Робота послуг 3Mob

• Автор теми Alex
  • Дата створення
Місто
Одеса
У мене, схоже, угнали сьогодні мій старий (але актуальний) номер тримоба. В кабінет ще вхожу, але на телефон спочатку прийшов виклик, а через пару хвилин сімка відключилась і більше в мережі не реєструється. Цікаво, чи хтось хакнув Тримоб, бо телефон з сімкою у мене, рухів по заміні сімки в кабінеті не було.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
У мене, схоже, угнали сьогодні мій старий (але актуальний) номер тримоба. В кабінет ще вхожу, але на телефон спочатку прийшов виклик, а через пару хвилин сімка відключилась і більше в мережі не реєструється. Цікаво, чи хтось хакнув Тримоб, бо телефон з сімкою у мене, рухів по заміні сімки в кабінеті не було.

Цікаво те, що ти робиш припущення щодо злому оператора. Думок про SIM, що вийшла з ладу, чи перевипуск SIM шахраями, на розум не приходило? Тенденція щодо припущення теорій заговору дуже насторожує.)

Місто
Одеса
про SIM, що вийшла з ладу, чи перевипуск SIM шахраями, на розум не приходило?
Це дуже старий номер, на який вже декілька років не приходили виклики. Зараз прийшов виклик (там переадресація), я увімкнув телефон з сімкою тримобу, він зареєструвався у мережі, а через пару хвилин показав, що сімки більше немає.
Перевипуск SIM шахраями (приходило на розум) - це також злом оператора, бо телефон (вимкнений) з фізичною сімкою знаходиться у мене.
Замовив через кабінет перевипуск сімки та зробив заявку оператору на фб про блокування. Подивимось.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Мені здається перш за все треба було звернутися в техпідтримку?! Від проблем в мережах роумінг партнерів, ….. а ти відразу злам, перевипуск.

Місто
Одеса
Дякую усім за поради. Дочекаюсь нову сімку, подивимось. Номер ні до чого вже не прив'язаний (типу банків), тому можна чекати спокійно :)

Місто
kyiv
через пару хвилин показав, що сімки більше немає.
В сенсі, як саме це було показано? Якщо телефон не бачить мережу - одне. Якщо телефон не бачить сім - зовсім інше. Уточнюйте.
Post automatically merged:

В кабінеті ICCID звірити, якщо воно там є?
Немає там такого, мало інформації несе кабінет. Баланс, дату активації, термін дії. В принципі, хоча б щось. Але за наповненням кабінету схоже на лайку, також багато сенсу не несе, ще й не застосунок а веб-сторінка.

Зверху