а це як?або з кабінету можна замовити
У відповідь на смс із R мені прийшов лише список послуг по номеру, у вкладенні
а це як?або з кабінету можна замовити
а це як?
У відповідь на смс із R мені прийшов лише список послуг по номеру, у вкладенні
Примерно с нового года начались проблемы с доступом в интернет. Интернет чаще отсутствует чем есть. Постоянное вываливание в edg... Взял на время другого оператора, думал наладят, но на данный момент ситуация ещё хуже. Интернет от Тримоб просто выносит мозг. Я так понимаю ждать с моря погоды смысла нет. Есть ли способ не платить по контракту но сохранить на какое-то время номер для входящих? У меня за 12 лет очень много на него завязано. А так, конечно, очень жаль. 12 лет пользовался его услугами с удовольствием. Всю семью подсадил. Дёшево и сердито. Было...
Якщо вивалюється в едж, то телефон, мабуть, працює в мережі ВФУ, і там напівживий їхній 3Ж. Спробуй підключитися до рідної мережі 3Моб в ручному режимі. А також варто спробувати інший девайс.Примерно с нового года начались проблемы с доступом в интернет. Интернет чаще отсутствует чем есть. Постоянное вываливание в edg... Взял на время другого оператора, думал наладят, но на данный момент ситуация ещё хуже. Интернет от Тримоб просто выносит мозг. Я так понимаю ждать с моря погоды смысла нет. Есть ли способ не платить по контракту но сохранить на какое-то время номер для входящих? У меня за 12 лет очень много на него завязано. А так, конечно, очень жаль. 12 лет пользовался его услугами с удовольствием. Всю семью подсадил. Дёшево и сердито. Было...
Ну, якщо рідне і роумінгове покриття погане, то нічого не допоможе. Ну, хіба, інший девайс спробуй.В сети Тримоб все давно ещё хуже. Долгое время водафон и спасал.
Ну, якщо рідне і роумінгове покриття погане, то нічого не допоможе. Ну, хіба, інший девайс спробуй.
От тому, повторюю втретє: спробуй Тримоб на іншому телефоні!!! Тоді вже будеш знати точно, чи проблема в мережі, чи в телефоні.Прикол в тому, що чистий водафон на цьому ж пристрої і по тих же маршрутах користування працює без проблем. А в роумінгу косяки. Може абоненти тримоба у них в найнижчому приорітеті.
В сети Тримоб все давно ещё хуже. Долгое время водафон и спасал.
Ну, в Борисполі також бувають місця із поганим покриттям, тому в нього може й не працювати. Але також не можна виключати проблем із телефоном, от тому й прошу, щоб перевірив на іншому.Дивлюся у вас написано Бориспіль, тому вирішив відповісти. Умене в Рідній менежі 3mob в Борисполі все працюе норм, а водафон сам по собі Лайно (без образ), чи ви не пам'ятаєте як рік тому у пів міста Вадафон не працював і то з рідними SIMками. А если по существу то чекните не стоит ли у вас в телефоне "приоритет 4g" из-за этого могут быть проблемы в роуминге. И возвращайтесь в родную сеть, не грузите Ватафон . С уважением к самому большему количеству зарегистрированых БС в городе.
Скриншрты в родной сети прилагаются.
Ну, в Борисполі також бувають місця із поганим покриттям, тому в нього може й не працювати. Але також не можна виключати проблем із телефоном, от тому й прошу, щоб перевірив на іншому.
(дякуючи 4ж, також), впевнили мене, що такі муки не коштують зайвих 30 грн.
Добавлено через 4 минуты
Єдине, хотілося заморозити номер на кілька місяців без втрати. Але на 1188 сказали хіба що за окрему плату.