Свавілля Інтертелекому

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
вот потому я и не хочу отписываться в теме ЛТЕ и тд...
нахуа, если тут диванных алитегов, которые знают всё и всегда - выше крыши?

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
goga
кстати, ты ответ от полиции получил или они отморозились?

ps сразу говорю, вопрос - обычный, без сарказма

Після того, як вони домовилися з кимось з керівництва ІТ, що я закриваю контракт шляхом ПРЕД'ЯВЛЕННЯ паспорту і мене це також влаштувало, то прислали листа, що це "поза зоною їх компетентності".

Добавлено через 1 минуту
Bat63, не плутайте, що коли є глюки у оператора і є порушення прав споживачів. Це навіть не дві великі різниці, а чотири маленькі!!!!!

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: SerP
Місто
Киев
Крик души...
Пришел сегодня подключить еще один номер в семью. Киев, просп. Победы. Время 13.20. 5 человек в очереди. Оператор квалифицированная, доброжелательная, но она ОДНА. Она и за оператора, и за кассира, и за консультанта. Прошло 40 минут, подходит моя очередь. И тут оказывается, что подключиться без инженера я не смогу, а инженер тоже ОДИН в ЦОА и у него с двух до трех обед. Еще час ждать силы и возможности не было. И так потерял 2 часа рабочего времени (40 минут езды от моей работы до ближайшего ЦОА)
И вопрос - на хрена вешать по городу свою рекламу, если физически вы не можете подключить будущего абонента за вменяемое время?

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Почнем з того, що контрактний абонент, а саме юридична особа мала б можливість оплачувати послуги зв`язку по факту за певний період (наприклад місяць), а не на умовах передоплати. Але Інтер "впирається рогами". Ще років з 7 тому я таки зміг домовитись на послугу кредитування, назвемо її "кредит до", в розмірі 2-ох місячних оплат спожитих послуг. Все працювало добре, першого числа на рахунку був мінус, але пакети послуг було нараховано по всіх номерах у повному об`ємі. Далі я в ЦОА отримував рахунок, акти та до 10-15 числа завжди сплачував по рахунках.
Далі два номери з даного ОР мігрували на інший ОР іншої юрособи. При цьому послуга "кредит до" мігрувала на тому ж рівні. Я звернувся до корп відділу, щоби цю суму зменшили в 10 разів. Відреагували, молодці.
Потім з постійною періодичністю в рік "кредит до" скасовували, я писав електронного листа в корп відділ і послугу поновлювали без питань. Потрошки підходимо до суті теми. Прилітаю я 1 жовтня о 2 години ночі з закордону, включаю смарт з своїм ІТ інсайд для виклику таксі. О жоп@, на рахунку не вистачило декількох грн. для зняття повної абонки а "кредит до" знову відключено оператором. Виручила Лайка.
Дежавю. Вчора на мене, як на координатора одної установи, вийшов корпоративний менеджер ІТ, домовились на певний пакет послуг (я і так планував), почали оформлювати договора. Паралельно пишу електронного листа в корп выдділ по підключенню відключеної послуги "кредит до", як завжди з року в рік, та отримую відповідь: "Ваши расходы за месяц по о/р не позволяют открыть вам кредитную линию".

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Tsa
А в чому проблема, щоб закинути на рахунок аванс в розмірі трохи більшому, ніж середньомісячні витрати? Все-одно, ті гроші доведеться сплатити. То краще мати аванс на рахунку, ніж проблеми із відсутністю зв"язку. ІМХО.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
raptor, коли оператор відкриває тобі кредит - він кредитує лояльного абонента.
Коли абонент тримає зайві гроші на рахунку - він кредитує оператора.
Лише в цьому різниця.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А в чому проблема, щоб закинути на рахунок аванс в розмірі трохи більшому, ніж середньомісячні витрати?
Щоби сплачувати по рахунках і це враховувати як витрати юридичної особи. Немає рахунків, немає витрат.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
raptor, нічого, але видно що ти не знайомий з бухобліком, доречі я також не дуже, але такі речі знаю :) от Кочевник все вірно пише.

goga, саме так.

