Різні налаштування форуму

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
бабусю, спробуйте наступного разу сховати ваш дооооовге посилання у спеціальну форму.

Андрюх@dp.ua,
тап на крайние справа "три точки" и тап на "квадратик" - и все станет активно... :boss:
фігтам... Не працює

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Андрюх@dp.ua,
тогда хз... у меня по данному сценарию - все как у тебя на скрине и потом активно... :unsure:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Не пам'ятаю чи тобі, але також неодноразово писав що проблема вирішується як і всі аналогічні завжди - чисткою кеша в два кліка. Другого випадка це теж стосується. Закінчуйте офтоп

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Не пам'ятаю чи тобі, але також неодноразово писав що проблема вирішується як і всі аналогічні завжди - чисткою кеша в два кліка. Другого випадка це теж стосується. Закінчуйте офтоп
І кеш чистив, і що тільки не намагався робити, ну неактивно воно все :( Браузер Хром мобільний, на інших не пробував, бо нема їх на смарті.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Раніше бачив опцію "Користувачі, які підписані на мене", зараз її не можу знайти - вона ще є? Лише є "Користувачі, на яких підписаний"

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Не знаю чи в цю тему питання, але більш підходящої не знайшов.
Скільки часу має пройти, щоб не мержились повідомлення, які пишеш підряд?
Бо створив нову тему по тарифу і написав в ній питання, а воно змерджило... Негарно вийшло

medeo

Заблокований
Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
При добавлении фото с телефона неуспеваю уменьшить размер. Можно ли время редактирования изображения немного увеличить?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
ПотапаПапа , если я правильно понял medeo , то речь о следующем. Если добавлять картинку с мобильного, и не успеть "ухватить" края и сжать самому (а на это дается какие-то доли секунды), то картинка растягивается на весь экран. На мобильном кажется, что все нормально, и другие, кто с мобильного, проблем не видят. А с компа пост с этой картинкой, как простыня, иногда экрана не хватает, чтобы вместить. И вот за это точно надо карточки давать.

• Like
Реакції: drmz

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Так не обовʼязково "хапати за край". Розмір картинки можна змінити самостійно після додавання. Клікнути на картинку і потім на іконку, що на скріншоті:

111.png

medeo

Заблокований
Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Так не обовʼязково "хапати за край". Розмір картинки можна змінити самостійно після додавання. Клікнути на картинку і потім на іконку, що на скріншоті:

Переглянути вкладення 65420
ее прикрепить не успеваю тк размер для форума большой
Post automatically merged:

ПотапаПапа , если я правильно понял medeo , то речь о следующем. Если добавлять картинку с мобильного, и не успеть "ухватить" края и сжать самому (а на это дается какие-то доли секунды), то картинка растягивается на весь экран. На мобильном кажется, что все нормально, и другие, кто с мобильного, проблем не видят. А с компа пост с этой картинкой, как простыня, иногда экрана не хватает, чтобы вместить. И вот за это точно надо карточки давать.
да с мобильного не получается

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Хоть с компьютера, хоть с мобильного устройства всегда получалось изменять размеры вставленного изображения (не путать с размером файла изображения).

тк размер для форума большой
Размер же файла самого изображения. Правильно?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Проверил - да, дело в браузере. Из трёх (Chrome, adblock browser и Samsung internet browser) в одном (Samsung ) получается менять размер вставленного изображения.

medeo, попробуй другие браузеры.

• Like
Реакції: drmz
Зверху