Ремонт цифрових фотоапаратів CANON

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Зламався мій цифровий фотик CANON Digital IXUS 430. Виглядає на те, що полетіла матриця. Пошук через гугл дав цікаві результати - виявляється, що мій фотоапарат підлягає безкоштовній заміні матриці у випадку поломки, оскільки це брак виробництва. http://intermaster.com.ru/page/besplatnaja-zamena-matricy-u-fotoapparata-canon
Може хтось знає чи на даний момент ще проводиться безкоштовна заміна матриць?
Блукаючи по www.canon.com.ua зрозумів, що в Україні авторизовані сервісні центри CANON є лише у Києві та Харкові.
Сам живу у Львові, що ж тоді робити? Може хоч пункт прийому десь є, чи то тре самому перти до Києва?
Зрарок фотографії

Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон
POCO X3
Dominus, какие симптомы, опиши? Возможно и не матрица.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Rostdeore, Час від часу в режимі фото, або відео дефект зображення у вигляді горизонтальних полос, та спотворення кольорів. Якщо зробити знимку то вона виглядає так само в режимі перегляду і на компі.
Це точно не екран, бо в меню зображення нормальне.
Інколи вмикається нормально і навіть нормально фоткає.

Добавлено через 35 секунд
Зараз викладу фото.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон
POCO X3
Dominus, просто в других моделях Canon (PowerShot A410 - A470) после двух лет работы, в объективе рвётся шлейф. Эффект такой же как и на фото (в помещении), на улице все кадры пересвечены, но видео снимает качественно (шлейф подаёт питание на затвор). Если у тебя и на видео так, то возможно и матрица.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Rostdeore, Чесно кажучи про відео я сказав автоматом. Цього я не перевіряв.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Dominus, такое было на фотоаппарате Canon A толи 80 или 85 не помню уже, вообщем никто не брался за ремонт, но нашел точку по ремонту техники Canon, потом как выяснились они лишь принимали на ремонт, а вот ремонтировать отдавали подрядчику, потом как выяснилось, что тот работает на радиорынке у нас, но чел. знает свою работу и выполняет ее почти качествно, хотя иногда халтурит. Познакомившись с ни, я уже начал сдавать фотики Canon (девушки) и Olympus (свой), на прямую ему, т.к. выходило значительно дешевле, нежели через посредника. До этого обходил довольно много мстерских по ремонту фототехники, но никто не брался за ее сложный ремонт (на Олимпусе нужно было менять экран, на Canon матрицу и механизм выдвигания/задвигания объектива), только этот мужик смог и запчасти достать на эту технику и работу выполнить по замене

Місто
Харьков
Телефон
Samsung I8262 , c3222
Отправь в Харьков почтовой службой Еxmoto за свой счет перед этим свяжись с Харьковским центром по тел. 0577543313 мы уже не раз помогали людям из разных областей. Замена бесплатна как работа так и сама матрица. По срокам около 3 недель.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Геннадий, Фотоапарат придбаний не в Україні, документів на нього вже давно нема. Це має значення?
Інформація з сайту сервісного центру
УРЯ! Лишилось подзвонити і довідатись чи можна віддати на ремонт камеру придбану за кордоном....

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Геннадий, Нажаль сервіс у Харкові не прийме мій фотик на безкоштовний ремонт, бо він куплений поза межами СНД. Сумно. :-(

Місто
Львів
Телефон
POCO X3
Dominus, а ты купи матрицу и сам поменяй. Там же три винта открутить.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Rostdeore, Перше питання - скільки це коштує, друге - де купити?
Третє - хіба нова матриця не потребує настройки???

Місто
Львів
Телефон
POCO X3
Dominus, я думаю вот здесь: http://gsmserver.com.ua/shop/components-and-parts/digital-cameras/ccd/canon
правда там твоей модели нет, но если с ними связаться, можно узнать. Во Львове один из офисов на ул. Технічной 1. А про настройку матрицы я не в курсе.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Rostdeore, Відповідь Джіесем сервера: Найближчим часом дана деталь не очікується, а під замовлення ми не працюємо. :(
Віддав фотик знайомому гуру. Нехай спробує щось зробити.
Всім дякую....

alexsher

Beeline fan
Місто
Volyn
Телефон
Puntech Burst 16 Gb Titanum
Проблема навряд чи в матриці.
В мене аналогічно було на canon a 470. Довелося міняти шлейф. 100 грн. + робота обійшлось. Зараз все працює.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Фотик мені вже віддали. Сказали, що були змінені внутрішні настройки. Поки все працює. Подивимось.

Місто
Львів
Телефон
POCO X3
alexsher, из той же серии (А430 и А460). Но я купил шлейфы по 40 грн. и сам поменял. :)

AndyRadist

Заблокирован
Місто
Тула
Телефон
Orbitel 863
В марте этого года после поездки в Киев на моей Sony T33 возник подобный дефект.

Сразу сервис не нашёл. Потом было некогда.
Данная тема вдохновила меня на новые поиски.
Благодаря ссылке
Rostdeore, пост 14 нашёл свою матрицу.
Уже собрался купить, но наткнулся на ссылку, где пишется о том, что фирма-изготовитель меняет матрицу бесплатно.
shurass подкинул мне ссылку на сервис Sony, ему огромная благодарность!
Я почему-то не мог найти в интернете информацию об этом, наверное не так искал :)
Оказалось, что в Донецке есть два официальных сервиса Sony.
Обзвонил оба, поехал в тот, где более вменяемо ответили по телефону насчёт бесплатной замены.
Итак, фотоаппарат в сервисе, заявка пошла на Sony.
Когда придёт матрица, её установят и мне позвонят.
Всё бесплатно.
Приятно, и вызывает уважение к фирме.

P.S. Через месяц пришла матрица и я получил свой фотик, полностью рабочий.
Пользуюсь и радуюсь (хоть и с опозданием, но отписался).

Останнє редагування:
Місто
Львів
допоможіть! у мене в фотоапараті CANON IXUS 80 в РЕЖИМІ ФОТО кілька днів тому з"явилася одна точка, спочатку я подумала, що полетів піксель на дисплеї, але це не так, бо при перегляді в РЕЖИМІ ПЕРЕГЛЯДУ нічого подібного нема. і ще коли я приближую об"єкт коли фотографую, то ця точка поступово зникає і при зумі 12 вона зовсім зникає за межі екрану. це щось скрйозне? чи піддається це ремонту?

Зверху