Добавлено через 6 минут
Tsa
А в чому проблема, щоб закинути на рахунок аванс в розмірі трохи більшому, ніж середньомісячні витрати? Все-одно, ті гроші доведеться сплатити. То краще мати аванс на рахунку, ніж проблеми із відсутністю зв"язку. ІМХО.
Проблеми по бухобліку - авансові платежі. Також проблема якщо в тебе лише номер від ІТ, в нашому випадку, ти можеш мати більшу за абонплату суму на рахунку 30 числа, а 31 в тебе вже меньше на 1 копійку, а значить 1-го числа ти без послуг. Шукай вночі без інету на телефоні де поповнити номер. Хоча може я не правий, інтер же дає зайти на свій сайт та поповнити рахунок при несплаченому пакеті послуг? Але потім знов май проблеми з бухобліком самостійно поповненого корпоративного номеру.
То все нормально для передоплаченого сервісу, а от для контрактного з юрособами такого немає бути - ось основний мій посил в тему.

Останнє редагування:

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
для контрактного з юрособами такого немає бути - ось основний мій посил в тему.
Как минимум, это в тему предложений, общих вопросов и тд.
Но если ты считаешь, что это - беспредел, то...

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
SerP, ну как сказать беспредел. С точки зрения Tsa, который пользуется только Интертелекомом (Лайка была по причине зарубежной поездки), и оплачивать этот Интертелеком нужно по кредитной схеме, регулярные, но без предупреждения, отключения этой схемы, и "качели" с ее подключением однозначно беспредел.

С точки зрения Интертелекома - если Интер работает с юрлицами и знает необходимость этих самых юрлиц работать в кредит, в чем проблема предоставить эту возможность?

• Like
Реакції: Tsa

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
регулярные, но без предупреждения, отключения этой схемы
Про регулярные отключения какой-то там "схемы" - это домыслы.
Более того, кредит юрлицам дается совершенно не из-за бухгалтерского учета, а чтобы не останавливать их бизнес-процессы + обычно они платят банковскими переводами, которые могут задержаться.
В бухгалтерском учете услуг связи по предоплате НЕТ НИКАКИХ ПРОБЛЕМ.
PS Вот с гос.предприятиями есть действительно нюансы, и их ИТ обслуживает по система постпейд - сколько потратил в месяц, столько оплатил в следующем.

"качели" с ее подключением однозначно беспредел
Возможность дать КРЕДИТ какой-то компании или не дать - это беспредел? )))) Мне кажется, что ты не понял сути вопроса. Поясню - речь идет о предоставлении или не предоставлении кредита. Даже если его НЕ дают - какой к черту это беспредел? ИТ обязан давать кредит юрлицам? С какой радости?

Немає рахунків, немає витрат
Это с каких пор такие нововведения в бухгалтерском учёте? =)
1. Оплатил предоплату согласно договора с ИТ
2. Получил услуги связи
3. Получил акт выполненных работ
4. По сумме акта - получил свои "витрати"

Тут или Tsa что-то недоговаривает, либо у него бухгалтер никакой.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Как минимум, это в тему предложений, общих вопросов и тд.
Це трохи більше ніж пропозиції.
На фоні роботи з червоним та жовтим операторами, які виставляють рахунки за надані послуги, а не авансові платежі - то це дикість.
Безпредєл в ситуації яка трапилось зі мною - це при майже незмінних витратах абонента і безпроблемному подовжені кредитної лінії одного дня "зламати" лояльність клієнта. Там така мала сума, що мені смішно її тут писати :) Я не перереєструю номер на себе, як на фізособу, тому що втрачу цікавий тариф.

Добавлено через 14 минут
Про регулярные отключения какой-то там "схемы" - это домыслы.
Ні, мені відключав оператор ліміт регулярно, лише по цьому о/р в останнє в липні 2017.

В бухгалтерском учете услуг связи по предоплате НЕТ НИКАКИХ ПРОБЛЕМ.
- одна з проблем - це формування резервів. Тому б я не писаж що ЖОДНИХ проблем.

Возможность дать КРЕДИТ какой-то компании или не дать - это беспредел?
Не смеши мои тапочки!!! Якщо ІТ змінює умови гри, він завжди попереджає. Безпрєдел - це була послуга, яку тишком нишком без попередження оператор відключив. Не скочуйся до рівня дівчат калцентрів жсмних операторів. Я взагалі без питань свої проблеми і з інетом і з кредитом вирішив. Питання не в тому дати чи не дати кредит, а в умовах зміни правил гри без попередження. Мало того, у мене рахунки в тому ж банку що і у ІТ і платежі зараховуються на протязі години.

Добавлено через 19 минут
Тут или Tsa что-то недоговаривает, либо у него бухгалтер никакой.
Або держустанова, або бухгалтеру меньше роботи ніж з авансовими платежами або, або, або... В ситуації ведення конкурентноспроможного бізнесу - клієнт завжди правий.

