Ремонт комп'ютерної техніки

Місто
Черкаси
Привіт всім, я тут новенький, прийшов до вас з проблемою:
Пк включається, і одразу засвічується ЦПу Лед червоним, і далі нічого не відбувається... Кулери крутяться а на моніторі чорнота...
Мамка: Asus m5a99x r2.0
Cpu: amd fx 83050
Відяха: nvidia gtx1660 ti
Бп: на 550Вт
Рама: 24гб

Що робив:
-Почергово витягував та міняв планки рами
-міняв проц(маю запасний камінь-робочий)
- міняв БП
-міняв відяхи
-скидав біос(джампером і витягуванням батарейки Кмос)
Збирав для настільного тестування поза кейсом...

Замовив аналогічну юзану мамку, запустилася пропрацювала хвилин 10 і зафейлилася з тим сами ледом Цп

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ого.. тут повний цикл діагностики, лишилось тільки щоб батюшка посвятив (тільки від ПЦУ, не УПЦ МП))). Якщо все що вказано робилось, лишається тільки роковий збіг, що мама накрилась, і аналогічну юзану теж палену підсунули... :rolleyes:

Місто
Черкаси
Так пробував обидві з іншим процом, скидав Білс при цьому, і всеодно світить червоним🤔

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
TolissTBG, welcome to hell.

Ищи третий комплект, чтобы гарантировано работал, и проверяй второй проц. Если он рабочий, то можешь ещё третьим процом проверить первые две материнки.

Вспоминаю 2007-й год, две материнки под AM2, не новые (то есть с ними уже кто-то ковырялся, и не было никаких данных, где купили/какая гарантия), ASUS, не ставится Windows. Разные процы, разные БП, разные модули памяти, разные дистрибутивы, жёсткие тоже разные. Полчаса-час что-то пытается поставить и вылетает с ошибкой в синий экран. Все комплектующие рабочие и проверенные. Потратил с неделю времени на них. Закинул обе мамки в чулан, через полгода достал, с первым попавшимся процом/планкой памяти и HDD все встало с полпинка на обеих мамках, и проработали они после этого минимум до 2013-го (потом я из той конторы, откуда материнки, уволился, а ещё через полгода они закрылись). И вот что это было?

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: drmz
Місто
Черкаси
Складно зараз старі ФХ проци Амдшні знайти...
А в теорії, чи могло щось десь перегоріти?
Може десь в мостах проблема?

Місто
Черкаси
Апдейт по ситуації, на старій мамкі походу хана північному мосту, прогрів не дав результату.
На новій після прогріву північного, пішов запуск...
На скільки я розумію, це більше погано, ніж добре....

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Береться скрипт: пару питань і пару типових уточнень, і от ви вже на гачку - допомагаєте набивати вчорашньому потрібну кількість постів.
Зазвичай як питання виникло, так і розрішиться - саме собою. Відповіді в темі ні на що не вплинули б.

Останнє редагування:
Місто
Черкаси
Та ні, я просто питаю, бо може хтось щось підказав би, можливо б я швидше зміг би знайти проблему🤔
Тим паче, що далеко не профі в цій сфері, і завжди ціную чиїсь поради, особливо ікщо людина з реальним досвідом🤷‍♂️

Місто
Краматорск/Лиман
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Мост умер, и бушку продали с таким же мертвым, на этих старых am3/am3+ платах 90% всех проблем это умирающие мосты
На 1155 аналогично, но вроде не так сильно

Місто
Одеса
IMG_6833.jpeg
порадьте і мені що робити зі стареньким ноутом
2015 року, близько двох тижнів тому зʼявились полоси, потім одна клякса, потім інша. Користуюсь ним для ворд/ексель трохи, та кіно подивитись.
є варіант що воно далі не буде розширюватись ? Чи вже точно гаплик?
В ремонті кажуть що треба міняти матрицю, з роботою буде близько 4000 грн, а ноут сам зараз мабуть більше не коштує - i3-4030, 8/256 ssd

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Переглянути вкладення 64000
порадьте і мені що робити зі стареньким ноутом
2015 року, близько двох тижнів тому зʼявились полоси, потім одна клякса, потім інша. Користуюсь ним для ворд/ексель трохи, та кіно подивитись.
є варіант що воно далі не буде розширюватись ? Чи вже точно гаплик?
В ремонті кажуть що треба міняти матрицю, з роботою буде близько 4000 грн, а ноут сам зараз мабуть більше не коштує - i3-4030, 8/256 ssd
Хтось невдало пальцями прихопив за кут.
Матриця під 2к, а золоті рукодупи теж під 2к?
Ці рукодупи, випадково, не повернулись з мюнхєнського котла? Бо там такі ж цінники.
Продути від пилюки і замінити термопасту на типовому асері, де нижню кришку зняв і гуляй як хочеш, оцінили в 90Є.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
В ремонті кажуть що треба міняти матрицю, з роботою буде близько 4000 грн
Пошукай інший сервіс. Тим більше, багато матриці з Одеси тягають, часто там сам замовляв по ОЛХ.

Зверху