СЧАСТЛИВЫЕ ВЫХОДНЫЕ

Місто
Тернополь
Телефон
Nokia 6151
новогодняя акция:

в тарифном плане КЛАССИЧЕСКИЙ предоставляется ежемесячно до 31.01.2010 по 100 минут в субботу, воскресенье и дни гос праздников для звонков в сети, при этом ПЗС 35 коп

а также с 1 по 29 декабря ММС на все номера в Украине 25 копеек

Такі умови тарифу "Класичний", вже пропонувались для абонентів ТП "Найкращий" .Так що це не нові умови ТП

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim
Я чекав з нетерпінням новорічну пропозицію від КС.
Але зробити новорічну пропозицію гіршою чим того року це великий облом. Не дивно що люди не "не клюють" на "супер" якість і переходять на МТС чи LIFE. КС на віртуальну сімку - там йому і місце, а основтний оператор має бути адекватний.
Я не кажу що 0 по мережі це добро - я за 1-10 коп. Але ПЗ 35 к це просто абзац. Я думав може КС хоч на контракті зробить абонтплату 0-5 грн. Це адекватно.
А 100 хв + ПЗ це 20-40 звінків = 7 - 14 грн а це зовсім не безплатно. Крутий подарок. КС в мусорку.

Місто
Тернопіль
2 koliandrik
В мене передплата. Ситуація аналогічна. Разом підключити не можна. Я залишив "0 на вихідні"

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Free-Angel, нічим. Ну хіба що, в Класичному ще ПЗЗ 37 коп, а в Найкращому: 29. Ото й уся різниця

Місто
Київ
Телефон
Lumia 535
Та смс на класичному по 37 коп, на найкращому по 32 коп. Та в класичному нема "завжди разом".

Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
Народ, хотите 200 минут по КС не только в выходные и без ПЗС, стучите в аську или в личку. Подключу в свою корпу. Хватит спорить зло не зло, это бесполезная трата времени!

Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
mgv, хороший вопрос. Может за компанию обьяснить что такое аська и личка?

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
C1Phone,
Знать бы какие там тарифы. Кинь в личку, плиз.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
fudor,
Смотри на Сайте КС в разделе корпоративные подключения...

Зверху