Залежить від банку. Переоформити опитувальник - запросто будуть вимагати.Та вони або самі дізнаються, або їм пофіг. На практиці бігати скрізь і повідомляти сенсу 0.
Залежить від банку. Переоформити опитувальник - запросто будуть вимагати.Та вони або самі дізнаються, або їм пофіг. На практиці бігати скрізь і повідомляти сенсу 0.
Не вловив, що половина йшла у темну.webivan, чому зменшить податки собі роботодавець ?
Якщо мені платили в темну
ФОП на якій групі 2 чи 3-й? Якщо 2-й, то там один раз на рік звіт. Але фіксований ЄП у місяць потрібно сплачувати (раз на місяць чи раз на квартал)Якщо в моно то вони будуть вести все самі і платити податки за свій рахунок .
Розмір зп не зміниться для мене .
Вони лишать мені пів ставки яка є і зараз.
Але темну зп будуть кидати як фопу .
Post automatically merged:
webivan, чому зменшить податки собі роботодавець ?
Якщо мені платили в темну
А тепер буде на фоп за їх рахунок ? Чи я щось не зрозумів ?
просто я з цим ніколи не зтикавсь і фопом не був
Друга група не має права працювати з юр. особами, тому тільки 3тя.ФОП на якій групі 2 чи 3-й?
Шо? Яким чином те, хто веде ФОП впливає на те крутять через нього щось чи ні?Якщо вашого ФОПа ведуть вони, то вони зможуть прокручувати додаткові кошти, для переводу їх у готівку без сплати податків.
Доступ до рахунку жодного разу не вимагали. Скинути виписку раз на квартал більш ніж достатньоЯк правило, для ведення ФОПа на стороні вони вимагають доступу до ФОП рахунку, та цифровий підпис.
Ви трохи не в курсі:Друга група не має права працювати з юр. особами, тому тільки 3тя.ФОП на якій групі 2 чи 3-й?
Шо? Яким чином те, хто веде ФОП впливає на те крутять через нього щось чи ні?Якщо вашого ФОПа ведуть вони, то вони зможуть прокручувати додаткові кошти, для переводу їх у готівку без сплати податків.
Доступ до рахунку жодного разу не вимагали. Скинути виписку раз на квартал більш ніж достатньоЯк правило, для ведення ФОПа на стороні вони вимагають доступу до ФОП рахунку, та цифровий підпис.
Теоретично - так, але де ви в реальному світі бачили юридичну особу на єдиному податку?)Відповідно до пп. 2 п. 291.4 ПКУ платники єдиного податку ІІ групи мають право надавати послуги лише населенню чи платникам єдиного податку юридичним та фізичним особам.
Вообще или недавно? Если "вообще" - видел, и не одно. А недавно - не вникал уже лет пять, после того, как ФЛП закрыл.юридичну особу на єдиному податку?)
Дуже багато таких: юр. на 3 групі ЄП. Для не великих оборотів- дуже зручно.Теоретично - так, але де ви в реальному світі бачили юридичну особу на єдиному податку?)Відповідно до пп. 2 п. 291.4 ПКУ платники єдиного податку ІІ групи мають право надавати послуги лише населенню чи платникам єдиного податку юридичним та фізичним особам.