віддав на установку - тут щось не чисто . якщо і сам збирав то теж міг помилитися десь розєм відходить наприклад не до кінця запханий, та ще 1000 причинКупив процесор райзен 5 5500 , віддав на установку , після отримання вилітає синій екран з різними помилками, змінив материнку на TUFgaming -plaus 2 але проблема не зникла.
Я потім коли материнку нову купив , то вже сам встановлював , і проблема не пішла. Можете це через те що у пам'яті наднизька частота для цього процесору?віддав на установку - тут щось не чисто . якщо і сам збирав то теж міг помилитися десь розєм відходить наприклад не до кінця запханий, та ще 1000 причинКупив процесор райзен 5 5500 , віддав на установку , після отримання вилітає синій екран з різними помилками, змінив материнку на TUFgaming -plaus 2 але проблема не зникла.
Вінду нову ставив?так звісно
Так жодна утиліта не виявила помилок , ні аіда ,ні occtЖурба.... Якщо підстановка ,перевірка, другої памяті не допоможе - проц несправний...
Hawk tuah spit on that thang.У мене питання стосовно камери на ноутбуці - вона час від часу запилюється і трохи важко почистити. Я чищу паличкою гігієнічною, але може хтось теж з таким стикався, як чистите?
Только сюда.Куда копать?
Видимо криво поставили или винда соответствующая кривизне.Поставили свою Винду 10ку
В любой винде, есть для функционирования тачпада, для этого драйвера.Можливо існує софт для налаштування тачпада
Як двокнопкова миша, звичайно. А в нас мова про скролл. Отже новорєг може мати рацію. Треба ставити приблуду з офсайту.В любой винде, есть для функционирования тачпада, для этого драйвера.Можливо існує софт для налаштування тачпада