа "привет весь мир" на "базовый+".
Просто интересно: зачем? Обратно перейти не получится, а тариф-то очень полезный в международном направлении...
Так Привет весь мир это ведь Билайн,а Базовый+ это Киевстар. Значит 15грн это не за переход, а за миграцию на Киевстар
Привіт у мене така незвичайна ситуація з Київстаром .Тиждень тому на мій номер Київстару один знайомий перевів 100 гривень, на моєму номеру були ще мої три гривні і ось з того часу коли він перевів гроші з мого рахунку зовсім перестало знімати гроші, тобто за тиждень з мого рахунку не зняло ні копійки а так залишилось 103 гривні В мене вже було 50 розмов за тиждень на 4 години ,а з рахунку не зняло ні копійки Так от до всіх таке питання, що це таке чому в мене вже тиждень не знімає ні копійки хтось може мені сказати Це чудо чи в чому причина і через деякий час всі гроші в мене зніме Я не можу зрозуміти чому в мене зовсім не знімає гроші з рахунку
більше за все знімає з бонусного
Как уже говорили некоторые люди, напиши свой номер и представители Киевстар быстро устранят твою проблему.Так в мене не знімає зовсім з рахунку ні з бонусного ні з головного тому я і питаю в чому причина
Тут экстрасенсов всех забанили.Так в мене не знімає зовсім з рахунку ні з бонусного ні з головного тому я і питаю в чому причина
Тут экстрасенсов всех забанили.
1) Напиши для ясности название тарифа,в котором обслуживается твой номер КС.
2) Знакомый точно перевёл тебе 100 грн. или всё-же пополнил прямым пополнением?
Так а чего ты нам мозг пудрил,что номер КС?тариф прості речі білайн
Так а чего ты нам мозг пудрил,что номер КС?
изучай условия,особенно внимательно внизу,начиная со слов Зверніть увагу!
30 дней с момента пополнения.І що це означає за ці 100 гривень скільки днів йому будуть приходити ці безкоштовні хвилини
30 дней с момента пополнения.
ЛЕГКО.Ще таке питання в мене був тариф прості речі а я перейшов на 25 мільйонів мільйонів чи можу я знов перейти на прості речі
ЛЕГКО.
Звонишь на 477 и выбираешь 1,там всё расскажут.
Переходишь на Простые вещи,закидываешь 5 грн. ПРЯМЫМ ПОПОЛНЕНИЕМ и радуешься бесплатной связи в пределах ежедневных 100 мин. 30 дней по направлениям КС,Джус и Би..
ПРАВИЛЬНОЯ правильно зрозумів, що у тарифі прості речі поповнюєш раз на місяць на 5 гривень і кожного дня тобі приходить 100 безкоштовних хвилин чи потрібно більше поповнювати на місяць
ЛЕГКО.
Звонишь на 477 и выбираешь 1,там всё расскажут.
Переходишь на Простые вещи,закидываешь 5 грн. ПРЯМЫМ ПОПОЛНЕНИЕМ и радуешься бесплатной связи в пределах ежедневных 100 мин. 30 дней по направлениям КС,Джус и Би..
Я рад,что ты так быстроЦе виходить найдешевший тариф зі всіх операторів
Наберёшь 477 потом 1,выберешь тариф ПВ,а там есть пункт "стоимость перехода".А заміна плану 25 мільйонів на прості речі скільки коштує