Останнє редагування:

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
одна з проблем - це формування резервів
О какой сумме резервов у тебя идет речь?
И каким образом тебе поможет формирование резерва на услуги СВЕРХ пакета (ведь абонплата тебе известна всегда) наличие счета?

Кроме того, речь шла совершенно не об этом, а о якобы проблемах отнесения расходов на траты без счета за услуги. Твои слова:
Проблеми по бухобліку - авансові платежі
Поделись, в чем проблемы. Ведь именно БУХГАЛТЕРСКИЕ проблемы ты сам назвал "основний мій посил в тему". Если же это не так (а, например, отключение кредита летом прошлого года), переформулируй свою основную проблему.

Мало того, у мене рахунки в тому ж банку що і у ІТ і платежі зараховуються на протязі години
К чему это написано - вообще не понял. Какая разница, в каком банке у тебя счет?

Останнє редагування:

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
SerP, давай залишим бухгалтерію бухгалтерам. Якщо вже не перший бухгалтер (в різних організаціях) просить оформлювати договори постоплати - то цього для мене вже достатньо. З якого переляку сума пакету = витратам за місяць?
Вертаю тебе до основного посилу:
Безпрєдел - це була послуга, яку без попередження оператор відключив.
Я ж не злопам`ятний, але я все записую і нічого не прощаю :)

Тому посипай попілом голову, бо більше нічого не потрібно тут писати. Я все ще лояльний до ІТ, хоча трошка меньше.

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
давай залишим бухгалтерію бухгалтерам
Давай. Более того - тебе и не надо было начинать эту тему, потому что ты в ней совершенно не разбираешься.
Якщо вже не перший бухгалтер (в різних організаціях) просить оформлювати договори постоплати - то цього для мене вже достатньо
Достаточно для чего? =))) Чтобы понять, что так просто бухгалтеру ЛЕГЧЕ? )))) То, что твои бухгалтера пытаются ОБЛЕГЧИТЬ себе работу, это не значит, что есть какие-то проблемы с предоплатой услуг связи у юрлиц. Тысячи юрлиц обслуживаются у ИТ по предоплате, и нет проблем с учетом. Да и ИТ постоянно работает с предоплатой. И тоже нет проблем с бухучетом.

З якого переляку сума пакету = витратам за місяць?
Ни с какого. Судя по всему, это твоя попытка что-то мне приписать...
Я говорил про услуги СВЕРХ пакета, причем выделил это крупно. Жаль, что ты не заметил...

Тому посипай попілом голову, бо більше нічого не потрібно тут писати
Ты в адеквате?

Безпрєдел - це була послуга, яку тишком нишком без попередження оператор відключив
Нет такой услуги. Её не включают и не выключают. Это не услуга, а твоя личная договоренность с корпоративным отделом о возможности кредита.

Останнє редагування:

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Это не услуга, а твоя личная договоренность с корпоративным отделом о возможности кредита.

Оце так заява. Кожен з "продавців" веде свою особисту політику, яка відрізняється від політики компанії. Але цікаво - за свій рахунок чи за рахунок компанії?
А я ще дивувався, чого там таке відношення до абонентів.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
goga, в багатьох ЦОА більшисть кадрів адекватна, а от мене дивує SerP своїм нетрадиційним мишленням.

Він досі пургу несе і не розуміє, що від нього клієнт не просить надреальних дій.

Нет такой услуги. Её не включают и не выключают. Это не услуга, а твоя личная договоренность с корпоративным отделом о возможности кредита.

Ок, була домовленість - супер, не повідомили коли відключали про те що домовились, то і хєр з ним. Оце так і має бути. Це не безпрєдел, а воля оператора. Тримай так далі.
Баста.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
Tsa, а нельзя к примеру закупить скретч карты по безналу и поставить их в затраты? По моему, ты сам себе ищешь проблемы с этим кредитованием. Я знаю что наши бухгалтера по некоторым услугами кидали аванс и никаких проблем.
По корпе мтс постоянно висит глубокий минус числа до 20 а потом появляется плюс значит кидают аванс.
Походу те бухгалтера, к которым ты обращался просто не хотят особо напрягаться и им проще оплатить услуги на основе выставленного счета.
Да и с твоих слов там сума копеечная, зачем тогда рвать пукан ради тех копеек и создавать себе головную боль с отсуствием связи?

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
своїм нетрадиційним мишленням.
Як на мене, Серп - це дві особи:
1. Той, хто відповідає за зв'язок, його технічну сторону.
2. Той, хто захищає компанію Інтертелеком.

Перша особа - гарний фахівець. А ось друга - тут великі проблеми з логікою. Тут ти повністю прав.

Зверху